Δωρεάν και χαμηλού κόστους πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Τούσον, Αριζόνα

Tucson στο Φτηνές

Πέννυ-ψευδοκράτες, χαίρεσαι. Λίγα χρήματα πηγαίνουν πολύ μακριά για διασκέδαση στο Tucson - από την τέχνη και την ιστορία μέχρι την επιστήμη και τις υπαίθριες περιπέτειες. Οι φρουτοί επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Old Pueblo για περίπου $ 10 ανά άτομο ή λιγότερο.

Ακόμα κι αν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, μπορείτε να βγείτε και να πάρετε μερικές από τις πιο πολύτιμες προσφορές του Tucson με μικρό ή μη κόστος. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία.

Ελεύθερος

Κέντρο δημιουργικής φωτογραφίας

Τις τελευταίες δεκαετίες, η τέχνη της φωτογραφίας βρήκε ένα σπίτι στο Tucson, στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Το Κέντρο δημιουργήθηκε το 1975 με τη βοήθεια του φημισμένου φωτογράφου Ansel Adams και σήμερα στεγάζει τα αρχεία περισσότερων από 50 φημισμένων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα, όπως οι Adams, Edward Weston, Richard Avedon και Lola Alvarez Bravo. Το κέντρο διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη Polaroid (με περισσότερους από 26.000 τόμους στην ιστορία της φωτογραφίας), καθώς και περισσότερα από 100 περιοδικά, σπάνια βιβλία και συλλογές προσωπικών βιβλίων φωτογράφων, όπως ο W. Eugene Smith.

Η αποστολή San Xavier del Bac

Αυτή η εκκλησία ονομάζεται επίσης "Το Λευκό Περιστέρι της Ερήμου". Βρισκόμενη εννέα μίλια νότια του Tucson στην κοιλάδα Santa Cruz στην Reservation Tohono O'odham, η "Αποστολή" θεωρείται ως το καλύτερο παράδειγμα αρχιτεκτονικής αποστολής στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ο San Xavier χτίστηκε από τον φημισμένο ιεσουαίτη ιεραπόστολο και εξερευνητή τον πατέρα Eusebio Francisco Kino, ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Bac - το "μέρος όπου εμφανίζεται το νερό" - το 1692. Το ίδρυμα για την πρώτη εκκλησία Bac, δύο βόρεια της σημερινής αποστολής που χρονολογείται από το 1700. Η σημερινή εκκλησία, μια ενεργή ενορία, χτίστηκε από το 1783-1797 και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου της Αριζόνα

Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, το Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου της Αριζόνα φιλοξενεί μια αξιόλογη συλλογή της τέχνης της Αναγέννησης καθώς και της 19ης-20ού αιώνα, συμπεριλαμβανομένων των έργων τέτοιων γίγαντων όπως οι Ρέμπραντ, Ροντέν, Γεωργία Ο'Κίεφ, Ρόθκο , και Hopper. Εκτός από τη μόνιμη επίδειξη του 15ου αιώνα, υπάρχουν μεταβαλλόμενα εκθέματα γύρω από εξέχοντες καλλιτέχνες και θέματα. Δωρεάν είσοδος για φοιτητές με ταυτότητα, καθηγητές και προσωπικό, στρατιωτικό προσωπικό, επισκέπτες με φυλετική ταυτότητα, παιδιά και πολλά άλλα. Για άλλους, είναι ακόμα φθηνό.

