Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Julian της Καλιφόρνια

Πώς να βρείτε γοητεία χώρα κοντά στο Σαν Ντιέγκο

Αν σας αρέσουν οι μικρές πόλεις και προτιμάτε να διαλέγετε μήλα από το πάρτι όλη τη νύχτα το αργότερο και τη μεγαλύτερη λέσχη, ο Julian της Καλιφόρνια μπορεί να είναι μόνο ο προορισμός για εσάς.

Οι άνθρωποι πηγαίνουν στον Ιουλιανό για περισσότερα από 100 χρόνια. Στα τέλη του 18ου αιώνα, πήγαν να κάνουν τις περιουσίες τους στα ορυχεία χρυσού. Η χρυσή βιασύνη ήταν βραχύβια, αλλά σε αντίθεση με άλλες χρυσές πόλεις, ο Τζούλιαν δεν έγινε ποτέ πόλη-φάντασμα. Ίσως είναι πάρα πολύ όμορφο να φύγεις.

Δεν έχει αλλάξει σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, και αυτή είναι η γοητεία του τόπου.

Όποιος κι αν ήταν ο πρώτος λόγος των αποίκων για διαμονή, ο σημερινός Ιουλιανός αποπνέει τη γοητεία της μικρής πόλης και τη φιλικότητα προς την χώρα. Είναι χαριτωμένο, αλλά όχι σε έναν ντυμένο για τους τουρίστες τρόπος.

Ο Julian είναι μία από αυτές τις χαριτωμένες μικρές πόλεις που θα γοητεύσουν τον οδηγό σας να τραβήξει και να σταθμεύσει το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μπορείτε να περπατήσετε.

Η τοποθεσία 4,200 ποδιών του Julian στα βουνά Laguna προσφέρει ένα κλίμα που είναι ασυνήθιστο στην ηλιόλουστη νότια Καλιφόρνια, με τέσσερις ξεχωριστές εποχές. Θα είναι πιο δροσερό από το Λος Άντζελες ή το Σαν Ντιέγκο το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να είναι κρύο, και μπορεί να χιονίσει ακόμα και το χειμώνα.

Αν θέλετε να πάτε κάπου που έχει φανταχτερά θέρετρα με πισίνες και ιαματικά λουτρά και πολλά να κάνουν, ο Julian μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για εσάς.

6 πράγματα να κάνουμε στο Julian της Καλιφόρνια

Περιπατητική Περιήγηση: Πάρτε ένα χάρτη για μια αυτο-ξεναγούμενη περιοδεία στο γραφείο του Εμπορικού Γραφείου στο Δημαρχείο (γωνιά των δρόμων Main & Washington).

Ή απλώς περπατήστε, αν δεν με νοιάζει τόσο πολύ τι βλέπετε. Μην ανησυχείτε για να φθαρεί ή να χάσετε, όμως. Ο Julian είναι ένα μικρό μέρος που είναι εύκολο να εξερευνήσετε με τα πόδια.

Αγορές: Κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της πόλης μπορείτε να βρείτε καταστήματα με αντίκες και τοπικά καταστήματα χειροτεχνίας.

Apple Country: Η Julian είναι στην πιο γοητευτική (και ως εκ τούτου πιο πολυσύχναστη) κατά τη διάρκεια της πτώσης, όταν τα φύλλα αλλάζουν χρώμα, και τα τοπικά μήλα ωριμάζουν.

Σταματήστε από έναν κήπο μήλων για να δοκιμάσετε τις τοπικές ποικιλίες που δεν βρίσκονται αλλού, παραλάβετε μερικά από τα αγαπημένα σας ή διαλέξτε το δικό σας. Κάθε εποχή του χρόνου, τα καφέ του Julian σερβίρουν μήλα και πωλούν ολόκληρα για να πάρουν σπίτι. Όλα είναι τόσο καλά που δεν κατάφερα ποτέ να εντοπίσω ένα αγαπημένο.

Eagle Mining Company: Εξερευνήστε την ιστορία της Mother Lode της Νότιας Καλιφόρνιας, την βραχύχρονη χρυσή βιασύνη του 1869. Οι εκδρομές σε αυτό το ορυχείο θα σας δείξουν τις υπόγειες επιχειρήσεις και τη διαδικασία χρυσοκοπής. Μπορείτε επίσης να προβάλετε τον εξοπλισμό εξόρυξης χρυσού στην οθόνη.

Sky Tour του Παρατηρητηρίου: Αυτό είναι καθαρό geek διασκέδαση στα καλύτερά του. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα ιδιωτικό αστρονομικό παρατηρητήριο και να απολαύσετε τη θέα μέσα από τα τηλεσκόπια τους για την έρευνα.

Kenner Horse Ranch: Τα δάση γύρω από τον Julian είναι ιδανικά για γραφικές διαδρομές με οδηγημένες διαδρομές, εκπαιδευτικές βόλτες και κλινικές για ιπποδρομίες.

Ετήσια γεγονότα στον Ιουλιανό

Το τοπικό Φεστιβάλ των Ημερών της Apple, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στα τέλη Σεπτεμβρίου, προσελκύει επισκέπτες από όλο το κράτος. Με γευσιγνωσία, παιχνίδια και δραστηριότητες, είναι διασκεδαστικό για τους φίλους και τις οικογένειες, αλλά αυτό σημαίνει ότι η πόλη γεμίζει με τους τουρίστες.

Τον Ιούνιο είναι οι Χρυσές Ημέρες, κατά τις οποίες μπορείτε να πάτε πίσω στο χρόνο κατά τη διάρκεια ιστορικών καταυλισμών, ανακατασκευών και διαδηλώσεων.

Πότε για να μεταβείτε στο Julian

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την επίσκεψη του Julian για την χαλαρή γοητεία του και το όμορφο περιβάλλον του, αλλά συνιστώντας τον καλύτερο χρόνο για να επισκεφτείτε είναι δύσκολο.

Η πτώση είναι η πιο όμορφη σεζόν και μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε τα μήλα και να απολαύσετε μια φέτα μηλόπιτα. Δυστυχώς, με τον Julian τόσο κοντά σε δύο μεγάλες πόλεις, γίνεται τόσο γεμάτο που χάνει το μεγαλύτερο μέρος της γοητείας του.

Αν επισκέπτεστε ως δευτερεύον ταξίδι από μια κοντινή πόλη, προσπαθήστε να πάτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να αποφύγετε τα πλήθη. Οι καθημερινές κατά τις άλλες εποχές είναι ιδιαίτερα ήρεμες.

Που να μείνω

Οι επιλογές καταλυμάτων γύρω από τον Julian, California γεμίζουν νωρίς κατά τη διάρκεια της πτώσης, ειδικά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ της Apple. Πολλά μέρη απαιτούν ελάχιστη διαμονή δύο ημερών για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ μερικές χρεώνουν μεγάλες χρεώσεις ακύρωσης και πρόωρης αναχώρησης. Ρωτήστε για τις πολιτικές πριν κάνετε μια κράτηση.

Συγκρίνετε τιμές και σχόλια των επισκεπεχιών του ξενοδοχεία Julian σε Tripadvisor.

Πώς να φτάσετε στο Julian της Καλιφόρνια

Το Julian, Καλιφόρνια, είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο βόρεια του Σαν Ντιέγκο. Ο χρόνος οδήγησης ποικίλλει από το Λος Άντζελες ανάλογα με το σημείο εκκίνησης και την κυκλοφορία. Αφήστε περίπου δύο ώρες από το Long Beach εκτός αιχμής και περισσότερο κατά τη διάρκεια των ωρών μετακίνησης.

Βγείτε εκεί μέσω του I-5 (βόρεια από το Σαν Ντιέγκο, νότια του Λος Άντζελες και της Orange County) και των ΗΠΑ 79.