Κρουαζιέρες ποταμών Milwaukee

Απολαύστε το Milwaukee με βάρκα με μια κρουαζιέρα ποταμού

Ο ομώνυμος ποταμός του Μιλγουόκι περνάει μέσα από την καρδιά του κέντρου και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών δεν είναι ασυνήθιστο να εντοπίζουμε ένα από τα μεγάλα "σκάφη του κόμματος" της πόλης μας που κόβουν τα κύματα αυτής της πλωτής οδού. Μάθετε πώς μπορείτε να φτάσετε σε μια από αυτές τις κρουαζιέρες και να απολαύσετε την πόλη από μια νέα γωνία. Είτε θέλετε να κάνετε brunch ενώ βρίσκεστε στο νερό ή να απολαύσετε μια μαργαρίτα, ή ίσως απλά θέλετε να απολαύσετε τη θέα από μια νέα γωνία, υπάρχουν πολλές επιλογές.

Riverwalk Boat Εκδρομές και Ενοικιάσεις
Το Riverwalk Boat Tours διαθέτει πλωτά πάρκα με πόντο κάθε βράδυ της εβδομάδας κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών. Θέματα όπως το Margarita Δευτέρα, οι Άγριες Τετάρτες και η Σάουνα Pub Crawl σας δίνουν μια υπέροχη ιδέα για το τι είσαι. Οι Cruise Riverwalk παραλαμβάνουν το πάρκο Pere Marquette (εκτός από τις κρουαζιέρες του Brewery Tour, οι οποίες παραλαβάνουν και εκτοξεύουν είτε στο Lakefront, το Milwaukee Ale House ή στο Rock Bottom Restaurant & Brewery, και κρουαζιέρα μεταξύ των τριών), στη συνέχεια κρουαζιέρα στο κέντρο του Μιλγουόκι και κατευθυνθείτε προς τη λίμνη Μίτσιγκαν. Οι θεματικές κρουαζιέρες φιλοξενούν περίπου 50 επιβάτες. Ενοικιάσεις για ιδιωτικά πάρτι και ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής διατίθενται επίσης.

Πού: Σκάφη στο Pere Marquette Park, 950 Old World 3rd St, στον ποταμό Μιλγουόκι μεταξύ State Street και Kilbourn Avenue
Πότε: Καθημερινά, από Μάιο έως Σεπτέμβριο
Κόστος: $ 22 - $ 30, ανάλογα με το χρόνο και το θέμα της κρουαζιέρας
Επικοινωνία: Κλήση (414) 283-9999 για κρατήσεις

Κρουαζιέρα ποταμού Μιλγουόκι
Οι βάρκες Edelweiss έχουν ποικίλη ποικιλία προσφορών, από κρουαζιέρες για δείπνο, όπως το ψαράδικο το βράδυ της Παρασκευής, σε φιλικές προς τα παιδιά Κρουαζιέρες Καραϊβικής Πειρατών, στην Κρουαζιέρα Margarita Fiesta ή σε Ιστορική Περιήγηση στο Μιλγουόκι. Τα τρία κύρια σκάφη της εταιρείας ποικίλουν σε μέγεθος για να φιλοξενήσουν από 50 έως 140 επιβάτες.

Τα ιδιωτικά πάρκα ενοικίασης είναι επίσης τεράστια με την κομητεία Cruise Line του Μιλγουόκι, και προσφέρουν επίσης ιδιωτικά μίσθωμα πλωτών οδών.

Πού: Σκάφη αποβάθρα στο Pier 106 Θαλασσινά Ταβέρνα, 106 W. Wells St.
Πότε: Καθημερινά, από Μάιο έως Σεπτέμβριο
Κόστος: Οι δημόσιες κρουαζιέρες τρέχουν από $ 15 έως $ 75, ανάλογα με το θέμα, το φαγητό κ.λπ.
Επικοινωνία: Κλήση (414) 276-7447 για κρατήσεις

Γραμμή Σκάφους Μιλγουόκι
Η γραμμή πλοίων Milwaukee, η οποία εξυπηρετεί την πόλη εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, προσφέρει μια ευρεία ποικιλία κρουαζιέρων καθημερινά από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι κρουαζιέρες με αξιοθέατα είναι οι βασικές γραμμές αυτής της γραμμής και προσφέρονται κάθε μέρα, παρόλο που η γραμμή πλοίων Milwaukee Boat Line προσφέρει επίσης κρουαζιέρες νυχτερινής διασκέδασης, όπως κρουαζιέρες συναυλιών Σαββατοκύριακου και κρουαζιέρες ευχάριστων ωρών κατά το ηλιοβασίλεμα. Μία από τις τρεις βάρκες αυτής της εταιρείας, οι Iroquois, που χτίστηκε το 1922, είναι το παλαιότερο επιβατικό σκάφος που εξακολουθεί να λειτουργεί στις Μεγάλες Λίμνες. Τα σκάφη της Σκάφος του Μιλγουόκι είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν ψάχνετε να βγείτε από το ποτάμι και το λιμάνι και στο ανοιχτό νερό - στην πραγματικότητα, μπορείτε να ναυλωθείτε ένα από αυτά τα σκάφη για να ταξιδέψετε μέχρι το Green Bay ή το Σικάγο αν το επιλέξετε.

Πού: Σκάφη αγκυροβολούν στο RiverWalk στο 101 W. Michigan St.
Πότε: Καθημερινά, από Μάιο έως Σεπτέμβριο
Κόστος: Οι δημόσιες κρουαζιέρες τρέχουν από $ 5 έως $ 25, ανάλογα με το χρόνο και το θέμα
Επικοινωνία: Κλήση (414) 294-9450 για κρατήσεις