Το Κρατικό Μουσείο της Αριζόνα

Ιδρύθηκε το 1893, το κρατικό μουσείο της Αριζόνα είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο μουσείο ανθρωπολογίας στις νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες . Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Tucson του πανεπιστημίου της Αριζόνα, το μουσείο που συνδέεται με το Ίδρυμα Smithsonian είναι το σπίτι της μεγαλύτερης συλλογής αγγειοπλαστικής της Νοτιοδυτικής Ινδίας στον κόσμο. Το μουσείο διαθέτει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων 300.000 καταγεγραμμένων αρχαιολογικών αντικειμένων, αρνητικών φωτογραφιών, πρωτότυπες αποδείξεις, εθνογραφικά αντικείμενα και 90.000 σπάνια βιβλία. Το μουσείο αναδεικνύει τα τεχνουργήματα και τις ιστορίες των ινδικών πολιτισμών Mogollon, O'odham και Hohokam και διαθέτει μία από τις καλύτερες κλωστοϋφαντουργικές συλλογές της χώρας.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 17 ετών, φοιτητές με ταυτότητα, ερευνητές και επιστήμονες και πολλά άλλα. Διαφορετικά, η είσοδος είναι φθηνή.

Μουσείο Μεταφορών της Νότιας Αριζόνα

Ο διηπειρωτικός σιδηρόδρομος, οι δυτικοί ήρωες και οι απατεώνες, οι γκάνγκστερ και οι πρόεδροι της δεκαετίας του 1940 και οι ευρωπαίοι βασιλιάδες έπαιξαν ρόλο στην ιστορία του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού του Tucson. Η ιστορική αποθήκη του Toole υπήρξε κεντρικό σημείο του κέντρου του Tucson για περισσότερο από έναν αιώνα.

Το μονοπάτι του Presidio

Επίσης γνωστό ως Τυρκουάζ μονοπάτι , το Presidio Trail είναι μια ιστορική περιήγηση με τα πόδια στο κέντρο του Tucson. Η περιοδεία, σχεδιασμένη ως βρόχος γύρω από τα ιστορικά αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου, έχει μήκος περίπου 2,5 μίλια και διαρκεί μεταξύ 90 λεπτών και δύο ωρών. Το μονοπάτι ακολουθεί μια τιρκουάζ χρωματιστή γραμμή που περιστρέφεται γύρω από το κέντρο της πόλης, περνώντας από περισσότερα από 20 εστιατόρια.

Η περιοδεία περιλαμβάνει 23 σημεία ενδιαφέροντος και εννέα προαιρετικές τοποθεσίες για επίσκεψη, όπως το σπίτι του Sosa-Carillo-Frémont του 1850, το ιστορικό θέατρο Fox; και την παλιά σιδηροδρομική αποθήκη.

Οι περιπατητές θα επισκεφτούν μια αρχαιολογική ανασκαφή για τα απομεινάρια της αρχικής πόλεως με πόρτες που ήταν το ισπανικό Presidio του Tucson στα τέλη του 1700. ένα υπαίθριο ναό για τους χαμένους εραστές. και σε ένα καφέ στο ξενοδοχείο της εποχής του 1920, όπου η αστυνομία του Tucson κατέλαβε τη συμπαθή συμμορία John Dillinger. Ένα φυλλάδιο και ο χάρτης είναι ελεύθεροι από το συνέδριο του Tucson και το γραφείο επισκεπτών. Η εκδρομή ξεκινάει από το ολοκαίνουριο Presidio San Augustin del Tucson στο κέντρο του Tucson και περιστρέφεται από την πόλη από εκεί.

Finger Rock και Pontatoc Ridge Trails

Οι πεζοπόροι και οι πτηνοτρόφοι μπορούν να κατευθυνθούν προς τους πολυτελείς πρόποδες βόρεια του κέντρου του Tucson για ένα δύσκολο ταξίδι στα μονοπάτια Pontatoc Ridge και Finger Rock, τα οποία κινούνται γύρω από την Santa Catalinas. Το κοντύτερο μονοπάτι Pontatoc είναι ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής τεσσάρων μιλίων, όπου οι πεζοπόροι ανεβαίνουν σε 1.000 επιπόλαια πόδια σε υψόμετρο και πάνω σε ραγδαία πετρώματα στην έρημο στο μονοπάτι προς την κορυφή. Το μεγαλύτερο μονοπάτι Finger Rock παίρνει πεζοπόρους σε ένα δύσκολο, απότομο ταξίδι 10 μιλίων στη κορυφή του Mount Kimball. Το ταξίδι έξι έως επτά ωρών παίρνει επισκέπτες από τους κάκτους και τα παλιά πράσινα δέντρα της λεκάνης του Τούσον, μέχρι τα πιο δροσερά πεύκα του όρους Κίμπαλ.

