Το Colossal Cave Park του Tucson - περιηγηθείτε στο Κολοσσιαίο Σπήλαιο, κάνετε πεζοπορία ή απολαύστε το Ranch

Κολοσσιαίο Πάρκο Σπηλαίων

Το Colassal Cave Mountain Park, στην περιοχή Vail νότια του Tucson, Αριζόνα ήταν ένα κέντρο δραστηριότητας όταν επισκεφθήκαμε. Πήραμε μια πεζοπορία μέσα από τους λόφους και την κοιλάδα. Άλλοι παρέστησαν στην ειδική εκδήλωση Pioneer Days στο La Posta Quemada Ranch και περιόδευαν ακόμα περισσότερο στη σπηλιά.

Βασικά στοιχεία για το πάρκο

Διεύθυνση : 16721 E. Παλιά ισπανική διαδρομή Rd, Vail, Αριζόνα
Τηλέφωνο : 520.647.7275
Χάρτης
Τέλη πάρκου : Αυτόματα: 5,00 δολάρια (1,00 δολάρια ανά άτομο πάνω από 6 άτομα), Μοτοσικλέτα: 2,00 δολάρια, Ποδήλατο: 1,00 δολάρια
Cave Tour Τέλη : Ενήλικες: 8,50 δολάρια, Παιδιά (6 - 12): 5,00 δολάρια, Παιδιά (5 και κάτω): Δωρεάν

Ιδιοκτησία : Ιδιοκτησία .



Πάρκο Ιστοσελίδα

Σχετικά με την Κολοσσιαία Σπηλιά

Το κολοσσιαίο σπήλαιο, το οποίο είναι στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, είχε χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους προϊστορικούς λαούς όταν ανακαλύφθηκε το 1879. Οι πρώτες περιηγήσεις πέρασαν από το ανεξερεύνητο Σπήλαιο το 1923. Αυτές οι εκδρομές περιλάμβαναν σχοινιά και φανάρια. Χάρη στο Σώμα Πολιτικής Διατήρησης, είμαστε σε θέση να απολαύσουμε πλακόστρωτα μονοπάτια και σκάλες σε όλο το "αδρανές" σπήλαιο. Αν και αυτό το σπήλαιο δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο οι Karchner Caverns, ένα κοντινό "ζωντανό σπήλαιο", είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εισαγάγετε τα παιδιά στα βασικά σπήλαια και να πάρετε μια αίσθηση της διαφοράς ανάμεσα σε ένα "αδρανές" σπήλαιο και ένα "ζωντανό, "σπηλιά.

La Posta Quemada Ranch Μουσείο και ιππασία

Την ημέρα που βρισκόμασταν εκεί, τα βαγόνια που είχαν τραβηχτεί και κατασκευάστηκαν από το αυτοκίνητο, τραβούσαν επισκέπτες σε μια ειδική εκδήλωση της Pioneer Days. Το La Posta Quemada Ranch λειτουργεί από το 1870. Όταν πετάξαμε εκεί, μας επιτράπηκε μέσω του ράντσου και έπρεπε να εξασφαλίσουμε ότι οι πύλες κρατήθηκαν κλειστές έτσι ώστε τα άλογα, ο ταύρος και τα βοοειδή να μην περιφέρονται.



Το σπίτι της έδρας του Ranch στην La Posta Quemada Ranch χτίστηκε από τον John S. Sullivan το 1967 (το αρχικό σπίτι αγρόκτημα έφτιαξε στο έδαφος το 1965). Σήμερα φιλοξενεί ένα μουσείο με εκθέματα που εξηγούν την ανθρώπινη ιστορία και τη φυσική ιστορία - ειδικά αυτή των σπηλαίων - του Colossal Cave Mountain Park και της περιοχής του διαδρόμου Cienega.



Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με οδηγό από το ράντσο. Οι βόλτες βγαίνουν καθημερινά. Ξεκινώντας από την τοποθεσία του ιστορικού ξενοδοχείου Mountain Springs και του σταθμού Stage, θα ακολουθήσετε τη διαδρομή National Mail Stagecoach. Οι αναβάτες θα δουν τους θεαματικούς και πολύπλοκους γεωλογικούς σχηματισμούς και την τοποθεσία Hohokam υπόγεια γκρεμού όπως περνάτε μέσα από την παρθένα έρημο Sonoran.

Πεζοπορία στο Colossal Cave Park

Πεζοπορία και ιππασία διαδρομές ανέμου σε όλο το πάρκο. Μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο μονοπάτι από την περιοχή camping τομέα. Ξεκινάει στην κοιλάδα λίγο πιο πέρα ​​από τις τουαλέτες, στο τέλος του χώρου στάθμευσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε νερό, φορέστε παπούτσια με καλό πέλμα και χρησιμοποιήστε ένα ραβδί πεζοπορίας. Πρόκειται για ένα βραχώδες μονοπάτι με υπέροχη θέα.

Κατασκήνωση

Προσφέρεται πρωινή πρωινή κάμπινγκ. Όταν ήμασταν εκεί, μια ομάδα αγόριων προσκόπων απολάμβανε μια μέρα στην άλλη με αρκετές σκηνές. Οι τουαλέτες ήταν λίγο αποφλοιωμένες. Δεν υπάρχουν ντους ή άλλα αθλήματα campground.

Συμβουλές της Λιζ

Πρόκειται για ένα όμορφο πάρκο με όμορφη θέα. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία είναι ο στενός δρόμος που οδηγεί στην είσοδο του σπηλαίου. Η περιήγηση σπηλαίου είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι τόσο θεαματική ή τόσο εκπαιδευτική όσο οι Karchner Caverns, για παράδειγμα. Είναι ένα "αδρανές" σπήλαιο και ορισμένοι από τους σχηματισμούς έχουν καταστραφεί από κυνηγούς θησαυρών.

Εάν πηγαίνετε στο Karchner, προχωρήστε πρώτα στο Colossal Cave. Στη συνέχεια θα μπορείτε να συγκρίνετε το "αδρανές" σπήλαιο με την ομορφιά ενός "ζωντανού σπηλαίου".