Κανόνες και Κανονισμοί Διαμονής και Πρωινού

Μέρος της σειράς φύλλων εργασίας για τους φιλοξενούμενους νηπιαγωγούς

Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της βιομηχανίας κρεβατοκάμαρας, σε ορισμένες περιοχές οι νόμοι και οι κανονισμοί σχετικά με τις δραστηριότητες διανυκτέρευσης και πρωινού εξακολουθούν να καλύπτουν το τμήμα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Οι νόμοι διαφέρουν από κράτος σε κράτος και ακόμη και δήμο σε δήμο.

Μερικοί από τους πιο κοινούς νόμους και κανονισμούς που θα μπορούσαν να ισχύουν για ένα bed and breakfast αναφέρονται εδώ. Για πλήρεις πληροφορίες, επικοινωνήστε με αξιωματούχους του κράτους ή του δήμου σας.

Συχνά, το Οχάιο χρησιμοποιείται ως παράδειγμα σε αυτό το άρθρο. Η κατάσταση στο Οχάιο μπορεί να είναι ή να μην σχετίζεται με άλλους τομείς, οπότε φροντίστε να κάνετε ανεξάρτητη έρευνα. Μια κλήση στο τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο ή σε μια κρατική ή τοπική ένωση bed and breakfast θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Κώδικες κατασκευής

Οι κατοικίες ενός, δύο και τριών οικογενειών, με όχι περισσότερους από πέντε ενοικιαστές ή συνοικιστές, απαλλάσσονται από τις απαιτήσεις του βασικού κτιρίου του Οχάιο. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των τοπικών οικοδομικών κωδίκων εξακολουθούν να ισχύουν.

Με περισσότερους από πέντε μισθωτές ή συνοδούς, ο Βασικός Κώδικας Οικίας του Οχάιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί είτε ως κτίρια κατοικιών (παροχέα ομάδας R-1) είτε ως μη μεταβατικά (ομάδα R-2). Οι μεταβατικοί μισθωτές χρησιμοποιούν μια εγκατάσταση για περίοδο μικρότερη των 30 ημερών. Και πάλι, ελέγξτε με τους δικούς σας τοπικούς κωδικούς.

Έλεγχος πυρκαγιάς

Η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία έχει αρμοδιότητα να επιθεωρεί όλες τις λειτουργίες για κρεβάτι και πρωινό που έχουν τέσσερα ή περισσότερα υπνοδωμάτια που έχουν μισθωθεί στο μεταβατικό κοινό για ύπνο.

Στο Οχάιο, όλα τα κρεβάτια και πρωινά με πέντε ή περισσότερα υπνοδωμάτια υπόκεινται σε επιθεωρήσεις από το γραφείο του State Fire Marshall.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επιθεώρηση πυρκαγιάς, επικοινωνήστε με το κράτος ή την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Υπηρεσία Τροφίμων

Στο Οχάιο, οποιαδήποτε διανυκτέρευση και πρωινό που σερβίρει γεύμα ή μεσημεριανό γεύμα σε πέντε ή λιγότερους επισκέπτες απαλλάσσεται από την αγορά άδειας εξυπηρέτησης τροφίμων.

Κάθε διανυκτέρευση που σερβίρει πλήρες γεύμα ή μεσημεριανό γεύμα σε περισσότερους από έξι επισκέπτες πρέπει να λάβει άδεια παροχής υπηρεσιών φαγητού, με την εξαίρεση ότι δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των επισκεπτών που μπορούν να σερβιριστούν με πρωινό. Ένα ευρωπαϊκό πρωινό ορίζεται ως ποτό και ζαχαροπλαστική.

Επικοινωνήστε με το κράτος και το τοπικό τμήμα υγείας για κανόνες και κανονισμούς ειδικά για την περιοχή σας.

Άδεια Motel

Στο Οχάιο, κάθε διανυκτέρευση και πρωινό που διαθέτει πέντε ή περισσότερα δωμάτια διαθέσιμα για παροδικά άτομα πρέπει να αγοράσει άδεια μοτέλ και να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του γραφείου του State Fire Marshall. Ελέγξτε με το κράτος και τους τοπικούς υπαλλήλους σας για τυχόν απαιτήσεις στην τοποθεσία σας.

Καταχώριση ονόματος επιχείρησης

Ο νόμος του Οχάιο απαιτεί την εγγραφή οποιουδήποτε επιχειρησιακού ονόματος που δεν προσδιορίζει πλήρως τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Υπουργό Εξωτερικών του Οχάιο. Επίσης, αν θέλετε να προστατεύσετε ή να διατηρήσετε το όνομα που έχετε επιλέξει για την επιχείρησή σας, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση εγγραφής εμπορικού ονόματος στον Υπουργό Εξωτερικών του Οχάιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταχώριση ονόματος ή / και εμπορικής επωνυμίας, επικοινωνήστε με την κυβέρνησή σας. Η διαβούλευση με έναν πληρεξούσιο που έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη προστασία του ονόματός σας.

Φόρος επί των πωλήσεων

Στο Οχάιο, ένα κρεβάτι και πρωινό με πέντε ή περισσότερα υπνοδωμάτια που διατίθενται σε παροδικά άτομα θεωρείται ξενοδοχείο και ο φόρος επί των πωλήσεων ισχύει για τη χρέωση ενοικίασης δωματίου. Επίσης, ένας "φόρος κλίνης" ισχύει για διανυκτέρευση με πέντε ή περισσότερα δωμάτια.

Θα χρειαστεί να ελέγξετε με το δικό σας κρατικό φόρο ή το τμήμα εσόδων για κανόνες και κανονισμούς.

Χωρισμός εις ζώνας

Στις περισσότερες πολιτείες, η χωροθέτηση γίνεται σε τοπικό επίπεδο (γενικά μέσω είτε της κομητείας είτε της δημοτικής κυβέρνησης). Οι απαιτήσεις που ισχύουν για διανυκτέρευση και πρωινό ποικίλλουν από τη μία θέση στην άλλη. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πίνακα διαχωρισμού για λεπτομέρειες στην περιοχή σας.

Αυτή η σειρά των φύλλων εργασίας και των πληροφοριών γράφτηκε αρχικά από την Eleanor Ames, πιστοποιημένη επαγγελματική επιστήμη των καταναλωτών των καταναλωτών και μέλος της σχολής στο Ohio State University για 28 χρόνια. Με τον σύζυγό της, έτρεξε στο Bluemont Bed and Breakfast στο Luray της Βιρτζίνια, μέχρι να αποσυρθεί από το κυνήγι. Πολλές ευχαριστίες προς την Eleanor για την ευγενική της άδεια να τις ανατυπώσει εδώ. Κάποιο περιεχόμενο έχει επεξεργαστεί και έχουν προστεθεί σύνδεσμοι σε σχετικές λειτουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο στο αρχικό κείμενο της Eleanor.