Φτηνός

Αυτές οι δραστηριότητες κοστίζουν λιγότερο από ή περίπου $ 10.

Η γκαλερί DeGrazia στον ήλιο

Η γκαλερί DeGrazia στον Ήλιο είναι ένα καταφύγιο 10 στρεμμάτων με μια γκαλερί τέχνης, μια «αποστολή» και το σπίτι του καλλιτέχνη. Ο καλλιτέχνης, Ted DeGrazia, είναι γνωστός για τους ιμπρεσιονιστικούς πίνακές του για τους ιθαγενείς της Νοτιοδυτικής. Τα κτίρια είναι έργα τέχνης που η DeGrazia έχτισε με τη βοήθεια των φίλων της Native American. Κατασκευασμένα από σπίτια, διαθέτουν τοίχους και οροφές ζωγραφισμένες από το χέρι του με τις αποχρώσεις της έρημο και μια μοναδική διάβαση του κάκτου cholla. Οι υφές και τα χρώματα χρησιμεύουν ως σκηνικό για έργα τέχνης της DeGrazia: έργα ζωγραφικής, λιθογραφίες, αστραγάλους, ακουαρέλες, κεραμικά και χάλκινα.

HH Franklin Museum

Το μουσείο HH Franklin είναι ένα αφιέρωμα στο αυτοκίνητο Franklin, το οποίο κατασκευάστηκε στη Συρακούζη, Νέα Υόρκη, από το 1902 έως το 1934. Τα ιστορικά αυτοκίνητα - τα οποία ήταν γνωστά ως αερόψυκτα και όχι ψύχονται με νερό - θεωρήθηκαν πιο τεχνολογικά προηγμένα συναγωνιστές. Αν και τα αυτοκίνητα πωλούνται καλά, η εταιρεία Herbert H. Franklin δεν επιβίωσε τη Μεγάλη Ύφεση και κήρυξε πτώχευση το 1934.

Το Μουσείο Φράνκλιν στο Tucson διαθέτει μια σειρά κλασικών Franklins, συμπεριλαμβανομένου ενός 1904 Model A 2 Pass και ενός 1918 Series 9B Touring Franklin. Το μουσείο, το οποίο ιδρύθηκε από τον μακρόχρονο κάτοικο Tucson Thomas Hubbard, περιλαμβάνει επίσης μια εκτεταμένη συλλογή ερευνητικών υλικών της Franklin Company.

Μουσείο Ιστορικής Εταιρείας Αριζόνα

Ιδρύθηκε το 1864, το Μουσείο Tucson της Ιστορικής Εταιρείας της Αριζόνα στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή ιστορικών αντικειμένων, φωτογραφιών και εγγράφων της Αριζόνα στον κόσμο. Το μουσείο έχει διατηρήσει πάνω από μισό εκατομμύριο λείψανα και διαθέτει τόσο διαδραστικά όσο και παραδοσιακά εκθέματα για την εξόρυξη, την εκτροφή και την αστική ιστορία της Αριζόνα. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών, βετεράνοι και μερικές άλλες ομάδες μπαίνουν δωρεάν, αλλά για τον γενικό πληθυσμό, η είσοδος είναι φθηνή.

