Ιούνιος στο Άμστερνταμ - Ταξιδιωτικές συμβουλές, Καιρός & εκδηλώσεις

Τι να περιμένετε από το Άμστερνταμ τον Ιούνιο

Ο καλός καιρός και η έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν του φεστιβάλ κάνουν τον Ιούνιο έναν ελκυστικό μήνα να είναι στο Άμστερνταμ, αλλά οι επισκέπτες θα πρέπει να λάβουν μερικές ειδικές προφυλάξεις για να εξασφαλίσουν μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Επειδή ο Ιούνιος είναι ένας τόσο δημοφιλής μήνας για να επισκεφθείτε, περιμένετε πλήθη σε αξιοθέατα, εστιατόρια και καφετέριες, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς. βοηθά να κάνετε κράτηση / αγορά εισιτηρίων, όπου είναι δυνατόν.

Συγκρίνετε αυτό με άλλες συμβουλές και εκδηλώσεις για ταξίδια στο Άμστερνταμ όλο το χρόνο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ιούνιος Καιρός

Ετήσια Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις τον Ιούνιο

Δείτε ιστότοπους συμβάντων για τις πληροφορίες επισκεπτών του τρέχοντος έτους.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Beeld voor Beeld
Το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Beeld voor Beeld, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Tropics του Άμστερνταμ, διερευνά την πολιτιστική πολυμορφία μέσω κινηματογράφου.

Οι κινηματογραφιστές, τόσο σπουδαστές όσο και επαγγελματίες, συμμετέχουν για να συζητήσουν πολιτιστικά θέματα με το ακροατήριό τους.

Φεστιβάλ Καλοκαιρινής Φέιγ
Αυτό το εκτεταμένο φεστιβάλ κινηματογράφου κορυφώνεται σε έναν μαραθώνιο 10 ταινιών των καλύτερων ταινιών LGBTQ του έτους στον κινηματογράφο Rialto, εν μέσω των τρελών εορτασμών της Άμυνας του Άμστερνταμ.

Ολλανδικό Φεστιβάλ
Όλος ο μήνας
Με μια διεθνή σύνθεση ερμηνευτών σε μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία θεάτρων - θέατρο, χορό, μουσική, όπερα και πολλά άλλα - το Φεστιβάλ της Ολλανδίας αντιμετωπίζει το Άμστερνταμ σε σχεδόν ένα μήνα παγκόσμιας κλάσης καλλιτεχνικής παράστασης.

ITs Festival Amsterdam
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεατρικής Σχολής του Αμστερνταμ προσκαλεί πάνω από 200 θεατρικά ταλέντα για να εμφανιστεί σε περισσότερες από 70 διαφορετικές παραγωγές κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών του.

Φεστιβάλ LiteSide
Το Φεστιβάλ LiteSide διερευνά πώς οι πολιτισμοί της Ανατολής συμβάλλουν στις σύγχρονες δυτικές τέχνες με ζωντανή μουσική, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέματα τέχνης, εργαστήρια, ταινίες, συζητήσεις και χορευτικά πάρτυ.

Φεστιβάλ MidzommerZaan
Μουσική, λογοτεχνία και έργα τέχνης συναντιούνται μέσα και γύρω από το εργοστάσιο παραγωγής σοκολάτας Verkade στο Zaanse Schans , μια ολλανδική πόλη με παράδοση, για τρεις ημέρες εσωτερικών και εξωτερικών εκδηλώσεων (αρκετές με ελεύθερη είσοδο).

Ανοιχτές ημέρες κήπων
Οι ανοιχτές μέρες του κήπου του Άμστερνταμ καλωσορίζουν το κοινό στις αυλές των περισσότερων από 30 από τα καλύτερα σπίτια στην πόλη.

Φεστιβάλ κρουστών
Οι ενθουσιώδες κρουστών έχουν δική τους γιορτή στο Άμστερνταμ τον Ιούνιο: τώρα στο 12ο του τεύχος, το Φεστιβάλ κρουστών εμπνέει παραδόσεις από όλο τον κόσμο και διεγείρει το κοινό με διαγωνισμό και εργαστήρια.

Το Powerfest
Χάρη σε ένα "μοναδικό μίγμα emo, (post-) hardcore, punk, metal, crunkcore και crossover", τα Powerfest ζευγαρώνουν νέες συναυλίες με αγαπημένα αγαπημένα για να γιορτάσουν το punk και τα αθώα του. Σημείωση: Το 2012, το Powerfest θα εμφανιστεί σε μειωμένη μορφή ως παράσταση τριών ενεργειών συν το afterparty.

Ανταμοιβή Άμστερνταμ
Το Άμστερνταμ παρουσιάζει μια εκδοχή του ρεμπέτικου ρεμπέτικου ρεπερτορίου για τους πανκ που δεν μπορούν να το κάνουν πέρα ​​από το κανάλι, με τους Cock Sparrer και Infa Riot ως το headliners του 2012.

Μήνας Θρησκευτικής Μουσικής
Όλος ο μήνας
Αυτή η υπέροχη πρωτοβουλία του Nieuwe Kerk προσφέρει στο Άμστερνταμ ένα μήνα ζωντανών παραστάσεων ιερής μουσικής από ολλανδούς και διεθνείς μουσικούς - οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ελεύθεροι.

Rode Loper (Φεστιβάλ κόκκινων χαλιών)
Το Rode Loper γιορτάζει την τέχνη και τον πολιτισμό του Ανατολικού Άμστερνταμ με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο θέατρο, χορό και καλές τέχνες.

Συναυλίες καλοκαίρι Robeco
Ολο το καλοκαίρι
Με έμφαση στην κλασσική και την τζαζ, οι συναυλίες Robeco Summer είναι κάτι περισσότερο από μια σειρά επιδόσεων: ζωντανές συνεντεύξεις με μουσικούς, κρουαζιέρα κλασικής μουσικής και ένα ειδικό καλοκαιρινό εστιατόριο είναι μερικά από τα άλλα προνόμια που προσφέρονται.

Vondelpark υπαίθριο θέατρο
Ολο το καλοκαίρι
Απολαύστε μέχρι τρεις ελεύθερες παραστάσεις - από το θέατρο, το χορό, το καμπαρέ και την κωμωδία stand-up μέχρι τη μουσική - κάθε εβδομάδα στο υπαίθριο θέατρο Vondelpark, ίδρυμα του Άμστερνταμ.