Μνημείο του Τόμας Τζέφερσον: Washington DC (Επισκέψεις Συμβουλών)

Ένας οδηγός επισκεπτών για ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο

Το μνημείο του Τζέφερσον στην Ουάσινγκτον, είναι μια στρογγυλή στρογγυλή σκηνή που τιμά τον τρίτο μας πρόεδρο, Τόμας Τζέφερσον. Ένα χάλκινο άγαλμα μήκους 19 ποδιών του Τζέφερσον περιβάλλεται από αποσπάσματα από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και τα άλλα κείμενα του Τζέφερσον. Το Jefferson Memorial είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας του έθνους και βρίσκεται στη λεκάνη της παλίρροιας, περιτριγυρισμένο από ένα δένδρο με δέντρα που την καθιστούν ιδιαίτερα όμορφη κατά τη διάρκεια της σεζόν της Cherry Blossom την άνοιξη.

Από τα κορυφαία βήματα του μνημείου μπορείτε να δείτε μια από τις καλύτερες απόψεις του Λευκού Οίκου . Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του έτους, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κουπί με κουπί για να απολαύσετε πραγματικά το τοπίο.

Να φτάσετε στο Μνημείο του Τζέφερσον

Το Μνημείο βρίσκεται στην 15η Σεντ, ΒΔ, Ουάσινγκτον, DC, στη Λεκάνη της Νότιας Όχθης. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Smithsonian. Δείτε ένα χάρτη της λεκάνης απορροής

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτή την περιοχή της Ουάσιγκτον, DC. Υπάρχουν 320 δωρεάν θέσεις στάθμευσης κοντά στο East Potomac Park / Hains Point. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Memorial είναι με τα πόδια ή με μια περιήγηση . Για πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, δείτε επίσης το Parking Near the National Mall.

Οι ώρες μνήμης του Jefferson

Ανοιχτό όλο το 24ωρο, οι Rangers είναι καθημερινοί καθημερινοί και παρέχουν ερμηνευτικά προγράμματα κάθε ώρα την ώρα. Το βιβλιοπωλείο Thomas Jefferson Memorial είναι ανοιχτό καθημερινά.

Επισκέψεις Συμβουλές

Ιστορία του Μνημείου του Τζέφερσον

Δημιουργήθηκε μια επιτροπή για να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον Thomas Jefferson το 1934 και η θέση του στην Τρεχούμενη Λεκάνη επιλέχθηκε το 1937. Το νεοκλασικό κτίριο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα John Russell Pope, ο οποίος ήταν επίσης αρχιτέκτονας του Εθνικού Κτιρίου Αρχείων και αρχικό κτίριο την Εθνική Πινακοθήκη τέχνης. Στις 15 Νοεμβρίου 1939 πραγματοποιήθηκε μια τελετή στην οποία ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ έθεσε τον ακρογωνιαίο λίθο του Μνημείου. Προοριζόταν να αντιπροσωπεύει την εποχή του Διαφωτισμού και τον Τζέφερσον ως φιλόσοφο και πολιτικό. Το Μνημείο του Τζέφερσον ήταν επίσημα αφιερωμένο από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ στις 13 Απριλίου 1943, την 200ή επέτειο των γενεθλίων του Τζέφερσον. Το 19-πόδι άγαλμα του Thomas Jefferson προστέθηκε στο μνημείο το 1947 και ήταν γλυπτό από τον Rudolph Evans.

Σχετικά με τον Thomas Jefferson

Ο Θωμάς Τζέφερσον ήταν ο τρίτος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο κύριος συγγραφέας της Διακήρυξης Ανεξαρτησίας. Ήταν επίσης μέλος του ηπειρωτικού Κογκρέσου, κυβερνήτης της Κοινοπολιτείας της Βιρτζίνια, ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο δεύτερος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο ιδρυτής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Charlottesville της Βιρτζίνια.

Ο Θωμάς Τζέφερσον ήταν ένας από τους σημαντικότερους Ιδρυτικούς Πατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών και το Memorial στην Ουάσιγκτον είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πρωτεύουσας του έθνους.

Ιστοσελίδα: www.nps.gov/thje

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο του Τζέφερσον