Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο

Οι επισκέπτες συχνά πηγαίνουν στην παλιά πόλη για ψώνια. μερικά από τα καταστήματα φέρνουν ωραία χειροτεχνία. Μπορεί επίσης να πάει να έχει μια μεγάλη πιατέλα tacos και enchiladas πλένονται με μια μαργαρίτα.

Ενώ είστε εκεί, προσπαθήστε να κοιτάξετε όλα αυτά για τουλάχιστον μερικά λεπτά. Πετάξτε μέσα στα ιστορικά κτίρια, φαντάζοντας τη ζωή στην πρώιμη Καλιφόρνια.

Γιατί είναι "παλιά";

Η Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός οικισμός στην Καλιφόρνια.

Το 1769, ο Καθολικός ιερέας Father Junipero Serra ίδρυσε εδώ μια ισπανική αποστολή. Μέχρι τη δεκαετία του 1820, οι άποικοι μεταφέρθηκαν πιο κοντά στο νερό στην Quarter Gaslamp , αφήνοντας πίσω την "Παλιά Πόλη".

Ιστορικό πάρκο της παλιάς πόλης του Σαν Ντιέγκο

Η σημερινή Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο επικεντρώνεται στην παλαιότερη περιοχή του πρώτου οικισμού. Περιλαμβάνει ένα κρατικό ιστορικό πάρκο και συναφή ιστορικά αξιοθέατα έξω από το πάρκο.

Το Πολιτειακό Ιστορικό Πάρκο καταλαμβάνει εννέα τετράγωνα τετράγωνα και διατηρεί πολλές ιστορικές δομές. Πέντε από αυτά είναι χτισμένα από τούβλα. Περιλαμβάνουν το πρώτο σχολείο της Καλιφόρνιας, το πρώτο γραφείο εφημερίδων του κράτους, ένα μαγαζί σιδηρουργού και ένα σταθερό. Αυτά τα διατηρητέα κτίρια, το καθένα ένα μικρό μουσείο από μόνο του, δίνουν μια ματιά στη ζωή του Σαν Ντιέγκο από το 1821 έως το 1872.

Τα καταστήματα πωλούν πολλά αγγειοπλαστικά με μεξικάνικο στυλ, κονσέρβες και τα παρόμοια. Αν θέλετε απλώς να περπατήσετε και να ψωνίσετε, θα είναι εύκολο και μπορείτε να επεκτείνετε τη διαδρομή σας έξω από το πάρκο και κάτω από τη λεωφόρο San Diego.

Ακόμα κι αν είστε λάτρης της ιστορίας, χρειάζεται μια συντονισμένη προσπάθεια να μείνετε συγκεντρωμένοι στα ιστορικά κτίρια της παλιάς πόλης του Σαν Ντιέγκο. Δωρεάν, ξεναγήσεις στην Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο που εγκαταλείπουν καθημερινά το κέντρο επισκεπτών είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την πρώιμη ιστορία της Καλιφόρνιας.

Οι ζωές της ιστορίας των διαδηλώσεων της ζωής του δέκατου ένατου αιώνα είναι ένας άλλος τρόπος διασκέδασης για να συνδεθεί με το παρελθόν.

Το πάρκο γιορτάζει πολλές διακοπές και ιστορικά γεγονότα. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα στην ιστοσελίδα τους. Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, το Holiday in the Park προσφέρει περιηγήσεις και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στις διακοπές του 1860.

Κυνήγι φαντάσματα στην παλιά πόλη

Εάν απολαμβάνετε μια καλή ιστορία φαντασμάτων, δοκιμάστε μία από τις βραδινές περιηγήσεις που ξεκινούν μπροστά από το Casa de Reyes.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο σοβαρό ή αν είστε λάτρεις της ιστορίας, δοκιμάστε τις Παλαιές Πόλεις που στοιχειωμένα. Ένας τοπικός κυνηγός φαντασμάτων σας οδηγεί σε μια περιήγηση περιπάτου σε παραφυσικά ζεστά σημεία, χρησιμοποιώντας πραγματικό φανταχτερό εξοπλισμό κυνηγιού. Αυτή η περιήγηση είναι η μόνη που σας μεταφέρει στο ιστορικό ξενοδοχείο Cosmopolitan μετά από ώρες, όπου θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τις φανταστικές συναντήσεις. Εάν αυτό δεν είναι αρκετά τρομακτικό, μπορείτε επίσης να δείτε ένα 3D βίντεο που έχει καταρτίσει ο οδηγός σας κατά τη διάρκεια των φλογερόδων του. Μετά από αυτή την περιοδεία, δεν θα είστε σε θέση να σταματήσετε να κοιτάτε στα παράθυρα για τη γυναίκα με μαύρο χρώμα ή να ακούτε τα βήματα του μοναχικού καουμπόη. Και δεν θα ξεχάσετε τι αισθάνεσαι να είσαι σε μια δίνη.

