Καλοκαίρι του καλοκαιριού καλοκαίρι υπαίθριες ταινίες 2017

Δωρεάν ταινίες εξωτερικού χώρου στην Ουάσιγκτον

Το Capitol Riverfront θα φιλοξενήσει φιλικές προς την οικογένεια υπαίθριες ταινίες καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ζωντανή κοινότητα μεικτής χρήσης και ο προορισμός του ποταμού, που βρίσκεται κοντά στο Ναυτικό Ναυτικό της Ουάσινγκτον και το Εθνικό Πάρκο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κολυμπήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας σε καλοκαιρινό βράδυ για να παρακολουθήσετε μια ταινία κάτω από τα αστέρια. Φέρτε κουβέρτες, καρέκλες και ένα πικνίκ. Φτάστε νωρίς για να συμμετάσχετε σε παιχνίδια όπως wii στη μεγάλη οθόνη, trivia και hula hooping.



Ημερομηνίες: Πέμπτη 1 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου 2017

Ώρα: 8:45 μ.μ. Βροχή ή λάμψη.

Τοποθεσία: Καπιτώλιο Riverfront , Canal Park, SE, Ουάσινγκτον, DC, μόλις ένα τετράγωνο από το μετρό Navy Yard. Ο χώρος είναι ένας ανοικτός χώρος που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Canal Park στην 2η και την "Eye" Streets, SE. Το Capitol Riverfront διαθέτει χώρο στάθμευσης στο δρόμο και αρκετούς χώρους στάθμευσης.

2017 Πρόγραμμα ταινιών

1 Ιουνίου: Ghostbusters (2016) Βαθμολογήθηκε PG- 13. Μετά από μια εισβολή-φάντασμα του Μανχάταν, οι παραφυσικές ενθουσιώδεις Erin Gilbert και Abby Yates, πυρηνικός μηχανικός Jillian Holtzmann, και ο εργάτης του μετρό Patty Tolan συγκροτούν μαζί για να σταματήσουν την άλλενη απειλή.

8 Ιουνίου: Πριν από εσάς (2016) Βαθμολογήθηκε PG- 13. Ένα κορίτσι σε μια μικρή πόλη σχηματίζει έναν απίθανο δεσμό με έναν πρόσφατα παραλυμένο άνδρα που φροντίζει.

15 Ιουνίου: Act Sister (1992) Ονομαστική PG. Όταν ένας κοσμικός τραγουδιστής μαρτυρεί ένα μαχητικό έγκλημα, η αστυνομία την κρύβει ως μοναχή σε ένα παραδοσιακό μοναστήρι όπου έχει πρόβλημα να εγκατασταθεί.

22 Ιουνίου: Doctor Strange (2016) Βαθμολογείται PG- 13. Ένας πρώην νευροχειρουργός ξεκινά ένα ταξίδι θεραπείας μόνο για να έλθει στον κόσμο των μυστικιστικών τεχνών.

29 Ιουνίου: Η μυστική ζωή των κατοικίδιων (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Η ήσυχη ζωή ενός τεριέ, που ονομάζεται Max, ανατρέφεται όταν ο ιδιοκτήτης του παίρνει τον Δούκα, έναν αδέσποτο τον οποίο ο Max αρέσει αμέσως.

6 Ιουλίου: Grease (1978) Βαθμολογήθηκε PG- 13. Καλή κοπέλα Sandy και Greaser Danny ερωτεύτηκε το καλοκαίρι. Όταν ξαφνικά ανακαλύψουν ότι είναι τώρα στο ίδιο γυμνάσιο, θα μπορέσουν να αναζωπυρώσουν το ρομαντισμό τους;

13 Ιουλίου: Moana (2016) Βαθμολογήθηκε PG. Στην Αρχαία Πολυνησία, όταν μια τρομερή κατάρα που βγαίνει από το Demigod Maui φτάνει σε ένα νησί της κόρης του ορμητικού κηδεμόνα, απαντάει στο κάλεσμα του Ωκεανού να αναζητήσει το Demigod για να κάνει σωστά τα πράγματα.

20 Ιουλίου: Rogue One - μια ιστορία για τα αστέρια. (2016) Βαθμολογείται PG- 13. Ο πρώην επιστήμονας Galen Erso ζει σε ένα αγρόκτημα με τη σύζυγό του και την κόρη του Jyn. Η ειρηνική του ύπαρξη έρχεται συντρίβοντας όταν ο κακός Orson Krennic τον βγάζει από την αγαπημένη του οικογένεια. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Galen είναι τώρα ο επικεφαλής μηχανικός της αυτοκρατορίας για το πιο ισχυρό όπλο στον γαλαξία, τον Θάνατο Θάνατος. Γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της κατέχει το κλειδί για την καταστροφή της, ένας εκδικητικός Jyn ενώνει τις δυνάμεις του με έναν κατασκοπευτικό και άλλους αγωνιστές αντίστασης για να κλέψουν τα σχέδια του διαστημικού σταθμού για τη Rebel Alliance.

27 Ιουλίου: Άφιξη (2016) Βαθμολογία PG- 13. Όταν εμφανίζονται δώδεκα μυστηριώδη διαστημόπλοια σε όλο τον κόσμο, η καθηγήτρια γλωσσολογίας Louise Banks έχει την εντολή να ερμηνεύσει τη γλώσσα των φαινομενικών ξένων επισκεπτών.

3 Αυγούστου: La La Land (2016) Βαθμολογείται PG- 13. Ο Sebastian και η Mia συνέρχονται μαζί με την κοινή επιθυμία τους να κάνουν ό, τι αγαπούν. Όμως, καθώς οι επιτυχίες βρίσκονται αντιμέτωπες με αποφάσεις που αρχίζουν να ξεπερνούν τον εύθραυστο ιστό της αγάπης τους και τα όνειρα που εργάζονταν τόσο σκληρά για να διατηρούν το ένα στο άλλο, απειλούν να τα χωρίσουν.

10 Αυγούστου: Φανταστικά κτήνη και πού να τα βρείτε (2016) Βαθμολογήθηκαν PG- 13. Οι περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander στη μυστική κοινότητα μάγισσας και μάγισσας της Νέας Υόρκης εβδομήντα χρόνια πριν ο Χάρι Πότερ διαβάσει το βιβλίο του στο σχολείο.

17 Αυγούστου: Ομορφιά και το θηρίο (2017) Βαθμολογήθηκε PG. Η Belle, μια φωτεινή, όμορφη και ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα, κρατείται από ένα θηρίο στο κάστρο της. Παρά τους φόβους της, ξυπνάει το μαγεμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να κοιτάζει πέρα ​​από το θορυβώδες εξωτερικό του θηρίο, επιτρέποντάς της να αναγνωρίσει την καρδιά και την ψυχή του αληθινού πρίγκιπα που κρύβεται στο εσωτερικό.


Δείτε περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην περιοχή Washington, DC