Εμπορικά κέντρα & αγορές στην Georgetown, Penang

Πενάνγκ εμπορικά κέντρα, αγορές, και πού να βρείτε μοναδικά δώρα

Η ιστορική σημασία του Penang ως εμπορικό λιμάνι σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά ψώνια για να καούν ακόμα και οι πιο πεντανόστιμοι κυνηγοί παζάρι. Από τις μικρές μπουτίκ και τις τοπικές αγορές μέχρι τα κοσμοπολίτικα εμπορικά κέντρα, τα ψώνια στο Penang είναι μια εμμονή που μοιράζεται τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες.

Για τους μη αγοραστές που έχουν τραβηχτεί κατά μήκος, το διάσημο φαγητό στο δρόμο του Penang θα σας κρατήσει ευχαριστημένο από τα μεγάλα megamalls.

Αγορές στο Τζορτζτάουν

Το Penang έχει περισσότερα από το μερίδιό του στα υπερσύγχρονα megamalls για τους επισκέπτες που δεν είναι άνετοι να διαπραγματευτούν τις μικρότερες τοπικές αγορές. Τα εμπορικά κέντρα του Penang περιλαμβάνουν συνήθως αρκετούς ορόφους γνωστών αλυσίδων λιανικής πώλησης με ανεξάρτητα καταστήματα που αναμιγνύονται. Μην αφήσετε τα φώτα φθορισμού και το δυτικό περιβάλλον να σας ξεγελάσουν - ο ανταγωνισμός είναι έντονος και οι τιμές μπορούν να γίνουν ακόμα παγωμένες!

Μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Τζορτζτάουν βρίσκονται λίγο έξω από τις τουριστικές περιοχές. Διαβάστε για να περάσετε γύρω Penang για την πλοήγηση στο εξαιρετικό σύστημα λεωφορείων στο Georgetown.

KOMTAR

Ονομάστηκε επίσημα ο Kompleks Tun Abdul Razak , ο 64-ιστορικός KOMTAR είναι ο πιο σημαντικός ουρανοξύστης της Georgetown. Το KOMTAR ήταν το πρώτο πραγματικό εμπορικό κέντρο της Τζορτζτάουν και διπλασιάζεται ως σημαντικός σταθμός λεωφορείων για την πόλη. Εστιατόρια γεμίζουν το κατώτατο σημείο του συγκροτήματος KOMTAR και ένα skybridge συνδέει το Prangin Mall - ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Penang.

Prangin Mall

Το Prangin Mall καταλαμβάνει ένα μεγάλο μπλοκ δίπλα στο συγκρότημα KOMTAR. Συχνά γεμάτο νεολαία της Τζορτζτάουν που αναζητά μοντέρνα ρούχα, το πολυάσχολο εμπορικό κέντρο Prangin Mall είναι πέντε ορόφους του παραδείσου του κυνηγού ευκαιρίας. Μια στοά και το κινηματογράφο καταλαμβάνουν τον τελευταίο όροφο.

Μικρή Ινδία και Chinatown

Εάν τα γιγαντιαία εμπορικά κέντρα γίνονται κουραστικά, κατευθυνθείτε προς τον Lebuh Campbell, τον Lebuh Chulia και τον Lebuh Pantai για μια αλλαγή σκηνικού.

Περπατώντας τις μπουτίκ και τα μικρά καταστήματα της Μικρής Ινδίας, ενώ η μουσική Bollywood χτυπά από τα ηχεία πεζοπόρου είναι μια μοναδική εμπειρία αγορών. Τα εστιατόρια Mamak που ζεσταίνουν τους πωλητές tarik και street πωλητές που πωλούν μαλιαζικά πιάτα ζυμαρικών εξασφαλίζουν ότι θα έχετε την ενέργεια να περπατάτε.

Chowrasta Bazaar

Το αρχικό παζάρι Chowrasta χτίστηκε το 1890. Γνωστή ως η περίφημη "υγρή αγορά" στην οδό Penang, το Chowrasta Bazaar πωλεί ψάρια, είδη διατροφής και αγαθά χαμηλότερης ποιότητας, όπως ρούχα. Μοσχοκάρυδο και άλλα τοπικά μπαχαρικά μπορούν να αγοραστούν εδώ ως δώρα για πολύ φθηνότερα από ό, τι στις τουριστικές προσανατολισμένες αγορές. Μια μεγάλη συλλογή από βιβλία μεταχειρισμένων μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα στον πάνω όροφο πάνω από την αγορά.

