Ένας οδηγός επισκεπτών στο Άμστερνταμ τον Μάιο

Ένας οδηγός για τα τυπικά πρότυπα και τα αξιοσημείωτα γεγονότα

Μάιος είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθείτε το Άμστερνταμ Το εύκρατο κλίμα σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε περισσότερο χρόνο στην ύπαιθρο σε όμορφες πλατείες και πάρκα του Άμστερνταμ, όπως η πλατεία Dam , το Vondelpark και το Keukenhof , το εποχιακό πάρκο του λαού και του λαμπτήρα. Παρόλο που ο Απρίλιος είναι συνήθως όταν οι βολβοί βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, το πάρκο είναι ανοιχτό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα Μαΐου και προσφέρει πολλές όμορφες καλντεριμιές αργά σεζόν.

Ωστόσο, το Μάιο δεν είναι όλα λουλούδια και ηλιοφάνεια. Η πόλη προσεγγίζει την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, και οι αεροπορικές εταιρείες και τα καταλύματα αυξάνουν τις τιμές τους. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα του Άμστερνταμ μπορούν να γίνουν γεμάτα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, και το τέλος της σχολικής χρονιάς (από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαΐου) σημαίνει εισροή σακιδίων για να προστεθούν στις μάζες. Αντί να συρρέουν στα τυπικά αξιοθέατα, αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας το Μάιο και παρακολουθήστε ένα από τα πολλά φεστιβάλ που αφιερώνεται στην γιορτή ενός ευρέος φάσματος μουσικών ειδών.

Τυπικά μοτίβα καιρού

Αναμείνετε ζεστό, αλλά όχι ζεστό καιρό στην Ολλανδία αυτό το μήνα. Μακριά παντελόνια και ένα ελαφρύ μπουφάν θα αρκούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά φέρνουν ένα βαρύτερο παλτό για τις πιο ζεστές βραδιές.

2018 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη γεγονότων που συμβαίνουν σε όλη την πόλη αυτό το μήνα, και πολλοί κρατούνται έξω για να απολαύσουν τον αργά ανοιχτό καιρό.