Γύρω από τη Βαρκελώνη

Λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να φτάσετε στο κέντρο της πόλης της Βαρκελώνης

Ταξίδι της Βαρκελώνης από λεωφορείο περιηγήσεων Hop-on-Hop-off

Για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα της Βαρκελώνης, μια περιοδεία με λεωφορείο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να μελετήσετε τον οδηγό για εβδομάδες πριν την αναχώρησή σας, αλλά η περιήγηση με λεωφορείο, η οποία σταματά σε όλα τα κύρια αξιοθέατα της Βαρκελώνης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείτε τι προσφέρει η Βαρκελώνη και πόσο μακριά είναι τα πάντα. Εάν ξεκινήσετε νωρίς, μπορείτε να χωρέσετε σε μια γρήγορη θέα των περισσότερων αξιοθέατα της πόλης σε μια μέρα.

Η τέλεια πρώτη μέρα στη Βαρκελώνη.

Βαρκελώνη Ταξίδι με τα πόδια

Ένα ταξίδι με λεωφορείο θα σας οδηγήσει σε όλες τις μεγάλες στάσεις, αλλά μετά από αυτό, είστε μόνοι σας. Η πιο δημοφιλής τουριστική περιοχή της Βαρκελώνης - η Las Ramblas και η γοτθική συνοικία - είναι πεζοδρομημένες (στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος της είναι πεζοδρομημένη), επομένως η πιο πιθανή μορφή μεταφοράς σας θα είναι τα πόδια σας.

Έτσι, μόλις διερευνήσατε τη Βαρκελώνη σε μακροοικονομικό επίπεδο με ένα λεωφορείο περιοδείας, είναι καλή ιδέα να πάρετε τα ρουλεμάν στο έδαφος τα ακόλουθα κάνοντας μια περιήγηση στη Βαρκελώνη .

Είναι φτηνές και πιθανότατα θα σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν αργότερα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεστε συχνά ταξί. Εναλλακτικά, αν το περπάτημα είναι πολύ καλό, πεζό για σας, δοκιμάστε μία από αυτές τις περιηγήσεις αξιοθέατων της Βαρκελώνης - σχεδόν κάθε μορφή μεταφοράς που μπορεί να φανταστεί κανείς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιηγηθείτε στη Βαρκελώνη.

Ταξιδέψτε στη Βαρκελώνη με το μετρό και τις περιφερειακές υπηρεσίες τρένων

Αν δεν μπορείτε να δείτε όλα τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης που δεν είναι τόσο κεντρικά στο λεωφορείο, όπως η La Sagrada Familia και το Parc Guell, ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς είναι το μετρό.

Διαβάστε περισσότερα για το μετρό της Βαρκελώνης, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με την αγορά εισιτηρίων: Βαρκελώνη Metro .

Σημειώστε ότι υπάρχουν μερικές περιφερειακές σιδηροδρομικές υπηρεσίες που πρέπει να γνωρίζετε. Διαβάστε περισσότερα για τα τραίνα της Βαρκελώνης.

Βαρκελώνη Ταξιδεύοντας με ταξί

Τα ταξί είναι επίσης μια επιλογή, αλλά θα τα συνιστούσα μόνο όταν το μετρό δεν λειτουργεί πλέον, καθώς είναι πολύ πιο ακριβό.

Είναι οι Ισπανοί οδηγοί ταξί αξιόπιστοι; Όπως είπα κάποτε ένας οδηγός στη Σεβίλλη, οι περισσότεροι από αυτούς είναι, αλλά όλοι οι κακοί βρίσκονται στο αεροδρόμιο. Αλλά ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρεωθεί στο μετρητή. Δοκιμάστε να ζητήσετε μια τιμή στην αρχή - δεν θα σας δώσουν ένα, αλλά αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα χρησιμοποιήσουν το μετρητή.

Εάν πρέπει να φτάσετε από το αεροδρόμιο στην πόλη (ή αντίστροφα) και δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε ταξί (και προτιμάτε να αποφύγετε το λεωφορείο), τότε θα μπορούσατε να πάρετε μια μεταφορά από το αεροδρόμιο.