Η προβλήτα: Νοτιοδυτική προκυμαία της Ουάσινγκτον, DC

Μάθετε τα πάντα για την Νέα Υδάτινη Ανάπτυξη της Ουάσιγκτον

Το Wharf είναι μια ανάμικτη ανάπτυξη ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην προκυμαία της Washington, DC. Το έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανασυγκρότησης της περιοχής μετατρέποντας το Southwest Waterfront σε έναν αστικό προορισμό που συνδυάζει τη ναυτιλιακή δραστηριότητα και το εμπόριο με τον πολιτισμό και τη στέγαση σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το National Mall. Η φάση 1 άνοιξε τον Οκτώβριο του 2017, η φάση 2 θα ανοίξει στα μέσα του 2018 και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Η περιοχή Wharf αποτελείται από 24 στρέμματα που εκτείνεται κατά μήκος ενός μιλίου από το ιστορικό κανάλι της Ουάσινγκτον. Ο νέος προαστιακός χώρος περιλαμβάνει εστιατόρια, καταστήματα, συγκυριαρχίες, ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης, πάρκο και εκτεταμένο παραλιακό δρόμο με πρόσβαση στο νερό. Η περιοχή για ποδήλατο και πεζοπόρους αναμένεται να γίνει εμπορική άγκυρα για την κοινότητα και δημοφιλές αξιοθέατο για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τοποθεσία και Προσβασιμότητα

Το Wharf βρίσκεται κατά μήκος του καναλιού της Ουάσινγκτον, νότια του National Mall και δυτικά της νεόκτιστης περιοχής Capitol Riverfront . Η περιοχή ανάπτυξης εκτείνεται σε 24 στρέμματα γης και πάνω από 50 στρέμματα νερού από την Δημοτική Αγορά Ψαριών μέχρι το Fort McNair. Η προκυμαία βρίσκεται απέναντι από το πάρκο East Potomac . Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Waterfront και το L'Enfant Plaza. Οι βελτιώσεις προσβασιμότητας θα γίνουν στην περιοχή με επανασχεδιαζόμενους διαδρόμους και επιλογές μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων ταξί και των οχημάτων.

Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες

Φάση 1 - Άνοιγμα το 2017

Εστιατόρια (άνοιγμα τον Οκτώβριο του 2017)

Φάση 2 - Άνοιξη άνοιξης 2018

Η μαρίνα της Ουάσινγκτον και η μαρίνα Gangplank θα επεκταθούν με μια εκ νέου λειτουργία σε μεταγενέστερη ημερομηνία και η 7η οδός Pier θα υποστηρίξει μια ποικιλία δραστηριοτήτων νερού.

Ορόσημα σε κοντινή απόσταση

Προγραμματιστές

Η PN Hoffman & Associates, Inc. και οι θυγατρικές και θυγατρικές της, παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής, πωλήσεων και μάρκετινγκ για μεμονωμένα οικιστικά και ανάμεικτα αναπτυξιακά έργα. Η εταιρεία δεσμεύεται να εξυπηρετεί τις γειτονιές της Ουάσιγκτον, DC και έχει κατασκευάσει πάνω από 28 εξελίξεις στην πόλη από το 1993.

Η Madison Marquette είναι επενδυτής, κατασκευαστής και διαχειριστής λιανικής και λιανικής πώλησης ακινήτων μικτής χρήσης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ουάσιγκτον. Η εταιρεία ειδικεύεται στη δημιουργία μοναδικών λιανικών προορισμών που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Ιστοσελίδα: www.wharfdc.com

Διαβάστε περισσότερα για την αστική ανάπτυξη στην Ουάσιγκτον, DC .