Είναι αυτά τα πιο άνετα αθλητικά παπούτσια του κόσμου;

Ένα ίντσα και ένα μισό του Padding πηγαίνει πολύ δρόμο

Τι κάνει τα μεγάλα παπούτσια;

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είναι άνετα. Θα ξοδεύετε πολύ χρόνο στα πόδια σας ενώ ταξιδεύετε και αν μπορείτε να δικαιολογήσετε μόνο να φέρετε ένα ζευγάρι μαζί σας, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ο πόνος και οι φουσκάλες.

Πρέπει επίσης να είναι καλά κατασκευασμένα και ανθεκτικά. Πιθανότατα θα φορέσετε τα παπούτσια σας σε μια ποικιλία κλιματικών συνθηκών και σε μια σειρά από εδάφη, έτσι ώστε να συσκευάσετε ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν θα χωρίσουν είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Τα παπούτσια πρέπει να είναι ελαφριά και συμπαγή, για να εξοικονομούν όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος και χώρο στις αποσκευές σας και πρέπει να είναι πολλαπλών χρήσεων.

Όταν ταξιδεύετε, μπορεί να περάσετε βουνά μια μέρα, περπατώντας γύρω από μια πόλη την επόμενη και εξερευνώντας μια ζούγκλα σύντομα μετά από αυτό. Θα θελήσετε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε βάζετε κάτω από αυτά.

Εισαγάγετε: Maratown, που λέει ότι δημιουργήθηκαν τα πιο μαξιλαράκια αθλημάτων παγκοσμίως. Έρχονται πλήρης με μια παχιά, μαλακή, και bouncy σόλα που βάζει το ένα τρίτο λιγότερο πίεση στα πόδια σας. Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτό κάνει ένα ιδανικό παπούτσι για τους ταξιδιώτες, και μου έστειλε ένα ζευγάρι για να επανεξετάσει.

Πώς κρατιούνται στο δρόμο; Ήταν καιρός να τα δοκιμάσετε.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Τα αθλητικά παπούτσια Maratown έρχονται με ένα εντυπωσιακό 1,5 ίντσες μαξιλαράκι, σε σύγκριση με περίπου μισή ίντσα σκληρού καουτσούκ στα παραδοσιακά παπούτσια. Η εταιρεία λέει ότι η απορρόφηση είναι εξαιρετικά μαλακή, ελαστική, ανθεκτική και ελαφριά.

Εργάστηκαν με ειδικούς στα πόδια κατά τη διάρκεια των φάσεων ανάπτυξης, για να εξασφαλίσουν ότι τα παπούτσια ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετα. Ως αποτέλεσμα, η φτέρνα έχει σχεδιαστεί για να είναι μισή ίντσα υψηλότερη από το μέτωπο, προκειμένου να εξαπλωθεί η πίεση κατά μήκος του ποδιού.

Το λεπτότερο μπροστινό μέρος επιτρέπει στο παπούτσι να κάμπτεται στη βάση του μεγάλου ποδιού, το κολάρο και η γλώσσα είναι γεμισμένα σε όλα τα σημεία πίεσης και τα παπούτσια γίνονται με μαλακό δέρμα σε μια προσπάθεια να αφαιρεθεί η περίοδος θραύσης.

Υπάρχουν έξι διαφορετικά στυλ, όλα μαύρα και άσπρα. Όλα τα στυλ είναι unisex.

Τέλος, τα παπούτσια έρχονται επίσης με ρυθμιστές όγκου και τακάκια, σε περίπτωση που είναι ελαφρώς πολύ μεγάλα για τα πόδια σας.

Ακούγεται σπουδαίο θεωρητικά, αλλά πώς κράτησαν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας ταξιδιού;

Πρώτες εντυπώσεις

Με το άνοιγμα του κουτιού, ήμουν ευτυχής να ανακαλύψω ότι τα πάνινα παπούτσια φαίνονταν καλύτερα από ό, τι στις online φωτογραφίες. Παρά το γεγονός ότι είχαν τόσο χοντρή φτέρνα, δεν έμοιαζαν με κάτι που θα φορούσα ως έφηβος skateboarding, όπως περίμενα.

Τα παπούτσια ήταν καλοφτιαγμένα και έμοιαζαν με αυτά που είχαν τραβήξει ενώ ταξίδευαν και όταν άσκησα πίεση στη σόλα του παπουτσιού, ήταν μαλακότερο και πιο σφουγγαρά από αυτά που έχω φορέσει στο παρελθόν.

