Ρωτήστε έναν εμπειρογνώμονα: Michael Wollpert της Equinox Fitness

Το Fitness Pro Ζυγίζει στο Πού να δειπνήσετε, να ψωνίσετε και να παίξετε στην Windy City

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, πολλοί Σικάγοι έχουν εμμονή με τη φυσική κατάσταση όσο και τους ομολόγους τους στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι. Η απόδειξη? Ο αριθμός των μπουτίκ γυμναστήρια γύρω από την πόλη ανταγωνίζεται τα πιο καυτά εστιατόρια και κοκτέιλ της πόλης . Και με νόστιμους, βρώσιμους πειρασμούς παντού, θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη πίεση να παραμείνετε σε φόρμα κατά την επίσκεψή σας στην Windy City.

Γι 'αυτό έχουμε έρθει σε επαφή με τον Michael Wollpert, έναν από τους πιο περιζήτητους και σεβαστούς επαγγελματίες γυμναστικής στο Σικάγο. Ένας κύριος εκπαιδευτής στίβου στο Equinox Chicago , ο ντόπιος Windy City, παρουσιάστηκε στο "Live With Kelly and Michael" καθώς και σε περιοδικά Fitness, Self και Chicago .

Εκτός από την καθημερινή εκπαίδευση των πελατών και των μαθημάτων διδασκαλίας των ομάδων διδασκαλίας, ο Wollpert είναι ένας άπληστος δρομέας μαραθωνίου, τριάθλου, ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων και δρομέας περιπέτειας αποστολής.

Ευτυχώς δεν είναι όλη η ιδέα για τον γκουρού γυμναστήριο. Κάνει επίσης ένα σημείο να διασκεδάσει έξω από το στούντιο, και προσφέρει συμβουλές για το πώς να εξισορροπηθεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής με λίγες επιδοτήσεις.

Έχετε κάποιες συμβουλές για το πώς να παραμείνετε στην κορυφή των στόχων γυμναστικής σας όταν βρίσκεστε σε διακοπές ή σε επαγγελματικό ταξίδι; Σχεδιάστε τα πάντα πριν πάτε. Ελέγξτε το γυμναστήριο (προγράμματα) σε ξενοδοχεία ή μπουτίκ στούντιο γυμναστικής στην περιοχή. Συσκευασία φαγητού για να πάρετε μαζί σας ή τα καταστήματα έρευνας για να βοηθήσετε να παραμείνετε στην προτιμώμενη δομή διατροφής σας.

Ποια είναι μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη γυμναστικής που κάνουν οι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν; "Είμαι σε διακοπές" σημαίνει ότι όλα τα στοιχήματα είναι κλειστά και ότι μπορώ να φάω ό, τι θέλω. Αυτό είναι ένα λάθος. Ίσως να έχετε μια στάση να μπορώ να απολαύσω ένα ή δύο εστιατόρια ή εμπειρίες με το υπόλοιπο ταξίδι, να τρώω καθαρά και να χτυπήσω την καταλληλότητα για διασκέδαση.

Ποια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας υγιεινά δείπνα στο Σικάγο; Το Freshii και το Mixed Greens είναι εξαιρετικό για πολλά γεύματα με περιορισμούς διατροφής και επιλογές.

Αγαπημένα στοιχεία μενού που συστήνετε ιδιαίτερα; Γιατί; Και οι δύο μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σαλάτα, να τυλίξετε ή να κουνήσετε. Ένα υπέροχο μέρος που μόλις ανακαλύψα κοντά στο στούντιο μου είναι η Food Life . Λατρεύω όλο το μενού.



Πέρα από τους προφανείς προορισμούς για ψώνια, όπως ο Lululemon, κλπ., Έχετε κάποιο δροσερό τοπικό κατάστημα αγαπημένων όπου οι άνθρωποι μπορούν να ψωνίζουν για αθλητικές ενδυμασίες; Τα μπουτίκ γυμναστήριο που σχετίζονται με αθλητικά ειδικά καταστήματα έχουν πολλές επιλογές και τις γραμμές της ένδυσης. Fleet Feet , Running Away για να ονομάσουμε ένα ζευγάρι. Είναι επίσης μια τεράστια τάση για να ελέγξετε έξω το μεγάλο λιανικό boutique για την πρωτοτυπία.