Εάν το χιούμορ και η απλή διασκέδαση είναι περισσότερο από τα ταξίδια φαντασμάτων σας, τότε το Haunted San Diego είναι για σας. Οι περιηγήσεις τους χρησιμοποιούν λεωφορείο για να περιηγηθούν στα στοιχειωμένα σημεία της Παλιάς Πόλης. Οι οδηγοί φορούν κοστούμια και παραδίδουν τις πληροφορίες με διασκεδαστικό και θεατρικό τρόπο.

Αυτή η περιοδεία θεωρεί τον εαυτό της μια "περιπέτεια αφήγησης", και έναν αστείος, αστείο, καλό χρόνο.

Παλιά πόλη στο Σαν Ντιέγκο

Τα εστιατόρια της περιοχής Old Town τρέχουν προς την τουριστική πλευρά. Οι διακομιστές συχνά φορούν ντυμένες μεξικάνικες φορεσιές, παίρνοντας παραγγελίες, παρακάμπτοντας τους μουσικούς των mariachi. Οι μερίδες είναι τεράστιες, επομένως η σειρά είναι συντηρητική, ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε πεινασμένοι αρκετά για να φάτε ολόκληρο το μενού.

Στη βορειοδυτική γωνία της ιστορικής πλατείας της πόλης, θα βρείτε περισσότερα εστιατόρια και καταστήματα στο Fiesta de Reyes. Αίθριο τραπεζαρία εδώ είναι ευχάριστο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το μεξικάνικο φαγητό δεν φαίνεται να αλλάζει, αν και το όνομα του τόπου κάνει με κάποια κανονικότητα.

Το Bazaar del Mundo, που βρισκόταν εδώ, βρίσκεται τώρα στο Taylor και τις Juan Streets.

Παλιά Πόλη Σαν Ντιέγκο Αγορά

Αυτή η αγορά της παλιάς πόλης βρίσκεται στην άκρη του Κρατικού Ιστορικού Πάρκου και παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για αγορές.

Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα ανακατασκευασμένο σπίτι του 1853 και ένα αναπαλαιωμένο μοναστήρι χτισμένο στο κέντρο του 1908 και ένα νέο θέατρο. Υπάρχει επίσης ένα μουσείο αρχαιολογικών αντικειμένων.

Περισσότερα Παλιά Πόλη Σαν Ντιέγκο Αξιοθέατα

Περισσότερα ιστορικά αξιοθέατα βρίσκονται στην περιοχή, αλλά εκτός των ορίων του κρατικού πάρκου:

Η παλιά πόλη προσφέρει ένα γοητευτικό, ρομαντικό μίγμα ασβεστωμένων κτιρίων από λάσπη και τούβλα και ισπανικές κεραμοσκεπές. Οι ξύλινες αποθήκες μοιάζουν με πολλές παλιές πόλεις της Δύσης. Με πολλούς τρόπους, όμως, είναι περισσότερο ένα στυλ του θεματικού πάρκου παρά μια φέτα πραγματικής ιστορίας.

Μην το καταλαβαίνετε. Το κρατικό πάρκο κάνει καλή δουλειά για να διατηρήσει το ιστορικό πλαίσιο. Είναι το περίεργο συμπλήρωμα κατασκευαζόμενων μεξικανών που φαίνονται κατασκευασμένες. Και δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Καλιφόρνια ή το Σαν Ντιέγκο.

Βαθμολογούμε την Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο 3 αστέρια από 5. Τα ιστορικά της κτίρια προσελκύουν όσους αγαπούν την ιστορία, αλλά αλλιώς τα καταστήματα εξυπηρετούν τους περιστασιακούς αγοραστές αναμνηστικών. Και μπορείτε να βρείτε πολλά από τα εμπορεύματα που πωλούνται εδώ σε χαμηλότερες τιμές αλλού.

Ζητήσαμε από τους αναγνώστες μας να αξιολογήσουν την παλιά πόλη και περισσότεροι από 1.400 απάντησαν. Το 57% το βαθμολόγησε καλό ή τρομερό και το 29% του έδωσε τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Πως θα πάτε στην Παλιά Πόλη του Σαν Ντιέγκο

Λεωφόρος Σαν Ντιέγκο στην οδό Twiggs
(619) 220-5422
Ιστοσελίδα Ιστορικού Πάρκου της Παλιάς Πόλης του Σαν Ντιέγκο

Με αυτοκίνητο, Έξοδος I-5 βόρεια του κέντρου της πόλης στην οδό της παλιάς πόλης και ακολουθήστε τις πινακίδες. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Το καροτσάκι του Σαν Ντιέγκο (το τρόλεϊ με τρένο που πηγαίνει επίσης στην Τιχουάνα ) σταματά στην παλιά πόλη. Το ίδιο ισχύει και για την παλιά πόλη του Σαν Ντιέγκο Trolley Tours (μηχανοκίνητο λεωφορείο).