Τα γήπεδα γκολφ κατά μήκος του μονοπατιού γκολφ Λουιζιάνα Audubon

Δώδεκα γήπεδα γκολφ απαρτίζουν το Audubon Golf Trail της Λουιζιάνα

Το Audubon Golf Trail στη Λουιζιάνα ιδρύθηκε το 2001 ως απάντηση στο μονοπάτι γκολφ Robert Trent Jones της Αλαμπάμα. Στη συνέχεια ήταν μια συλλογή από μόλις έξι γήπεδα γκολφ, το καθένα μοναδικό και με ενθουσιασμό για να φέρει τη Λουιζιάνα στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας του τουρισμού γκολφ. Σήμερα, το Audubon Golf Trail απαριθμεί 12 μαθήματα μελών και φαίνεται ότι ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Ονομάστηκε για τον δάσκαλο και τον καλλιτέχνη John James Audubon (1785-1851), το Audubon Golf Trail εκτείνεται νότια από το Shreveport στη Νέα Ορλεάνη, παίρνοντας κατά μήκος του δρόμου Νέα Ιβηρία, Lafayette, Lake Charles, Atchafalaya και πολλά άλλα μέρη με ονόματα ακόμη περισσότερα σκληρή-για-προφορά.

Και μιλώντας για ονόματα: οι σχεδιαστές ποδηλασίας Audubon Golf Trail περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της βιομηχανίας - τον ντόπιο Λουιζιάνα Ντέιβιντ Τόμς, τον Χαλ Σούτον, τον Στιβ Έλκιντον και τον ίδιο τον πλοίαρχο, Pete Dye. Όλα τα μαθήματα στο Trail είναι μέλη της Συνεταιριστικής Εταιρείας Audubon, μιας ειδικής ομάδας ανθρώπων με ένα όνειρο. Ο στόχος της Εταιρείας είναι να διατηρήσει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Λουιζιάνα και να διατηρήσει την κληρονομιά του παιχνιδιού γκολφ.

Το Audubon Golf Trail αρχίζει, αλλά δεν τελειώνει με το γκολφ. Κατά μήκος του δρόμου θα βρείτε πολλές περισπασμούς ... καλά ... αξιοθέατα. Αυτές περιλαμβάνουν απεριόριστες ευκαιρίες να δοκιμάσετε αυτό για το οποίο η Λουϊζιάνα έχει γίνει τόσο διάσημη, την κουζίνα της. Στη συνέχεια, φυσικά υπάρχει τζαζ και μουσική σε όλες τις ζωντανές μορφές Cajun. Και μην ξεχνάμε το ψάρεμα - οι bayous της νότιας Λουιζιάνα προσφέρουν ένα από τα καλύτερα ψάρια στον κόσμο. Τέλος, υπάρχει η ίδια η Νέα Ορλεάνη και, βεβαίως, η οδό Bourbon.

Ο τυφώνας Κατρίνα, και σε μικρότερο βαθμό η Ρίτα, ήταν ένα γεγονός που κανείς δεν είναι πιθανό να ξεχάσει. Έξι από τα γήπεδα γκολφ του Audubon Trail ήταν απλά στο δρόμο των δύο τυφώνων και καταστράφηκαν. Ένα μάθημα έχασε περισσότερα από 1.000 από τα δέντρα του. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω, ωστόσο, ότι και τα έξι μαθήματα έχουν ανακάμψει και παίζουν καλύτερα από ποτέ. [/ P [

Τα μαθήματα Audubon Golf Trail:

Ο σχηματισμός του Audubon Golf Trail ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Προσθέστε σε αυτό όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχει να προσφέρει η Λουιζιάνα και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε γιατί το κράτος γίνεται γρήγορα ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Αμερικής.

Για να κάνετε κράτηση για διακοπές γκολφ της Λουιζιάνα στο Audubon Golf Trail, καλέστε το 1-888-AGT-INLA (248-4652) www.audubontrail.com.