Ποιες είναι μερικές από τις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες στο Σικάγο και πού πηγαίνετε να συμμετάσχετε σε αυτές; Λίγα από τα αγαπημένα μου περιλαμβάνουν: ενοικίαση ενός σκάφους με κουπί, ποδηλασία, πατινάζ στον πάγο , αναρρίχηση σε βράχο, τρέξιμο στο μονοπάτι της λίμνης, ακόμη και οργανωμένες πίστες και βόλτες με ποδήλατο.

Τι χρειάζεται ένας πρώην επισκέπτης στο Σικάγο για να δουλέψει στην πόλη; Το Διαδίκτυο είναι ο καλύτερος φίλος σας. Δείτε τι κάνουν οι ντόπιοι και πηγαίνετε να το ελέγξετε. Google το δρόμο σας για την κατάταξη φυσικής κατάστασης. Η αναζήτηση συγκεκριμένων hashtags στο Twitter μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι είναι ζεστό και τι δεν είναι.

Πρόσθετα Γυμναστήρια Boutique Στο Σικάγο

ENRGi Fitness . Αληθινά με το όνομά του, η ENRGi Fitness ειδικεύεται σε μαθήματα υψηλής ενέργειας και υψηλής έντασης. Οι περιγραφές μόνο σας πειράζουν να θέλετε να εισέλθετε για μια συνεδρία, αντί να πηγαίνετε στα συνήθη μπαρ.

Το Chisel for 'Shizzel μπορεί να ακούγεται σαν μια εισαγωγή στο Snoop Dogg , αλλά είναι στην πραγματικότητα σκληρή δύναμη προπόνηση που χορογραφείται σε σύγχρονους ρυθμούς. Οι μαθητές χρησιμοποιούν ελεύθερα βάρη μέχρι την κόπωση των μυών σε αυτή την τάξη των 30 ή 45 λεπτών. Το Spartan Workout αποτίει φόρο τιμής στις σκληρές προπονήσεις των ηθοποιών από τους "300" που υπομείνουν για να πάρουν εκείνη την αξιοζήλευτη, κοφτερή εμφάνιση. Είναι μόνο 30 λεπτά - έτσι ξέρετε ότι είναι έντονα έντονη - και είναι 300 επαναλήψεις αντίστασης και ασκήσεις για την πλωματομετρία. Η ENRGi προσφέρει επίσης μαθήματα cardio bootcamp, barre , κωπηλασία και μαθήματα γιόγκα.

Flywheel Gold Coast / Flywheel Παλιά Πόλη / FlyBarre . Οι λάτρεις του Spin θα βρουν τόσα πολλά δροσερά προνόμια στα κομψά γυμναστήρια του Gold Coast και της παλιάς πόλης, συμπεριλαμβανομένου του προνομίου για την κράτηση ενός ποδηλάτου εκ των προτέρων. Το Flywheel προσφέρει καθίσματα στο γήπεδο έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η άποψη του μαθητή για τον εκπαιδευτή.

Σύγχρονη μουσική στροφές για να ενεργοποιήσετε τους μαθητές και το δωμάτιο τρεμοπαίζει να αμυδρό, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν στις βόλτες τους. Τα μαθήματα των 45 και 60 λεπτών περιλαμβάνουν εκπαίδευση ελαφρού βάρους καθώς οι μαθητές συνεχίζουν να γυρίζουν στα ποδήλατά τους. Αυτό είναι πολύ ανήκουστο. Το FlyBarre, μια επαναστατική μορφή γλυπτικής του σώματος που συνδυάζει τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα, χορού, κύκλωμα, Pilates και κτίριο δύναμης, προσφέρεται μόνο στην τοποθεσία της Παλιάς Πόλης.

Moksha Yoga Center . Ο χώρος του ποταμού Δύση είναι η έδρα ναυαρχίδα για αυτό που θεωρείται το κορυφαίο στούντιο γιόγκα Midwest . Οι δάσκαλοι διδάσκουν παραδοσιακές μεθόδους, ιδιαίτερα τα ashtanga , hatha , Mysore και tantric . Παγκόσμιοι δάσκαλοι γιόγκα επισκέπτονται Moksha για να διδάξουν και να μάθουν, και θα βρείτε επίσης το περιστασιακό ασκούν διασημότητα ασκήσεις ήσυχα στην τάξη, όπως ο Russell Simmons και Sting . Ο Moksha έχει επίσης τακτικά μαθήματα διαλογισμού, εργαστήρια και εκπαίδευση εκπαιδευτικών.