Μουσείο Φορτ Λόουελ

Το Μουσείο Φορτ Λόουελ κατοικεί στο ανασυγκροτημένο τετράγωνο του 1873 στο ιστορικό Fort Lowell, ένα στρατιωτικό σταθμό όπου περισσότεροι από 250 στρατιώτες και αξιωματικοί περιόρισαν κάποτε το σύνορο ΗΠΑ-Μεξικό και προστατεύονταν τους αποίκους και τα αγαθά του νότιου Αριζόνα. Η θέση εγκαταλείφθηκε το 1891, μετά το τέλος των ινδικών πολέμων του Apache και σήμερα στεγάζει ενημερωτικά εκθέματα σχετικά με τη στρατιωτική ζωή στα σύνορα της Αριζόνα.

"La Fiesta de Los Vaqueros" Μουσείο Παράδοσης Tucson Rodeo

Αυτό το μοναδικό, αυθεντικό δυτικό μουσείο διαθέτει 150 οχήματα με άλογα, από καροτσάκια έως περίτεχνα λεωφορεία. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν τα ιστορικά αντικείμενα από τις ημέρες των πρωτοπόρων, δημιούργησαν την Tucson Main Street περίπου το 1900. Οι εκδρομές διαρκούν περίπου μία ώρα και μισή.

Μουσείο Ίδρυμα Amerind

Από το 1937, το Αμερικανικό Μουσείο έχει πει την ιστορία των πρώτων λαών της Αμερικής, εξερευνώντας τις κουλτούρες των ιθαγενών φυλών από την Αλάσκα στη Νότια Αμερική, από την Εποχή των Παγετώνων μέχρι σήμερα. Η γκαλερί Fulton-Hayden Memorial Gallery παρουσιάζει το έργο των δυτικών καλλιτεχνών Harrison Begay, Carl Oscar Borg, William Leigh, Frederic Remington και Andy Tsihnahjinnie.

Στεγασμένο σε ισπανικά κτίρια αναγεννησιακού ρυθμού, σχεδιασμένα από τον αρχιτέκτονα Tucson Merritt Starkweather, το Μουσείο Amerind στεγάζει ιστορικές συλλογές αρχαιολογικής και εθνογραφικής έρευνας, ερευνητική βιβλιοθήκη και επιστημονικά αρχεία για τη νοτιοδυτική ανθρωπολογία, αρχαιολογία, ιστορία και αμερικανικές μελέτες.

Μουσείο Τέχνης Tucson

Η αποστολή του Μουσείου Τέχνης του Tucson είναι να συνδέσει τη ζωή και την τέχνη. να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και την ανακάλυψη και να προωθήσει την πολιτισμική κατανόηση μέσω εμπειριών τέχνης. Το μουσείο, που ιδρύθηκε το 1924, στεγάζει και μόνιμες και περιστρεφόμενες συλλογές από τοπικούς και εθνικούς καλλιτέχνες. Για τα τρέχοντα εκθέματα και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το μουσείο online. Την πρώτη Πέμπτη του μήνα, η είσοδος είναι ελεύθερη από τις 5-8 μ.μ.

Sabino Canyon

Φωλιασμένο στην Santa Catalinas βόρεια της πόλης, το Sabino Canyon προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πεζοπορικών περιπετειών τόσο για αρχάριους όσο και για εμπειρογνώμονες. Οι υπαίθριοι τυχοδιώκτες μπορούν να πάρουν το τραχιά μονοπάτι των Seven Falls, ένα ταξίδι τριών ωρών που διασχίζει το Sabino Creek και τελειώνει στις πτώσεις, οι οποίες διαθέτουν φυσικές λίμνες νερού στις οποίες οι πεζοπόροι μπορούν να βουτήξουν, να κολυμπήσουν, να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν πριν την πεζοπορία. Λιγότερο άπληστοι πεζοπόροι μπορούν να κάνουν μια χαλαρωτική βόλτα κατά μήκος του πλακόστρωτου μονοπατιού Sabino Canyon ή να κάνουν τραμ κατά μήκος της ευρείας, γραφικής διαδρομής για ένα φτηνό τέλος αυτοκινήτου.

