Το μπολ της Αριζόνα 2016 βρίσκεται στο Tucson

Ποδόσφαιρο κολλεγίων στο Τούσον, ΑΖ

Το κύπελλο της Αριζόνα στο Τούσον, Αριζόνα ήταν ένα από τα τρία νέα παιχνίδια NCAA που δημιουργήθηκαν το 2015. Ο Tucson δεν είναι καινούργιος σε παιχνίδια με μπολ. Μετά από όλα, το Cactus Bowl, το οποίο παίζεται τώρα στην περιοχή Phoenix, ξεκίνησε στο Tucson της Αριζόνα το 1989 ως το Cup of Copper. Το παιχνίδι του μπολ 2015 ήταν το πρώτο που έπαιξε στο Tucson από το 1999.

Ο χορηγός του ονόματος του παιχνιδιού είναι τα Nova Home Loans.

Πότε είναι το μπολ της Αριζόνα;

Θα παιχτεί στις 30 Δεκεμβρίου 2016.

Το Kickoff έχει προγραμματιστεί για τις 3:30 μ.μ. ώρα Αριζόνα .

Θα γίνει τηλεοπτική εκπομπή;

Το κύπελλο της Αριζόνα έχει ψηφιακή στρατηγική εκπομπής. Το Campus Insiders θα παρουσιάσει το παιχνίδι με streaming ζωντανών ιστότοπων για την προεπισκόπηση και την κάλυψη του παιχνιδιού. Το Αμερικανικό Αθλητικό Δίκτυο (ASN) θα καλύψει το ζωντανό γεγονός για την τηλεόραση. Ελέγξτε εδώ για τοπικές καταχωρίσεις.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια?

Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 25 δολάρια συν τα τέλη. Θα υπάρχει επίσης χρέωση για στάθμευση.

Πώς μπορώ να αγοράσω εισιτήρια;

  1. Online
  2. Από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια!

Σε γενικές γραμμές, οι οπαδοί της Νότιας Αλαμπάμα θα καθίσουν στη δυτική πλευρά του γηπέδου και οι οπαδοί της Πολεμικής Αεροπορίας θα καθίσουν στην ανατολική πλευρά του γηπέδου. Η Air Force είναι η γηπεδούχος και η Νότια Αλαμπάμα είναι οι επισκέπτες.

Πώς φτάνω στο στάδιο της Αριζόνα;

Το στάδιο της Αριζόνα βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Η διεύθυνση είναι:
545 Ν. Εθνικό Πρωτάθλημα Drive, Tucson, AZ 85719

Αυτό είναι περίπου -
8 μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Tucson
110 μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Αν έρχεστε στην Αριζόνα για το παιχνίδι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι πτήσεις είναι φθηνότερες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor και στη συνέχεια θα πάρετε τη διάρκειας δύο ωρών με το αυτοκίνητο στο γήπεδο (αφήστε επιπλέον χρόνο για πλήθη, όπως θα κάνατε για οποιοδήποτε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ). Δεν υπάρχει τρένο ή δημόσια συγκοινωνία από το Phoenix προς Tucson αυτή τη στιγμή, οπότε θα πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο .

Ποιος παίζει φέτος;

Το κύπελλο της Αριζόνα διαθέτει δύο ομάδες μεταξύ του Mountain West Conference, του Conference USA και του συνεδρίου Sun Belt Conference. Το 2016 θα είναι οι Jaguars της Νότιας Αλαμπάμα (6-6) από την Sun Belt εναντίον των Falcon Air Force (9-3) από το Mountain West. Αυτό θα είναι μόνο η δεύτερη φορά που η Νότια Αλαμπάμα έχει παίξει σε ένα μπολ και ελπίζουν για την πρώτη τους νίκη.

Υπάρχει κάποιο πάρτι πριν από το παιχνίδι;

Το Downtown Block Party πραγματοποιείται την ημέρα πριν από το παιχνίδι, στις 29 Δεκεμβρίου 2016 από τις 3 μ.μ. έως τις 8 το βράδυ. Θα πραγματοποιηθούν βόλτες με ζωντανή μουσική, παιχνίδια, μασκότ, μαζορέτες, μπάντες και, φυσικά, άφθονο φαγητό και μπύρα . Χορηγείται από την Barrio Brewing Company, θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Toole μεταξύ της οδού Pennington και της οδού Congress (χάρτης).

Το Μέτριο Μέτωπο της Nacho είναι πριν το παιχνίδι, στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 11 π.μ. στο UA Mall. Θα υπάρχει μια Ζώνη Παιδιών, Μπύρα Κήπος, μπάντες ποδηλασίας, μαζορέτες, φορτηγά τροφίμων. Το Gin Blossoms θα εκτελέσει.

Πού πρέπει να ψάξω για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου;

Δοκιμάστε το Tucson Marriott University Park (σε κοντινή απόσταση). Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο Tucson Marriott University Park στο TripAdvisor.

Αν θέλετε να είστε κοντά (όχι αρκετά κοντά για να περπατήσετε), αλλά θα προτιμούσα να μείνετε σε ένα πολυτελές θέρετρο, συστήνω το JW Marriott Starr Pass Resort και Spa.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το ξενοδοχείο Starr Pass στο TripAdvisor. Μπορείτε να διαβάσετε την εμπειρία μου στο Starr Pass.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Αριζόνα Bowl online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

- - - - -

Χρειάζεστε εισιτήρια και λεπτομέρειες σχετικά με το μεγαλύτερο κύπελλο του Fiesta και τα γεγονότα του Cactus Bowl; Εδώ είναι ο οδηγός σας για τα παιχνίδια, η παρέλαση και άλλα