Πάρτε το σκυλί σας στις διακοπές

Ιδέες και πηγές ταξιδιού για τους λάτρεις των σκύλων που ταξιδεύουν

Ένα από τα πιο αξέχαστα ταξίδια διακοπών που έκανα ποτέ ήταν με το σκυλί μου, τον Jesse. Προσκάλεσε να επισκεφτεί έναν φίλο στο Nantucket, πήγα στο πορθμείο. Η αναμονή στον ζεστό ήλιο ήταν μεγάλη, και τόσο ο κοκκινοσπανιέλ όσο και ο σύντροφος του ταξιδιού ήταν μανιώδεις από την ώρα που επιβιβάστηκε έλαβε χώρα αργά το απόγευμα.

Μόλις το πλοίο έφυγε από την αποβάθρα και ξεκινήσαμε να ταξιδέψουμε στη θάλασσα, το ταξίδι των διακοπών μας ξεκίνησε επίσημα. Σύντομα ο ήλιος άρχισε να θέτει και ο Jesse κι εγώ αρχίσαμε να χαλαρώνουμε.

Είχαμε έναν πάγκο για τον εαυτό μας και ο σκύλος μου κατέβηκε δίπλα μου.

Τον έβαλα στην αγκαλιά μου, τον φίλησα πάνω από το κεφάλι του, μου χάρισα τα μακρύ μεταξένια αυτιά του, πήρα ένα στοργικό γούνινο σκυλί σε απάντηση και τον κρατούσα κοντά καθώς παρακολουθούσαμε το παιχνίδι στρογγυλού φωτός στο νερό. Παράδεισος!

Γιατί είναι υπέροχο να ταξιδεύεις με ένα σκυλί

Φέρνοντας ένα σκύλο μαζί σας σε διακοπές μπορεί να εμπλουτίσει ένα ταξίδι με πολλούς τρόπους.

Φυσικά, δεν είναι κάθε προορισμός κατάλληλο για να φέρει ένα κατοικίδιο σε διακοπές. Και όχι κάθε σκύλος είναι ήρεμος και συμπεριφέρεται αρκετά για να ταξιδέψει. Αλλά για εκείνους που είναι, ο Ιστός περιέχει πολλούς πόρους όπου οι εραστές σκυλιών μπορούν να συνδεθούν με ανθρώπους και μέρη που θα διευκολύνουν το ταξίδι τους.

10 Μεγάλες Ιδέες Διακοπών για Σκύλους

Διασκεδάστε με τα σκυλιά στις διακοπές
Αγάπη τα σκυλιά τόσο πολύ όσο ο ένας τον άλλον; Στη συνέχεια, σχεδιάστε να περάσετε τις επόμενες διακοπές σας με μία από αυτές τις 10 φιλικές προς το σκύλο δραστηριότητες.

Ένα πράγμα που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να κάνει πριν πάει

Είναι το κατοικίδιό σας μικροτσίπ; Περισσότερα από ένα εκατομμύριο σκύλοι και γάτες λείπουν κάθε μήνα στις ΗΠΑ.

Με ένα μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να εισάγεται ανώδυνα από έναν κτηνίατρο, το κατοικίδιο σας έχει μόνιμη ταυτότητα. Έτσι, αν χάσει ή κλαπεί ποτέ, ο εύρεσης που παίρνει το κατοικίδιο σας σε ένα καταφύγιο ή έναν κτηνίατρο μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε το κατοικίδιό σας σε εσάς.

Συσκευασία βαλίτσα Doggie

Είτε το σκυλί σας είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε έναν μεταφορέα ή όχι, τα περισσότερα κατοικίδια ζώα δεν απαιτούν τις δικές τους αποσκευές. Ανεξάρτητα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να φέρει κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων όταν ταξιδεύει με ένα σκυλί:

Ιστοσελίδες για τους λάτρεις των σκύλων

AAA PetBook
Πληροφορίες για 15.000 φιλικά προς τα κατοικίδια AAA Diamond Αξιολογούμενα ξενοδοχεία και εκατοντάδες κάμπινγκ

DogFriendly
Εκτεταμένη πηγή για παραλίες, πόλεις, πάρκα, χιονοδρομικά κέντρα, ξενοδοχεία και άλλα.

PetFriendly Travel
Καταλύτης εντοπισμού.

Pet Ταξίδι
Παγκόσμιο ταξιδιωτικό οδηγό για γάτες και σκύλους και τους ανθρώπους που ταξιδεύουν μαζί τους.

Puppy Travel
Ταξιδιωτικό πρακτορείο για κατοικίδια ζώα που οργανώνει ταξίδια μεταφοράς και μετεγκατάστασης.

Sherpa Pet
Άνετοι, ανθεκτικοί φορείς για μικρά κατοικίδια ζώα.

Το φλοιό για φιλικό προς τα σκυλιά ταξίδια
Μεγάλες ιδέες για να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο με το σκυλί σας, από το Bark, το καλύτερο περιοδικό σκυλιών της Αμερικής.

Ταξιδεύοντας με το κατοικίδιο ζώο σας FAQ
Πληροφορίες που παρέχονται από την Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση, συμπεριλαμβανομένου του πού θα λάβετε ένα υγειονομικό πιστοποιητικό.

Συμβουλές Ταξιδιού από το Αμερικανικό Kennel Club
Συμβουλές από την ομάδα των κτηνοτρόφων για ταξίδια με έναν ανεκτίμητο φίλο.

Μήπως κοστίζει επιπλέον για να μείνει σε ένα ξενοδοχείο με ένα σκυλί;

Πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα χρεώνουν επιπλέον χρέωση για ζευγάρια που ταξιδεύουν με σκύλο. Ορισμένοι το παίρνουν ως κατάθεση κατά της καταστροφής και μπορούν να το επιστρέψουν μετά από επιθεώρηση. Τα καταλύματα που ανήκουν σε δωμάτια για γονείς κατοικίδιων ζώων είναι συνήθως λίγο careworn, οπότε μην περιμένετε το καλύτερο μέρος στο σπίτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έχετε το σκυλί σας μαζί σας. Και πάντα να είστε υπεύθυνος γονιός για τα κατοικίδια ζώα, οδηγώντας το σκυλί σας σε επιτρεπόμενες περιοχές για ούρηση και απολέπιση - και καθαρίστε μετά.

Θα έπρεπε να φέρεις τη γάτα σου στις διακοπές;

Αν και κάποια ζευγάρια κάνουν, δεν είναι σκόπιμο.

Εύκολα άγχος, οι γάτες μπορεί να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από μια άγνωστη κατάσταση και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ψάχνοντας για μια αγνοούμενη γάτα.