Mount Lemmon

Σοβαροί πεζοπόροι και ποδηλάτες δεν πρέπει να κοιτάξουν πέρα ​​από το βουνό των 9,157 ποδιών με θέα το Tucson από τα βόρεια: το όρος Lemmon. Οι πεπειραμένοι πεζοπόροι μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από κλίματα στο βουνό, από την πεζοπορία των πεδιάδων της ερήμου κοντά στον πυθμένα, για δροσερά ταξίδια μέσα από τα πεύκα Ponderosa στην κορυφή. Το πιο δύσκολο μονοπάτι πεταλούδων κοντά στην κορυφή του βουνού αυξάνεται σχεδόν 2.000 πόδια πάνω από 5.7 μίλια και απολαμβάνει καλύτερα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Οι λάτρεις της ορεινής πεζοπορίας μπορούν επίσης να απολαύσουν το βόλτα Soldier Trail μήκους 2,6 μιλίων, το οποίο ακολουθεί μια παλιά οδική και ηλεκτρική γραμμή από την εθνική οδό Catalina μέχρι τη θέση ενός εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου φυλακών και προσφέρει εκπληκτική θέα στην έρημο.

Για τους ορεινούς ποδηλάτες, τα βουνά της Santa Catalina προσφέρουν εκπληκτικές βόλτες για έμπειρους αναβάτες. Με απότομα, τεχνικά μονοπάτια - όπως το μονοπάτι Crystal Spring κοντά στην κορυφή του βουνού ή το μονοπάτι Agua Caliente - τα μονοπάτια του Mount Lemmon είναι πιο κατάλληλα για τους ποδηλάτες βουνού σε αναζήτηση μιας επίπονης πρόκλησης. Οι περιπετειώδεις ποδηλάτες μπορούν να πάρουν τον αυτοκινητόδρομο Catalina των 25 μιλίων, ο οποίος περιστρέφεται και στρέφεται από το δάπεδο της ερήμου στην κορυφή του βουνού, μια εκδρομή δύο και πλέον ωρών προς τα πάνω, που οδηγεί τους αναβάτες σε υψόμετρο περίπου 6.000 ποδιών. Η αναρρίχηση προς τα πάνω παίρνει τους ποδηλάτες από το ζεστό κλίμα της ερήμου έως τα πεύκα υψηλού υψομέτρου και την πτώση της θερμοκρασίας κατά 30 μοιρών στην κορυφή του βουνού. Παρόλο που το ταξίδι είναι αργό, οι ποδηλάτες μπορούν να απολαύσουν μια πανέμορφη κρουαζιέρα πίσω από το βουνό, φτάνοντας σε ταχύτητες 40 μίλια ανά ώρα σε μέρη.

Είναι ένα ανέξοδες αμοιβή ανά αυτοκίνητο για τη χρήση μονοπατιού.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (MOCA)

Η αποστολή του MOCA είναι να προσφέρει ένα φόρουμ για την ανάπτυξη και την ανταλλαγή ιδεών για τη σύγχρονη τέχνη της εποχής μας. Μέσα από ποικίλα προγράμματα, το MOCA υποστηρίζει την κριτική ερμηνεία και την προβολή της υψηλότερης ποιότητας σύγχρονης τέχνης στην υπηρεσία της κοινότητας του Tucson. Η είσοδος είναι φθηνή για μη μέλη. Μπορείτε να βρείτε περιστασιακά ελεύθερες εκθέσεις.

Sosa-Carrillo Fremont House

Στην καρδιά του Tucson, το Sosa-Carrillo Fremont House είναι ένα από τα αρχικά σπίτια του Tucson. Πρώτα αγοράστηκε από τον José Maria Sosa το 1860, το σπίτι αργότερα ανήκε στην οικογένεια Carrillo για 80 χρόνια και μισθώθηκε σε ένα σημείο στον εδαφικό κυβερνήτη John C. Fremont. Το ανακαινισμένο σπίτι είναι επιπλωμένο κατά τη διακόσμηση της δεκαετίας του 1880 και παρουσιάζει επιδείξεις της εδαφικής ζωής στις ερήμους Sonoran της Νότιας Αριζόνα.

Εθνικό Πάρκο Saguaro

Εκείνοι που αναζητούν ένα ταξίδι μέσα από τους κλασικούς, πανύψηλους κάκτους Saguaro για τους οποίους η έρημος Sonoran είναι διάσημος μπορεί να ξεκινήσει στα πολλά μονοπάτια στο Saguaro National Park στα βουνά Tucson, δυτικά της πόλης.

Στο πάρκο, πάρτε το σύντομο μισό μίλι Signal Hill Trail - μια τέλεια περιπέτεια για τα παιδιά. Το κυρίως επίπεδο, έξω-και-πίσω μονοπάτι οδηγεί στο Signal Hill Petroglyphs, αρχαία ροκ τέχνη που δημιουργήθηκε από την εξαφανισμένη φυλή Hohokam. Το μονοπάτι περνάει πεζοπόρους σε μια πλύση και πάνω σε ένα λόφο με σκούρο βασάλτη, στο Signal Hill Overlook, όπου τα χιλιόχρονα κυκλικά πετρογύφια και άλλα γεωμετρικά σχήματα τέχνης είναι ορατά στις πέτρινες κορυφές.

Για τους πιο περιπετειώδεις πεζοπόρους, το γραφικό, σχετικά επίπεδη 10 μιλίων Cactus Forest Trail περιστρέφεται μέσα από τους αυτόχθονες κάκτους και τα succulents της ερήμου Sonoran. Στην ανατολική πλευρά του Tucson, οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν μέσω του εθνικού πάρκου Saguaro East στο Cactus Forest Loop Drive, ένα οκτώ μίλι, κυρίως πλακόστρωτο μονοπάτι που στρέφει και γυρίζει στα βουνά Rincon. Οι πεζοπόροι στο Cactus Forest Loop Drive μπορούν επίσης να ξεκινήσουν off-road σε μια περιπέτεια 2,5 μιλίων στο Cactus Forest Trail, το οποίο περιστρέφεται μέσα από στάσεις των ομώνυμων κάκτων του πάρκου.

Πάρκο Tohono Chul

Μετάφραση από τη γλώσσα Tohono O'odham, Tohono Chul σημαίνει "γωνιά ερήμου". Αυτό το διατηρητέο ​​έρημο των 49 στρεμμάτων είναι ένα από τα κορυφαία νοτιοδυτικά κέντρα της ερήμου φύσης, τέχνες και πολιτισμός και είναι εισηγμένη από τον National Geographic Traveler ως έναν από τους κορυφαίους 22 μυστικούς κήπους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Αυτή η όαση στην έρημο προσφέρει μια ανάπαυλα από τον ταραχώδη ρυθμό της καθημερινής ζωής. Παρέχει μια ενημερωτική ματιά στις συναρπαστικές πολιτιστικές παραδόσεις της περιοχής και στην ακόμα πιο ενδιαφέρουσα χλωρίδα και πανίδα της. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή απογευματινό τσάι στο The Tea Room, το οποίο στεγάζεται σε ένα όμορφο ισπανικό-αποικιακό σπίτι ή κατάστημα στα μουσειακά καταστήματα.

Βοτανικοί κήποι του Tucson

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης Tucson, οι Βοτανικοί Κήποι του Tucson είναι μια όαση πέντε στρεμμάτων με φυσική ομορφιά, έμπνευση και εκπαίδευση για τη φυσική ερήμου. Οι βοτανικοί κήποι διαθέτουν 16 κήπους με ποικίλα θέματα, όπως ο κήπος με βότανα, ο κήπος xeriscape, ο κήπος πεταλούδας, ο Garden Backyard Bird, ο κάκτος και ο χυμώδης κήπος και πολλά άλλα. Βρίσκεται στην ιστορική ιδιοκτησία της δεκαετίας του 1920 στην οικογένεια Porter του Tucson.

