Πώς να φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη

Η Μαδρίτη είναι μια κοινή πρώτη στάση για τους επισκέπτες στην Ισπανία. Είναι επίσης ιδανικά τοποθετημένο για πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ανδαλουσίας , από τις οποίες η Σεβίλλη είναι μόνο μία από αυτές. Ελέγξτε αυτή τη σελίδα για το πώς να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι στη Μαδρίτη για τον πλήρη οδηγό σας βήμα προς βήμα για τις επόμενες διακοπές σας στην Ισπανία.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη;

Η πρώτη υπηρεσία υψηλής ταχύτητας AVE στην Ισπανία συνδέει αυτές τις δύο πόλεις και είναι ακόμα μία από τις καλύτερες στη χώρα.

Πραγματικά, δεν αξίζει να ξοδεύετε έξι ώρες της ημέρας σας σε ένα λεωφορείο όταν είναι διαθέσιμη η αμαξοστοιχία. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε τη Σεβίλλη ως ημερήσια εκδρομή από τη Μαδρίτη , έτσι είναι βολικό το τρένο.

Μαδρίτη στη Σεβίλλη με τρένο

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη είναι σιδηροδρομικώς. Το τρένο διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη, αλλά και τον πιο ακριβό.

Τα τρένα από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη

Ξεναγήσεις της Σεβίλλης από τη Μαδρίτη

Το τρένο υψηλής ταχύτητας AVE καθιστά δυνατή την επίσκεψη στη Σεβίλλη ως ημερήσια εκδρομή. Αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια μοναδική μέρα σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ισπανίας, μια ξενάγηση θα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ζήσετε τη Σεβίλλη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σεβίλλη ως μέρος μιας πολυήμερης περιοδείας που ξεκινά και (συνήθως) τελειώνει στη Μαδρίτη:

Μαδρίτη στη Σεβίλλη με λεωφορείο

Υπάρχουν τακτικά λεωφορεία όλη τη μέρα μεταξύ Μαδρίτης και Σεβίλλης. Το ταξίδι διαρκεί έξι ώρες. Αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά το ταξίδι είναι μεγάλο. Θυμηθείτε να αναζητήσετε 'Sevilla', το ισπανικό όνομα για τη Σεβίλλη.

Αυτά τα εισιτήρια είναι καλύτερα να κρατηθούν online στο Secorbus.es. Εναλλακτικά, κρατήστε το άτομο στο σταθμό λεωφορείων.

Τα λεωφορεία από τη Μαδρίτη προς τη Σεβίλλη αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων Mendez Alvaro.

Μαδρίτη στη Σεβίλλη με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 550χλμ. Από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη διαρκεί περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά. Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού στο A-5. Σκεφτείτε να επισκεφθείτε τη Μέριδα ή τον Κάσερες στο δρόμο. Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ισπανία

Αεροπορικά εισιτήρια από Μαδρίτη προς Σεβίλλη

Υπάρχουν τακτικές πτήσεις από τη Μαδρίτη προς Σεβίλλη και μπορεί να είναι πολύ φτηνές αν γίνει κράτηση εκ των προτέρων. Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις στην Ισπανία