Τα φορολογικά πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας ενός B & B

Όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα κρεβάτι με πρωινό, πολλοί φιλοδοξούντες πανδοχεία εκτιμούν πρώτα τα οφέλη του τρόπου ζωής. Εργάζοντας στο σπίτι, χρησιμοποιώντας έμφυτα ταλέντα όπως δεξιότητες ψησίματος και διακόσμησης και έχοντας την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα ιστορικό σπίτι, όλοι παίρνουν έντονα την απόφαση να κάνουν τη μετάβαση στον τρόπο ζωής στη ζωή. Φυσικά, εξίσου σημαντική επιλογή για να γίνει ο ιδιοκτήτης ενός B & B είναι οι οικονομικοί λόγοι .

Ωστόσο, κατά την εξέταση αυτών, οι υποψήφιοι αγοραστές χρησιμοποιούν συχνά έναν απλό υπολογισμό, αφαιρώντας τα έξοδα από το δυνητικό εισόδημα. Αλλά υπάρχει ένα άλλο, συχνά κρυφό πλεονέκτημα της ιδιοκτησίας ενός πανδοχείου, και έρχεται με τη μορφή των επιχειρηματικών εξόδων που μπορούν να αποφέρουν τόσο φορολογικά όσο και προσωπικά πλεονεκτήματα.

Επειδή τόσο η ζωή ενός κηπουρού είναι δεμένη με το ίδιο το πανδοχείο, είναι συχνά δύσκολο (εάν όχι σχεδόν αδύνατο) να σπάσει τα επιχειρηματικά έξοδα από τα προσωπικά έξοδα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε το συνολικό εισόδημά σας με το κόστος των αντικειμένων όχι μόνο απαραίτητο για τη λειτουργία του πανδοχείου, αλλά και για τη δική σας άνεση επίσης. Και χαμηλότερο εισόδημα που δηλώνεται σημαίνει χαμηλότερους φόρους.

Παρόλο που θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν λογιστή πριν από τη δημιουργία του καταστήματος ως νέος ξενοδόχος, εδώ είναι μερικοί από τους τομείς στους οποίους μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να πάρει προσωπικά οφέλη από την επιχείρηση της τήρησης:

Λάβετε υπόψη σας, ποτέ δεν ενθαρρύνω τους παντογνώστες να «εξαπατήσουν» τους φόρους τους. Αυτός είναι απλά ένας γενικός οδηγός για τις κρατήσεις που ίσως μπορέσετε να λάβετε ως κωμόπολη που ίσως να μην γνωρίζατε προηγουμένως. Πάντα να ελέγχετε πάντα τα πάντα με μια CPA, να είστε σχολαστικοί σχετικά με το διαχωρισμό των προσωπικών και επιχειρηματικών εξόδων όταν μπορείτε και, το σημαντικότερο από όλα, να κρατάτε τα έσοδά σας!