Τουλούζη Ταξιδιωτικός Οδηγός - Τι να δείτε και να κάνετε σε αυτή την ένδοξη πόλη

Επισκεφθείτε την 'Pink City', ένα ιστορικό, ζωντανό μέρος

Η γοητευτική ιστορία, ακόμα ισχίο και ζωντανή, η μαγευτική Τουλούζη είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Γαλλίας. Γνωστή ως Ville Rose (η «κόκκινη πόλη»), η πρωτεύουσα του δυτικού Languedoc-Roussillon είναι ένα ελκυστικό μέρος για να επισκεφθείτε. Προσθέστε σε αυτό τις υπέροχες επιλογές ψώνια και έχετε έναν υπέροχο προορισμό. Τέλος, τα τρόφιμα εδώ και στην υπόλοιπη περιοχή του Midi-Pyrénées , από τα οποία η πρωτεύουσα της Τουλούζης, είναι από τα πιο αξιομνημόνευτα της Γαλλίας.

Οι επιλογές ψώνια είναι τεράστιες.

Το κτίριο Capitole της πόλης, με τη χαρακτηριστική ροζ πέτρα των κτιρίων της Τουλούζης και την πλατεία της πρωτεύουσας, χρησιμεύει ως κόμβος δραστηριότητας. Τα καταστήματα και τα καφέ κατευθύνονται στην περίμετρο και κάθε Τετάρτη πραγματοποιείται εδώ μια τεράστια αγορά. Η Τουλούζη είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας και είναι γνωστή ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στη Γαλλία.

Ορισμένες από τις καλύτερες πόλεις και αξιοθέατα της Γαλλίας είναι απλά λεπτά ή μερικές ώρες από την Τουλούζη. Η Τουλούζη αποτελεί κεντρικό σημείο μεταξύ της Μεσογείου και του Ατλαντικού Ωκεανού. Τα Πυρηναία , η Ισπανία και η Ανδόρα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Τουριστικό γραφείο της Τουλούζης
Πλατεία Charles de Gaulle
Τηλ .: 00 33 (0) 5 61 11 02 22
Δικτυακός τόπος

Δείτε επίσης τον ιστότοπο για τον τουριστικό προορισμό Midi-Pyrenees.

Να πάρει εκεί

Η Τουλούζη εξυπηρετείται από το Aéroport Toulouse Blagnac. Από τις ΗΠΑ δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις. θα πρέπει να πάτε μέσω του Παρισιού ή της Μαδρίτης. Πολλές ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, όπως η Air France, η British Airways και η Lufthansa, εξυπηρετούν την Τουλούζη και πραγματοποιούν την πρώτη στάση στις χώρες καταγωγής τους.

Μπορείτε επίσης να πετάξετε σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη όπως το Παρίσι και να πάρετε το τρένο για την Τουλούζη.

Ελέγξτε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στην Τουλούζη .

Ταξίδι με τρένο TGV στη Γαλλία

Τριγυρίζω

Η Τουλούζη και η γύρω περιοχή εξυπηρετούνται από το δημόσιο συγκοινωνιακό δίκτυο Metro.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτάσει ή να πλησιάσει οτιδήποτε στην πόλη. Η Τουλούζη είναι επίσης μια ιδανική πόλη για περπάτημα και γενική περιπλάνηση με τα πόδια.

Δημοφιλή αξιοθέατα της Τουλούζης

Διαβάστε για τα κορυφαία αξιοθέατα στην Τουλούζη .

Ημερήσιες εκδρομές από την Τουλούζη

Οι επιλογές ημερήσιας εκδρομής από την Τουλούζη είναι πολλές και κάθε επιλογή αξίζει πραγματικά μια επίσκεψη. Εδώ είναι μερικές ιδέες για ταξίδια:

Πού να μείνετε στην Τουλούζη

Διαβάστε περισσότερα για ξενοδοχεία στην Τουλούζη, ελέγξτε τιμές και κρατήσεις στο TripAdvisor.

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans