Ένας πλήρης οδηγός για το Legoland Discovery Center

Legoland Κέντρο Ανακάλυψης Εν συντομία

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες τοπικά εστιασμένων παιδιών , καθώς και εστιατόρια φιλικά προς την οικογένεια , στο Σικάγο. Αυτό είναι φανταστικό για όσους μένουν σε ξενοδοχεία στην πόλη , αλλά για όσους μένουν στα προάστια, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις είναι το Legoland Discovery Center , το οποίο επιτρέπει στα παιδιά να διοχετεύουν όλη τη δημιουργική τους ενέργεια με θετικό τρόπο. Τα κέντρα έγιναν πραγματικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν κάποιος κάποτε πρότεινε ότι η εταιρεία «οικοδομήσει ένα πάρκο όπου οι επισκέπτες μπορούν να χτίσουν με τούβλα LEGO». Το Legoland Discovery Center Chicago είναι στην πραγματικότητα στο Schaumburg, περίπου 45 λεπτά σε μια ώρα από το κέντρο της πόλης.

Διαθέτει 11 διαφορετικά αξιοθέατα, τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου.

Τι να δεις

Το Legoland διαθέτει επίσης ένα καφέ που σερβίρει σάντουιτς, σαλάτες, επιδόρπια και ποτά.

Σχετικές λεπτομέρειες

Διεύθυνση: 601 N. Martingale Rd., Streets of Woodfield, δίπλα στο Woodfield Mall στο Schaumburg

Τηλέφωνο: 866-929-8111

Ώρες: Μεσημέρι-7 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή. 10 π.μ.-7 μ.μ. Σάββατο, Κυριακή

Είσοδος: Ενήλικες, $ 19; τα παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν.

Απεριόριστο χρονικό πέρασμα, $ 40.

Πώς να πάτε εκεί

Οδήγηση: I-90 Δυτικά έως I-53 Νότια προς Higgins Road. Στρίψτε δεξιά στην Higgins Road, στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στο Martingale Rd. Το Legoland βρίσκεται στα εμπορικά συγκροτήματα Streets of Woodfield.

Δημόσια συγκοινωνία από το κέντρο του Σικάγο: Πάρτε το CTA Blue Line στο σταθμό Rosemont. Μεταφέρετε στο δίαυλο διαδρομής 606 Pace. Έξοδος στο Northwest Transportation Center. Το Legoland Discovery Centre βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο.

Τα 5 πιο κοντινά ξενοδοχεία

Chicago Marriott Schaumburg : Σε απόσταση 20-25 λεπτών από το αεροδρόμιο O'Hare , αυτό το φυλλάδιο Mariott προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία μπουτίκ-στιλ. Είναι μικρότερο και πιο οικείο από το κέντρο της πόλης του Σικάγο, και συμπεριλαμβάνεται χώρος στάθμευσης. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες εστιατόριο, εσωτερική / εξωτερική πισίνα και καφετέρια. Υπάρχει δωρεάν wifi. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα εκτός από τα ζώα συντήρησης.

Hampton Inn & Suites Chicago Schaumburg : Όπως όλα τα ξενοδοχεία του Hampton Inn , το φυλάκιο του Schaumburg είναι φιλικό προς την οικογένεια και σερβίρει δωρεάν πρωινό κάθε πρωί. Είναι επίσης μια βολική τοποθεσία στην επιχειρηματική συνοικία του Schaumburg, όπου συμπεριλαμβάνονται τα κεντρικά γραφεία της κεντρικής και κεντρικής περιοχής της Pepsi, της Motorola, της Experian, της Catamaran, της Capital One, της Bank of America, της AT & T και της IBM.

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο και δωρεάν wifi. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα εκτός από τα ζώα συντήρησης.

Hilton Garden Inn Schaumburg : Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και οι χώροι συνάντησης σε αυτό το ξενοδοχείο αποτελούν κίνητρο για να τους επισκεφθείτε. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά καταλύματα τελευταίας τεχνολογίας με ενημερωμένες τηλεοράσεις, σύγχρονα κρεβάτια και εγκαταστάσεις μπάνιου. Υπάρχει επίσης ένα εστιατόριο, εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο και επιχειρηματικό κέντρο. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα εκτός από τα ζώα συντήρησης.

Hyatt House Chicago / Schaumburg : Τα κατοικίδια επιτρέπονται στο Hyatt House, το οποίο είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται καταλύματα παρατεταμένης παραμονής. Υπάρχουν πολλές παροχές, οι οποίες πρέπει να αποτελέσουν ένα μεγάλο κίνητρο. Οι επισκέπτες πρέπει να εκτιμήσουν την δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που μεταφέρει τους επισκέπτες οπουδήποτε σε ακτίνα 5 μιλίων.

Υπάρχει επίσης γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα. Υπάρχει δωρεάν ζεστό πρωινό κάθε πρωί και βράδυ κοινωνική ώρα με δωρεάν φαγητό και ποτά. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Hyatt Regency Schaumburg : Αυτό το ξενοδοχείο Hyatt Regency Schaumburg βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Woodfield Mall και διαθέτει 470 σύγχρονα δωμάτια. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τις πολλές ανέσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν δωρεάν wifi, εσωτερική / εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο όλο το 24ωρο, θυρωρείο και επιχειρηματικό κέντρο. Υπάρχει επίσης ένα καφέ-μπαρ και ένα πλήρες εστιατόριο που σερβίρει αγρόκτημα με πιάτα. Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο συνοδεύει τους επισκέπτες σε κοντινά αξιοθέατα. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα εκτός από τα ζώα συντήρησης.

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend