Νέα Υόρκη Ενυδρείο

Βρίσκεται κατά μήκος του Boardwalk κοντά στο νησί Coney του Μπρούκλιν, το ενυδρείο της Νέας Υόρκης είναι το μόνο ενυδρείο της Νέας Υόρκης. Με περισσότερα από 8.000 ζώα στην έκθεση, το ενυδρείο προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες για τα υδρόβια οικοσυστήματα και να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να υποστηρίξουν τη διατήρησή τους.

Νέα Υόρκη Ενυδρείο Essentials

Το Ενυδρείο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη λεωφόρο Surf Avenue & West 8th Street, Brooklyn, Νέα Υόρκη 1122. Με το μετρό , πάρτε το τρένο F ή Q στο σταθμό West 8th Street στο Coney Island του Μπρούκλιν.

Εναλλακτικά, πάρτε τα τρένα N ή D στο σταθμό Coney Island-Stillwell Avenue και στη συνέχεια περπατήστε δύο τετράγωνα ανατολικά στο Surf Ave. (Ο σταθμός Stillwell Avenue είναι προσπελάσιμος με τα χέρια στο τρένο F, Q, N, D)

Με λεωφορείο , πάρτε το B36 στο Surf Ave. και West 8th St. ή πάρτε το B68 στη λεωφόρο Neptune. και West 8th St., στη συνέχεια περπατήστε νότια κατά μήκος της West 8th σε Surf Ave. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι άλλες διαδρομές λεωφορείων στο Μπρούκλιν, καθώς και λεωφορεία από άλλους δήμους, διασταυρώνονται με το B36 και το B68.

Αν θέλετε να οδηγήσετε , επισκεφθείτε τη σελίδα "Getting Here" του ενυδρείου για διάφορες κατευθύνσεις αυτοκινήτων. Η επίσημη ιστοσελίδα για το ενυδρείο είναι η nyaquarium.com.

Θα κοστίσει $ 11,95 για όλες τις ηλικίες (3 και άνω) και δωρεάν για παιδιά 2 και κάτω.

Οι ώρες αλλάζουν ανά εποχή, αλλά μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι με το ημερολόγιό τους online.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο ενυδρείο της Νέας Υόρκης

Επισκεφθείτε τα εκθέματα Touch Tank για μια πρακτική εμπειρία. Οι ζωοτροφές είναι προγραμματισμένες καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για καρχαρίες, πιγκουίνους, θαλάσσια ιπποειδή και θαλάσσια ενυδρίδες.

Κάντε μια βόλτα στο Aquatheater για επιδείξεις θαλάσσιων θηλαστικών. Μπορείτε να πάρετε φαγητό στο χώρο του ξενοδοχείου ή σε οποιοδήποτε από τα κοντινά εστιατόρια (τα ζεστά σκυλιά του Nathan έρχονται στο μυαλό!)

Υπάρχουν εθελοντές σε όλο το Ενυδρείο της Νέας Υόρκης για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας ή να σας δώσουν μια γενική εικόνα ενός εκθέματος. Δώστε προσοχή στο πρόγραμμα διατροφής και Aquatheater στην είσοδο.

Θα χρειαστεί να περπατήσετε έξω ανάμεσα στα διάφορα κτίρια, ώστε να φορέσετε για τον καιρό. Θα χρειαστούν περίπου 2 ώρες για να δείτε τα διάφορα εκθέματα και διαδηλώσεις στο Ενυδρείο της Νέας Υόρκης. Τα καροτσάκια και οι αναπηρικές καρέκλες είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλο το Ενυδρείο της Νέας Υόρκης. Το κάπνισμα απαγορεύεται στο Ενυδρείο της Νέας Υόρκης.

Πληροφορίες για το Ενυδρείο της Νέας Υόρκης

Το ενυδρείο της Νέας Υόρκης άνοιξε για πρώτη φορά στις 10 Δεκεμβρίου 1896 στο Κάτω Μανχάταν. Η τοποθεσία του Lower Manhattan έκλεισε το 1941 (αν και τα ζώα στεγάστηκαν στο ζωολογικό κήπο του Bronx στο μεταξύ) και το σημερινό σπίτι του Coney Island άνοιξε για πρώτη φορά στις 6 Ιουνίου 1957.

Το ενυδρείο της Νέας Υόρκης φιλοξενεί πάνω από 350 είδη υδρόβιων ζώων, με περισσότερα από 8.000 δείγματα στην οθόνη. Η συλλογή περιλαμβάνει υδρόβια ζώα από όλο τον κόσμο - μερικά που ζουν τόσο κοντά όπως ο ποταμός Hudson, και άλλοι που καλούν το Αρκτικό σπίτι.

Τα παιδιά και οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να επιθεωρούν και να αλληλεπιδρούν με τα υδρόβια ζώα κοντά στο ενυδρείο της Νέας Υόρκης. Είτε παρακολουθείτε θαλάσσια ταξίδια στις υποβρύχιες περιοχές θέασης είτε αγγίζετε καβούρια πετάλων, το New York Aquarium προσφέρει στους επισκέπτες μια καλύτερη κατανόηση των ζώων που κάνουν τα σπίτια τους σε νερό σε όλο τον κόσμο.