Δεν ήταν πολύ βαρύτερα από τα κανονικά παπούτσια που περπατούσα για ταξίδια, αν και ήταν πιο ογκώδη.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Περπατώντας γύρω από το διαμέρισμά μου δεν θα με βοηθούσε να καταλάβω αν αυτά τα παπούτσια ήταν καλοί για τους ταξιδιώτες, γι 'αυτό πήγα στους δρόμους της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας για να τα δοκιμάσω διεξοδικά.

Περάσαμε ένα ολόκληρο απόγευμα στα αξιοθέατα της Λισαβόνας, περπατώντας πάνω και κάτω λόφους και φτάνοντας τα 25.000 βήματα, σύμφωνα με το Fitbit μου.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι αυτά τα παπούτσια ήταν ελαφριά, ακόμα και όταν τα πόδια μου.

Παρά το γεγονός ότι είχα ένα ογκώδες τακούνι, δεν ένιωθα ότι έπρεπε να ασκώ περισσότερη ενέργεια με κάθε βήμα.

Και ήταν πολύ άνετα! Ήταν σαν να περπατάμε με μαξιλάρια όλη την ημέρα. Είμαι κάποιος που συνήθως καταλήγει με πόνο στα πόδια και τα δάκτυλα των ποδιών μετά από μια πλήρη μέρα περπάτημα, και δεν είχα κανένα από αυτά με αυτά τα αθλητικά παπούτσια. Αυτό μόνο μου είχε πείσει ότι αυτά είναι υπέροχα παπούτσια για τους ταξιδιώτες.

Τα παπούτσια είναι κομψά και έξυπνα και θα αισθανόμουν άνετα να τα φοράτε σε μπαρ και εστιατόρια μεσαίας κατηγορίας, χωρίς να αισθάνεστε υποθαλάσσια. Θα ήταν επίσης καλά παπούτσια για μεγαλύτερο βάδισμα, τουλάχιστον όσο δεν βρίσκεστε μια λασπώδη επιφάνεια. Αυτό τους κάνει μια μεγάλη επιλογή για ταξίδια, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε σε διάφορες καταστάσεις και χώρες.

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα;

Έχω βρει μόνο μερικά μειονεκτήματα.

Πρώτον, η άνεση των πάνινα παπούτσια Maratown έρχεται σε τιμή - είναι ένα πολύ μεγαλύτερο παπούτσι από το κανονικό.

Η παχιά τακούνια αυτών των αθλητικών παπουτσιών κάνει το παπούτσι μεγαλύτερο από τα άλλα παπούτσια για περπάτημα στα οποία πιθανότατα θέλετε να ταξιδέψετε. Για τους ταξιδιώτες, για τους οποίους το μέγεθος είναι συχνά ο αποφασιστικός παράγοντας κατά τη συσκευασία των τσαντών τους, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα.

Αν αυτά είναι τα μόνα παπούτσια που παίρνετε στο ταξίδι σας και τα φοράτε όλη την ώρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν πρέπει να τα τοποθετήσετε στη βαλίτσα σας, όμως, είναι μια διαφορετική ιστορία.

Επιπλέον, βρήκα τη γλώσσα του παπουτσιού να είναι άβολα όταν αρχικά βάλατε το πάνινο παπούτσι. Το δέρμα δεν ήταν τόσο μαλακό όσο περίμενα σε αυτό το σημείο, και η γλώσσα έσκαψε στον αστράγαλο μου και προκάλεσε κάποιο πόνο.

Μετά το περπάτημα στα παπούτσια για λίγο, αυτό το πρόβλημα έφυγε, αλλά είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε αν έχετε φαρδιά αστράγαλα. Μπορεί να μην είναι τόσο άνετα για εσάς.

Με βάση τα παραπάνω, θα πρότεινα ότι αν και η περίοδος θραύσης είναι πιθανόν βραχύτερη από πολλά άλλα παπούτσια, δεν εξαλείφεται εντελώς. Περάστε λίγο χρόνο πριν το ταξίδι σας φορώντας τα παπούτσια στην κανονική ζωή, για να αποφύγετε απρόσμενα προβλήματα όταν ανεβείτε στο περπάτημα στις διακοπές.

Η ετυμηγορία

Αν έχετε αρκετό χώρο στις αποσκευές σας για τα πάνινα παπούτσια του Maratown, μπορώ να σας προτείνω να ταξιδεύετε μαζί τους.

Κάνουν το περπάτημα στις νέες πόλεις μια πιο ευχάριστη εμπειρία, και εφ 'όσον φοριούνται, να επιστρέψετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με πόνο στα πόδια ένα πράγμα του παρελθόντος. Είναι κομψά, καλά κατασκευασμένα και δεν σας αφήνουν να μοιάζετε με έναν τουρίστα.

Συνολικά, είναι μια καλή επιλογή για τους ταξιδιώτες που περνούν πολύ χρόνο στα πόδια τους ενώ ταξιδεύουν.