Reid πάρκο Zoo

Το ζωολογικό κήπο του Tucson διαθέτει περισσότερα από 400 ζώα, από ελέφαντες και ρινόκερους μέχρι λιοντάρια και πολικές αρκούδες. Με περιοχές του πάρκου αφιερωμένες στα ζώα της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας, ο ζωολογικός κήπος Reid Park επιτρέπει στους ενήλικες και τα παιδιά να βλέπουν και να μαθαίνουν για μια μεγάλη ποικιλία εξωτικών ζώων, όπως οι jaguars, τα μπροστινά, τα gibbons, οι ζέβρες και οι καμηλοπαρδάλεις. Η "πτήση σύνδεσης", ένα πτητικό πλήρες πτήση, επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής των πουλιών.

Tucson Παιδικό Μουσείο

Αυτό το μη κερδοσκοπικό μουσείο είναι το διαδραστικό μουσείο παιδιών της Νότιας Αριζόνα για παιδιά, το οποίο διαθέτει 10 συναρπαστικές γκαλερί χειροποίητων εκθεμάτων που επιτρέπουν στα παιδιά να συμμετέχουν σε δύσκολες δραστηριότητες. Το Tucson Children's Museum βοηθά τα παιδιά να μάθουν για τη φύση, την επιστήμη, την ψυχαγωγία, την ψυχαγωγία, την ψυχαγωγία, την ασφάλεια και πολλά άλλα, όλα με τη διασκέδαση.

Εθνικό Παρατηρητήριο Kitt Peak

Η μεγαλύτερη συλλογή οπτικών τηλεσκοπίων στον κόσμο βρίσκεται ψηλά στην έρημο Sonoran στο Kitt Peak , στο Tohono O'odham Reservation. Το σπίτι είναι 22 οπτικά και δύο ραδιοτηλεσκόπια που αντιπροσωπεύουν δεκάδες ιδρύματα αστρονομικών ερευνών. Το Εθνικό Παρατηρητήριο Οπτικής Αστρονομίας, χρηματοδοτούμενο από το Εθνικό Ίδρυμα για την Επιστήμη, επιβλέπει τις δραστηριότητες του χώρου στην κορυφή Kitt. Εξερευνήστε τα εκθέματα του Κέντρου Επισκεπτών και το κατάστημα δώρων για να μάθετε για την αστρονομία. Κάντε μια περιήγηση και ανακαλύψτε πώς οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν τα τηλεσκόπια για να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια του σύμπαντος. Επισκεφθείτε τη γκαλερί έκθεσης του Εθνικού Ηλιακού Παρατηρητηρίου και παρακολουθήστε τους επιστήμονες να λειτουργούν το μεγαλύτερο ηλιακό τηλεσκόπιο στον κόσμο.

Το Επιστημονικό Κέντρο και το Πλανητάριο του Πανεπιστημίου της Αριζόνα

Το Επιστημονικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Αριζόνα συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο και τις τοπικές κοινότητες για να εμπνεύσει τη διδασκαλία και τη μάθηση της επιστήμης, της τεχνολογίας, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και πολλά άλλα. Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, αυτό είναι το μέρος για να πάτε για τους λάτρεις της αστρονομίας όλων των ηλικιών. Παρακολουθήστε το ξεχωριστό πλανητάριο του Flandrau και τραβήξτε τα χέρια σας βρώμικα με χειροκίνητα εκθέματα επιστήμης. Εξερευνήστε την ιστορία της Γης στο μουσείο των ορυκτών και δείτε μια γεύση από τους ουρανούς στο Πλανητάριο.