Οι κορυφαίες παραλίες του 2016 στην Φλόριντα

Η Φλόριντα παίρνει τιμές στο Top 10 κατάλογος του Dr. Beach

Κορυφαίες παραλίες 2015 <Καλύτερες παραλίες 2016>

Ξέρετε ότι είναι το Σαββατοκύριακο της Memorial Day, όταν ο Dr. Beach (γνωστός επίσημα ως Δρ. Stephen P. Leatherman) εκδίδει τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Αμερικής. Ποιος δεν θα επιθυμούσε να έχει τη δουλειά του; Επισκέπτεται πάνω από 100 παραλίες κάθε χρόνο σε μια επίσημη αναζήτηση για τον σωστό συνδυασμό αμμώδους άμμου, κρυστάλλινου νερού και φιλικών ανέσεων.

Οι παραλίες της Φλόριντα κατατάσσονται σταθερά στα Top 10, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε μερικά από τα αγαπημένα μας στο lineup του 2016.

Ο Dr. Beach τελικά επιστρέφει στις παραλίες του Κόλπου του Κόλπου της Φλώριδας, οι οποίες είναι μερικές από τις καλύτερες της Φλόριντα. Η πετρελαιοκηλίδα του Deepwater Horizon 2010 στον Κόλπο του Μεξικού άφησε πολλούς να αναρωτιούνται εάν οι παραλίες κατά μήκος της ακτής θα ήταν ποτέ ίδιες. Ευτυχώς, πολλές παραλίες κατά μήκος της δυτικής ακτής της Φλόριντα επηρεάστηκαν ελάχιστα.

Παρόλο που καμία παραλία της Φλώριδας δεν κέρδισε κορυφαίες τιμές φέτος, το κράτος Sunshine σημείωσε εντυπωσιακή δεύτερη θέση με την παραλία Siesta. Η Φλόριντα πήρε επίσης δύο ακόμη σημεία στην πρώτη λίστα, μεταξύ των οποίων:

Παραλία Siesta - Σαρασότα, Φλόριντα (Νο. 2)

Η παραλία Siesta δεν είναι νέα στο Dr. Beach. Η βραβευμένη παραλία κέρδισε τελευταία την πρώτη θέση στη λίστα του Dr. Beach το 2011. Αυτή τη χρονιά ξεχωρίστηκε για μερικές από τις "καλύτερες, πιο λευκές άμμους στον κόσμο" και την ευρεία έκταση της που είναι "ιδανική για βόλεϊ".

Αυτή η δημόσια παραλία βρίσκεται στο νότιο άκρο του Beach Road στο Siesta Key. Η άμμος αποτελείται από λευκούς, λεπτούς και κυρίως χαλαζιακούς κρυστάλλους και τα πράσινα νερά του Κόλπου προσκαλούν να κολυμπήσουν.

Υπάρχουν πολλές ανέσεις που σας κάνουν να νιώσετε άνετα, όπως παραχώρηση πλήρους υπηρεσίας, ντους, τουαλέτες, χώροι αλλαγής, τραπέζια πικ-νικ και παιδική χαρά.

Η παραλία Siesta είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 6:00 π.μ. έως τις 11:00. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Στατικό πάρκο Grayton Beach - Panhandle της Φλόριντα (Νο. 6)

Ο Dr. Beach αποκάλυψε ότι το Grayton Beach είναι ο πρώην Κυβερνήτης της Φλόριντα και η αγαπημένη παραλία του Senator Bob Bob Graham.

Θα μπορούσε να γίνει και δικός σας. Οι μεγάλοι αμμόλοφοι εξακολουθούν να ξεπερνούν την ανάπτυξη της περιοχής και η παρθένα αμμουδιά και το σμαραγδένιο νερό παρέχουν μια γραφική ατμόσφαιρα.

Τι λείπει η παραλία στις ανέσεις (διαθέσιμες μόνο οι τουαλέτες), κάνει για την άνεση των εστιατορίων και των καταλυμάτων στις κοντινές πόλεις Grayton Beach και Seaside.

Το Grayton Beach State Park είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι την δύση του ηλίου. Η είσοδος είναι μόνο 5,00 δολάρια ανά όχημα για 2-8 άτομα ή 4,00 δολάρια για όχημα με ένα άτομο. Το κάμπινγκ είναι διαθέσιμο.

Κρατικό πάρκο νησιών Caladesi - Dunedin, Φλώριδα (αριθ. 9)

Επανειλημμένα στη σύντομη λίστα των κορυφαίων παραλιών του Dr. Beach, το Caladesi Island State Park σημείωσε την πρώτη θέση το 2008. Ενώ υπάρχει μια σειρά από δραστηριότητες που αγαπούν τη φύση στο νησί, η παραλία είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι κάνουν το ταξίδι στο νησί. Οι αμμόλοφους με θαλασσινό βρώμικο ανοιχτή παραλία και μοιράζονται οι φωλιές των χελωνών και των πτηνών της ακτής.

Ο Dr. Beach σχολίασε: "Η λευκή παραλία που αποτελείται από κρυσταλλική χαλαζιακή άμμο, η οποία είναι απαλή και εύθραυστη στην άκρη του νερού, προσκαλώντας κάποιον να βουτήξει στα πεντακάθαρα νερά.Υπάρχουν διαδρομές με ποδήλατο, αλλά το αγαπημένο μου είναι τα μονοπάτια καγιάκ και κανό μέσω των μαγγόβρων για να δείτε τους μεγάλους μπλε ερωδιούς και άλλα πουλιά που συχνάζουν αυτή την υπέροχη φυσική περιοχή. "

Το νησί Caladesi State Park είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι την δύση του ηλίου. Το νησί είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα, αλλά μόνο βαρκάρηδες με προκαταβολικές κρατήσεις μπορούν να κατασκηνώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πάρκο. Μια υπηρεσία πορθμείων πραγματοποιείται καθημερινά από το νησιωτικό πάρκο Honeymoon Island (απαιτεί είσοδο στο πάρκο, συν το κόστος του πορθμείου) από τις 10:00 π.μ. σε κάθε μισή ώρα ή ωριαίο χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Οι παροχές περιλαμβάνουν κιόσκια για πικνίκ, σπίτια μπάνιου και παραχώρηση πάρκου. | Περιήγηση φωτογραφιών |

Οι καλύτερες παραλίες της Αμερικής για το 2016

  1. Κόλπος Hanauma, Oaho, Χαβάη
  2. Παραλία Siesta, Sarasota, Φλόριντα
  3. Παραλία Kapalua Bay, Maui, Χαβάη
  4. Ocracoke Lifeguard Beach, εξωτερικές τράπεζες, Βόρεια Καρολίνα
  5. Coast Guard Beach, Cape Cod, Μασαχουσέτη
  6. Grayton Beach State Park, Πανδοχείο της Φλόριντα
  7. Coronado Beach, Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια
  8. Η παραλία του Cooper, Southhampton, Νέα Υόρκη
  1. Κρατικό πάρκο νησιών Caladesi, Dunedin, Φλώριδα
  2. Πάρκο Beachwalker, Νήσος Kiawah, Νότια Καρολίνα

Ενώ είναι ωραίο να έχετε τις παραλίες της Φλόριντα αναγνωρισμένες σε εθνικό επίπεδο από έναν εξειδικευμένο ειδήμονα στην παραλία, όπως το Dr. Beach, ας μην ξεχνάμε ότι οι καλύτερες παραλίες στη Φλόριντα κερδίζουν από μόνα τους υψηλά σημάδια, απλώς και μόνο επειδή ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των επισκεπτών.