Πού να αγοράσετε κέικ βασιλιάς για Mardi Gras στο DFW

Απολαύστε αυτό το ζεστό γλυκό κέικ και το Laissez Les Bons Temps Rouler!

Το Mardi Gras βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη γωνία, οπότε μπορείτε να πάρετε σύντομα ένα βασιλικό κέικ για να γιορτάσετε. Mardi Gras Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου. Το "Fat Tuesday" είναι η τελευταία μέρα της καρναβαλικής περιόδου, καθώς πέφτει πάντα την ημέρα πριν από την Ash Wednesday, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής.

Οι περισσότεροι κέικ βασιλιά έρχονται με το πλαστικό μωρό που μπορείτε να κρύψετε στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε από τη Λουιζιάνα για να απολαύσετε αυτή τη διασκεδαστική παράδοση. Υπάρχουν πολλά μέρη στο DFW, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα υπέροχο κέικ βασιλιά και να γιορτάσετε σαν να βρίσκεστε στην οδό Bourbon. Τον σηκώστε, Y'all.

Προειδοποίηση: Αν σχεδιάζετε να πάρετε ένα κέικ βασιλιάς από ένα ειδικό αρτοποιείο στο Metroplex, είναι καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά και να διατηρήσετε ένα - ειδικά εάν ψάχνετε ένα κοντά στο Fat Tuesday. Τα περισσότερα αρτοποιεία λένε ότι κάνουν πολλή δουλειά σε αυτές τις ώρες αιχμής έτσι τοποθετήστε μια παραγγελία ώστε να μπορείτε να γιορτάσετε με στυλ!