Γιορτάζοντας την Ημέρα Μνήμης στο Νάσβιλ

Τιμώντας αυτούς που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη χώρα μας

Οι εορτασμοί της Ημέρας Μνήμης στο Νάσβιλ μπορεί να είναι μάλλον περιορισμένοι σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς οι Ναυσβίλοι τείνουν να περνούν την ημέρα τους με τις οικογένειές τους και να τιμούν αυτούς που έχουν πέσει.

Αλλά μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει πάντα μια μεγάλη γιορτή ή δύο που θα βρείτε για εκείνους που θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα και έχουμε αναφέρει τις κορυφαίες επιλογές μας για το πώς να γιορτάσουμε αυτή την Ημέρα Μνήμης στο Μέση Τενεσί, να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας , και τιμούν τις αναμνήσεις εκείνων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη χώρα μας.

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Μνήμης

Ρίξτε μια ματιά σε μια δειγματοληψία μερικών από τα μεγάλα happenings κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Music City. Από την οικογενειακή διασκέδαση στο θαλάσσιο πάρκο μέχρι τη νύχτα στην πόλη σε ζωντανές μουσικές λέσχες, υπάρχει κάτι για όλους στην οικογένεια.

Πρόγραμμα Ημέρας Μνήμης του Fort Negley

Κανονικά, το Σάββατο πριν από την Ημέρα Μνήμης από τις 11 το μεσημέρι, το πάρκο Fort Negley φιλοξενεί παρατήρηση για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης για να τιμήσει όλα τα μέλη που υπηρετούν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και να τιμηθεί εκείνοι που έδωσαν την τελική αφοσίωση στη χώρα τους. Η τήρηση θα τιμήσει επίσης κανονικά όσους έχασαν τη ζωή τους και υπερασπίστηκαν τις οχυρώσεις του Νάσβιλ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, συμπεριλαμβανομένου του Fort Negley . Η εκδήλωση είναι σχεδόν πάντα ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό.

Αληθινοί Αμερικανοί Ήρωες

Αυτή η Ημέρα Μνήμης, περνούν το χρόνο τους με τους αληθινούς Αμερικανούς Ήρωες. Περιήγηση Ft. Η στρατιωτική βάση Campbell και το στρατιωτικό μουσείο Pratt. Δείτε τα λείψανα του πολέμου, τα μνημεία και τα αεροσκάφη από τις ιστορικές μάχες του έθνους μας από τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τη Λειτουργία Ιρακινή Ελευθερία.

Επισκεφθείτε το Ft. Defeance Interpretive Centre που παρέχει πληροφορίες για τη συμμετοχή του Clarksville στον εμφύλιο πόλεμο .

Επισκεφθείτε ένα τοπικό νεκροταφείο

Πολλά από τα νεκροταφεία του Νάσβιλ διακοσμούνται με χιλιάδες αμερικανικές σημαίες από τοπικά στρατεύματα προσκόπων αγόριων. Είναι ένα θαυμάσιο θέαμα και ένας πολύ καλός τρόπος για να τιμήσουμε και να αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες βετεράνους μας.


Αρκετά συμμετέχοντα νεκροταφεία περιλαμβάνουν το Εθνικό Νεκροταφείο του ποταμού Stones, το νεκροταφείο πολιτών βρετανικών κρατικών μέσων του Tennessee και το εθνικό νεκροταφείο του Νάσβιλ. Παρακαλούμε καλέστε στο τοπικό νεκροταφείο σας για να επιβεβαιώσετε την τοποθέτηση της σημαίας ή αν το Σώμα Σκοπευτών σας Boy θα ήθελε να βοηθήσει με τοποθετήσεις σημαίας.

Stones River Εθνικό πεδίο μάχης

Οι επισκέπτες του Stones River National Battlefield καλούνται να συγκεντρωθούν στο εθνικό νεκροταφείο για να θυμούνται τις θυσίες στρατιωτών, παρελθόντος και παρόντος.

Η εκδήλωση, που κανονικά διεξάγεται την Κυριακή, περιλαμβάνει πατριωτική μουσική, τελετή τοποθέτησης στεφάνι και ανάγνωση των ονομάτων βετεράνων που έχουν πεθάνει από την τελευταία Ημέρα του Μνήμης. Αν πάτε την ημέρα πριν μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ως τοπικές Μέση Tennessee Προσκοπικές οργανώσεις τιμηθεί νεκροί μας ήρωες με την τοποθέτηση των αμερικανικών σημαίες σε περισσότερους από 7.000 τάφους. Διαβάστε τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στη σελίδα Ημέρας Μνήμης.

Πηγαίνετε σε ένα πικνίκ

Πάρτε την οικογένειά σας σε ένα πικ-νικ σε ένα από τα πολυάριθμα πάρκα του Νάσβιλ ή ακόμα και σε ένα από τα κρατικά πάρκα του Tennessee για μια ημέρα υπαίθριας διασκέδασης και γιορτής.

Ο καιρός είναι υπέροχος αυτή τη φορά του χρόνου και ορισμένα κρατικά πάρκα φιλοξενούν ακόμη και ειδικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν βόλτες με βάρκα, πεζοπορίες στη φύση, ιππασία, μουσική ψυχαγωγία και περισσότερους οικογενειακούς χώρους και διασκέδαση.

Επικοινωνήστε με το τοπικό κρατικό πάρκο για περισσότερες εκδηλώσεις και πληροφορίες.

101η αεροπορική ημέρα μνήμης για το σαββατοκύριακο

Το κοινοτικό κέντρο αναψυχής Dale Wayrynen, που είναι γνωστό ως το σπίτι μακριά από το σπίτι για πολλούς στρατιώτες του Fort Campbell και τις οικογένειές τους, φιλοξενεί κανονικά το δείπνο του Σαββατοκύριακου Memorial Day την Κυριακή.
Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν συνήθως φουσκωτά, ποτίστρες και βόλεϊ, ακολουθούμενη από ένα μαγειρέματος που θα περιλαμβάνει μπιφτέκια, ζεστά σκυλιά, ψητά φασόλια, πατατοσαλάτα, ποτά και επιδόρπια. Μόνο για στρατιωτικά μέλη.

Πάρτε μια Dip σε ένα τοπικό υδάτινο πάρκο

Ενώ οι περισσότερες από τις τοπικές πισίνες του Metro δεν θα είναι ανοιχτές για άλλη μια εβδομάδα ή δύο, υπάρχουν πολλά θαλάσσια πάρκα που θα ανοίξουν στο Memorial Weekend και περιλαμβάνουν το Wave Country , το Nashville Shores και το Tie Breaker.

Φεστιβάλ Αναγέννησης του Τενεσί

Ενώ το Ετήσιο Φεστιβάλ Αναγέννησης δεν έχει τίποτα να κάνει με την Ημέρα Μνήμης, λαμβάνει χώρα κάθε Σαββατοκύριακο τον Μάιο συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας Μνήμης.

Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν την ψυχαγωγία και την μουσική περίοδο στο Renaissance Festival, που βρίσκεται στο Triune, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την επίσκεψη στο Castle Gywnn, συναντήσεις με φορεσιές, συναυλίες που παρακολουθούν τυχοδιωμένους θωρακισμένους ιππότες και πολλά άλλα. Το στρατιωτικό προσωπικό λαμβάνει κανονικά ειδική έκπτωση στις τιμές εισδοχής της Μνήμης.