Πού να καταργήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στο Ντάλας - Fort Worth

Επιλέξατε το τέλειο πεύκο. Τώρα πώς θα πετάξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας εάν ζείτε στην περιοχή Dallas-Fort Worth;

Ελέγξτε με τους τοπικούς ιστοτόπους της πόλης σας για τη διάθεση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σας το 2015.

Χριστουγεννιάτικη ανακύκλωση δέντρων στο Ντάλας

Εάν ζείτε στο Ντάλας, αφήστε το να ανακυκλωθεί στις θέσεις του Home Depot μεταξύ 26 Δεκεμβρίου 2011 και 2 Ιανουαρίου 2012. Ο Δήμος του Ντάλας θα το μετατρέψει σε σάπια.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Curbside Pickup στο Φορτ Γουόρθ

Εάν ζείτε στο Fort Worth, η ανακύκλωση χριστουγεννιάτικων δέντρων παραμένει στην κανονική μέρα συλλογής απορριμμάτων μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Τα δέντρα δεν μπορούν να είναι μακρύτερα από 8 πόδια, ώστε να τα περιστρέψετε εάν είναι απαραίτητο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο πέσει στο Arlington

Εάν ζείτε στο Arlington, μπορείτε να αφήσετε το δέντρο σας μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2012 στο νηπιαγωγείο του Calloway στην οδό 4940 S. Cooper ή στο χώρο υγειονομικής ταφής Arlington, 800 Mosier Valley Road.

Frisco

Στο Frisco, η ανακύκλωση χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι εφικτή. Τα πάντα που αναλαμβάνονται θα λιπασματοποιηθούν και δεν θα μεταφερθούν σε χώρους υγειονομικής ταφής. Τοποθετήστε το δέντρο έξω στην κανονική ημέρα συλλογής απορριμμάτων, 3 μέτρα μακριά από τα σκουπίδια και το δοχείο ανακύκλωσης. αφαιρέστε τα πάντα (φώτα, πούλιες, στολίδια). Μην καλύπτετε με πλαστική σακούλα. Τα δέντρα πρέπει να συμμορφώνονται με δέντρα πάνω από 5 πόδια ύψος πρέπει να κοπεί σε τμήματα. Τα συρματοπυρηνικά δέντρα δεν είναι αποδεκτά για την παραλαβή του ποδηλάτου. Για τα δέντρα που φλερτάρουν, καλέστε το 972-392-9300 για να λάβετε μια παραλαβή από δέντρα.

Υπάρχει μια χρέωση 10 δολαρίων για να παραλάβετε τα χτενισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Plano

Μετά τις διακοπές, η πόλη Plano κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια για να σας βοηθήσει να πάρετε το σπίτι σας πίσω με τη σειρά. Πρώτον, οι συλλογές φινιρίσματος δεν γίνονται την εβδομάδα 26 Δεκεμβρίου για να επικεντρωθεί στη συλλογή περιττών απορριμμάτων.

Τα κατοικημένα πληρώματα αρχίζουν να μαζεύουν χριστουγεννιάτικα δέντρα την εβδομάδα της 3ης Ιανουαρίου 2012.

Τα δέντρα και το ζωντανό πράσινο πρέπει να είναι γυμνά: χωρίς στολίδια, φώτα, περίπτερα ή διακοσμητικά. Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή χάσετε την παραλαβή σας, η πόλη προσφέρει τρεις βολικές θέσεις αποβίβασης από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου:

Αλλες πόλεις

Εάν η πόλη σας έχει άλλα σχέδια ανακύκλωσης, ενημερώστε μας και θα ενημερώσω τη λίστα μου.

Υπόδειξη

Αφού αφαιρέσετε τα διακοσμητικά στοιχεία και τα φώτα σας, φροντίστε να αφαιρέσετε τη βάση των Χριστουγέννων. Τα περίπτερα είναι συχνά ξεχασμένα και αφήνονται συνδεδεμένα στο δέντρο.