Gurney Plaza

Το Gurney, το οποίο οδηγεί ακριβώς βορειοδυτικά του Georgetown, είναι διάσημο για μια μεγάλη ποικιλία τροφών για το δρόμο, ωστόσο, το Gurney Plaza είναι ένα από τα πιο ελκυστικά εμπορικά κέντρα του Georgetown. Μια ολόκληρη μέρα μπορεί να γίνει από ψώνια στο Gurney Plaza, στη συνέχεια περπατώντας την παραλιακή πεζοδρόμια τη νύχτα για να δοκιμάσετε όλα τα λαμπρά τρόφιμα.

Midlands Park Κέντρο

Βρίσκεται στην οδό Burmah στο Georgetown, το Midlands Park Center διαθέτει 350 καταστήματα λιανικής πώλησης και ακόμη και ένα bowling aleley για να κάνετε ένα διάλειμμα μεταξύ των καταστημάτων. Το Midlands Park Center είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε για φθηνά DVD, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικά.

Penang ψώνια έξω από Georgetown

Όχι όλα τα καταστήματα στο Penang επικεντρώνονται γύρω από το Georgetown - αρπάξτε ένα από τα εύκολα λεωφορεία Rapid Penang της πόλης για πρόσβαση σε άλλες περιοχές.

Μπατού Φερίνγκι Σουβενίρ Αγορές

Η τουριστική οροπέδιο στο Batu Ferringhi έξω από το Georgetown μετατρέπεται κάθε βράδυ σε υπαίθριο παζάρι με φτηνά αναμνηστικά, φαγητό και κολλώδη αναμνηστικά. Σταθμοί που δημιουργούνται γύρω στις 6 μ.μ. το παζάρι είναι απαραίτητο για την επίτευξη καλών συμφωνιών. Αν κάνετε το ταξίδι γύρω από το νησί στο Batu Ferringhi, σκεφτείτε μια στάση στο Balik Pulau , το Kek Loki , ή ακόμα και στο Εθνικό Πάρκο Penang .

Island Plaza

Η εμπορική λωρίδα Island Plaza βρίσκεται μεταξύ του Georgetown και του Batu Ferringhi. Θεωρούμενοι από άλλα εμπορικά κέντρα, οι τιμές του Island Plaza εξυπηρετούν αγοραστές με υψηλότερη γεύση.

Queensbay Mall στο Bayan Lepas

Ακριβώς έξω από το Georgetown, κοντά στο διάσημο Penang Snake Temple, είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Penang.

Το Queensbay Mall είναι ένα σύγχρονο, τεράστιο συγκρότημα ψυχαγωγίας με τραπεζαρία και χώρο λιανικής πώλησης 2,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών.

Εύρεση ειδικών δώρων

Μηνιαία Μικρή Αγορά Πενάνγκ Street Street

Η οδός Upper Penang στο Georgetown ζωντανεύει την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα με μια γεμάτη αγορά τέχνης, βιοτεχνίας και σουβενίρ. Οι εκθέσεις, οι διαδηλώσεις και τα νόστιμα ινδικά τρόφιμα της Μαλαισίας συμπληρώνουν τα περισσότερα από 70 στάβλους. Ο δρόμος είναι πεζοδρομημένος. η αγορά αρχίζει γύρω στις 10 π.μ. και τελειώνει το βράδυ.

Διαπραγματευτικές τιμές κατά τις αγορές στο Penang

Παρόλο που μια περίεργη ιδέα για τους δυτικούς αγοραστές, σχεδόν κάθε τιμή που βρέθηκε κατά την αγορά στο Penang μπορεί να διαπραγματευτεί. Η διαπραγμάτευση είναι ένας τρόπος ζωής για τους πωλητές, και οι δύο περιμένουν και χαίρονται να παζαρεύουν. Ποτέ μην φοβάστε να ζητήσετε έκπτωση, ιδιαίτερα αν αγοράσετε περισσότερα από ένα τεμάχιο!

Τα ψώνια και το φαγητό δεν είναι τα μόνα που μπορείτε να απολαύσετε στο Penang! Διαβάστε για τα αξιοθέατα της περιοχής και τα αξιοθέατα που πρέπει να κάνετε στην Penang .