Κρατικές κατευθύνσεις της πολιτείας της Ιντιάνα και πληροφορίες στάθμευσης

Πού να πάρκο και τι πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε

Ο χώρος στάθμευσης στην πολιτεία της Ιντιάνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Με την κυκλοφορία και τη συμφόρηση, μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πού να πάμε και είναι καλύτερο να είμαστε προετοιμασμένοι μπροστά από το χρόνο. Δεν είστε σίγουροι πώς να φτάσετε στους εκθεσιακούς χώρους; Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο προετοιμασμένοι όταν πρόκειται για χώρο στάθμευσης στην έκθεση.

Οδηγίες για τον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο της Ιντιάνα

I-65 North (από Louisville, KY, Columbus, ΙΝ)
Πάρτε I-70 Ανατολή προς Βόρεια Keystone Avenue, Έξοδος # 85B.

Στρίψτε δεξιά (Βόρεια) στη λεωφόρο Keystone. Στρίψτε αριστερά (Δυτικά) στο 38ο St. Συνεχίστε δυτικά προς την είσοδο του Fairgrounds.

I-65 South (από το Chicago, IL, Lafayette, ΙΝ)
Πάρτε I-65 Νότια στην έξοδο 38ης οδού # 119. Συνεχίστε περίπου 5 μίλια. ανατολικά μέχρι την είσοδο του Fairgrounds.

I-70 East (από το St. Louis, MO, Terre Haute, IN)
Πάρτε το I-70 στην έξοδο North Keystone Avenue, # 85B. Στρίψτε δεξιά (Βόρεια) στη λεωφόρο Keystone. Στρίψτε αριστερά (Δυτικά) στο 38ο St. Συνεχίστε δυτικά προς την είσοδο του Fairgrounds.

I-70 West (από Columbus, ΟΗ, Richmond, ΙΝ)
Πάρτε το I-70 στο North Keystone Avenue exit # 85B. Στρίψτε δεξιά (Βόρεια) στη λεωφόρο Keystone. Στρίψτε αριστερά (Δυτικά) στο 38ο St. Συνεχίστε δυτικά προς τους εκθεσιακούς χώρους.

I-69 South (από το Ντιτρόιτ, ΜΙ, Fort Wayne, ΙΝ)
I-69 Νότου γίνεται Binford Boulevard (SR37) που γίνεται Fall Creek Parkway. Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται ακριβώς βόρεια της 38ης οδού στο Fall Creek Parkway.

I-74 Δύση (από το Cincinnati, OH)
Πάρτε I-74 έως I-465 Βορρά.

Πάρτε I-465 Βόρεια με I-70 Δύση προς Keystone Avenue, έξοδος # 85B. Πάρτε Keystone Avenue βόρεια προς 38η οδό. Στρίψτε αριστερά (δυτικά) στην 38η οδό.

I-74 East (από το Danville, IL)
Πάρτε I-74 έως I-465 Βόρεια προς 38η St εξόδου. Στρίψτε δεξιά (Ανατολικά) στο 38ο St. Fairgrounds είναι περίπου 7 μίλια ανατολικά.

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης
Πάρτε την Expressway της Ινδικής Πόλη προς την έξοδο I-465 Βόρεια προς την 38η οδό.

Συνεχίστε ανατολικά προς την είσοδο του Fairgrounds.

Πληροφορίες στάθμευσης

Δωρεάν Κρατικό Πάρκο Fair & Ride
Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις ενοχλήσεις της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στο Ιντιάνα State Fair και δεν σχεδιάζετε να πάρετε το Fairtrain , ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ελεύθερο πάρκο και την επιλογή βόλτα. Για να επωφεληθείτε από το δωρεάν λεωφορείο, παρκάρετε στο αγροτικό δρόμο του Glendale Mall και μεταβείτε στην έκθεση. Το λεωφορείο εκτελείται κάθε 20 λεπτά από τις 10 π.μ. έως τις 10 το βράδυ κάθε μέρα της έκθεσης.

Εκθεσιακός χώρος στάθμευσης
Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης, σε πρώτη εξυπηρέτηση στο εσωτερικό του εκθεσιακού χώρου της πολιτείας Indiana για $ 5 ανά όχημα. Εισάγετε την πύλη 1 από την 38η οδό, την πύλη 6 από το πάρκο Fall Creek ή την πύλη 10 από την 42η οδό.

Μοτοσικλέτα πάρκινγκ
Αν σχεδιάζετε να οδηγήσετε μια μοτοσικλέτα στην Κρατική Έκθεση, υπάρχει ένας ειδικός χώρος στάθμευσης μόνο για εσάς. Η παρτίδα βρίσκεται στην περιοχή, επίσης σε βάση πρώτης εξυπηρέτησης. Το κόστος είναι $ 5 ανά μοτοσικλέτα.

Κρατική Έκθεση EZ Park
Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης για 5 δολάρια νότια της 38ης οδού, απέναντι από την κύρια πύλη και την σχολή Indiana για τους κωφούς στην 42η οδό.

Πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες μπορεί να βρεθεί ακριβώς μέσα σε πύλες 1, 6 και 16 και επίσης στο περιβάλλον.

Pedal and Park
Εάν θέλετε να κάψετε μερικά από αυτά τα ανθυγιεινά δίκαια τρόφιμα, ποδήλατο στην πολιτεία της Ιντιάνα Fair και εξοικονομήστε $ 1 από δίκαιη είσοδο.

Πάρκο σε ένα από τα ασφαλισμένα ράφια ποδηλάτων που διατίθενται στο μονοπάτι Monon στην 38η οδό από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Εισάγετε μέσω της πύλης 18 στο μονοπάτι Monon.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Οι διαδρομές IndyGo 4 και 39 απέχουν λίγα βήματα από την κεντρική είσοδο του 38ου St. Fare, είναι $ 1,75 ανά διαδρομή ή $ 4 για μια διανυκτέρευση. Οι νέοι ηλικίας 18 ετών και κάτω και άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω δικαιούνται μειωμένο ναύλο με σωστή ταυτότητα.