Μεγάλα Φοίνικα Ακαδημαϊκά Ημερολόγια

Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και Εαρινές διακοπές για τα σχολεία της Αριζόνα

Τα περισσότερα σχολεία στην περιοχή Φοίνιξ ξεκινούν την περίοδο πτώσης στα τέλη Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου και τελειώνουν την άνοιξη που θα γίνει στα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, με ένα χειμερινό διάλειμμα από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο και ένα εαρινό διάλειμμα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότερες από 200 σχολικές συνοικίες στο κράτος, το καθένα με τις δικές του παραλλαγές στο συνηθισμένο ακαδημαϊκό ημερολόγιο, γνωρίζοντας πότε θα συμβεί διακοπών όπως η άνοιξη, εξαρτάται από το ποια περιοχή θέλετε να μάθετε.

Στην περιφέρεια Maricopa υπάρχουν πάνω από 55 σχολικές συνοικίες και περισσότερα από 700 σχολεία, οργανωμένα σε επαρχιακές σχολές, δημοτικά διαμερίσματα, ενοποιημένα τμήματα (γυμνάσια και στοιχειώδη) και τεχνικά ιδρύματα (γυμνάσια). Όπως μπορεί να μαντέψετε, όλοι έχουν διαφορετικές ημερομηνίες έναρξης και ημερομηνίες λήξης και διαφορετικά χρονοδιαγράμματα διακοπών. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν όλα τα σχολεία της περιφέρειας Maricopa στο ίδιο ημερολόγιο, ενώ μερικά είναι σχολές όλο το χρόνο.

Πώς να βρείτε Ακαδημαϊκά Ημερολόγια της Αριζόνα

Τα τρέχοντα περιφερειακά ημερολόγια για σχολεία της Αριζόνα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να δείτε κάθε περιοχή ξεχωριστά στις επίσημες ιστοσελίδες τους. Κάθε Περιφέρεια έχει έναν σύνδεσμο κάπου στην κεντρική σελίδα του ημερολογίου, όπου θα εμφανίζονται οι ημερομηνίες έναρξης των σχολείων, το Break Break, το χειμερινό διάλειμμα, οι ημερομηνίες άνοιξης και η τελευταία ημέρα του σχολείου, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε μπροστά.

Τα ημερολόγια ενημερώνονται κατά κανόνα κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου και ενημερώνονται σε περίπτωση σχολικών ακυρώσεων (οι οποίες αναγκάζουν μια μέρα μακιγιάζ για τάξεις αργότερα).

Εάν δεν γνωρίζετε σε ποια σχολική συνοικία παρακολουθεί το παιδί σας ή σε ποια σχολική περιοχή θα επισκεφθείτε για εαρινή διακοπή, ακολουθήστε αυτές τις βήμα προς βήμα οδηγίες για την εύρεση σχολικής περιοχής στην Αριζόνα .

Θυμηθείτε ότι ακόμα και όταν τα σχολεία δεν βρίσκονται στη σύνοδο όπου ζείτε, ίσως να είναι εκεί που επισκέπτεστε.

Πάντα να δίνετε προσοχή στις σχολικές ζώνες όταν οδηγείτε με μέρη του Φοίνιξ με σχολεία. Εάν υπάρχει ένα ειδικό όριο ταχύτητας ζώνης σχολικής ζώνης που δημοσιεύτηκε, τηρήστε το αν δεν είστε σίγουροι εάν το σχολείο είναι σε σύνοδο.

Τυπικά χρονοδιαγράμματα διακοπών για το Phoenix

Τα σχολεία της περιοχής Phoenix λειτουργούν συνήθως στο ίδιο χρονοδιάγραμμα όταν πρόκειται για ειδικές διακοπές και εποχιακά διαλείμματα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σχολεία που μένουν σε σύνοδο όλο το χρόνο, τα οποία συχνά λαμβάνουν διαλείμματα αργότερα και για περισσότερο από τα κανονικά δημοτικά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το εαρινό διάλειμμα συνήθως πέφτει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, αν και ορισμένες περιοχές θα αφήσουν τα παιδιά έξω για μια εβδομάδα στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι δημόσιες σχολές που διοργανώνονται όλο το χρόνο έχουν συχνά τα εαρινά τους διαλείμματα νωρίτερα και έχουν άλλη μια θερινή διακοπή το Μάιο ή τον Ιούνιο.

Το χειμερινό διάλειμμα είναι το ίδιο ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο το σχολείο βρίσκεται στη σύνοδο. Το διάλειμμα συνήθως αρχίζει την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και διαρκεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Οι μαθητές μπορούν να προσβλέπουν σε τουλάχιστον 10 ημέρες διακοπής κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων ή του χειμώνα, αλλά μπορείτε να περιμένετε περισσότερα πλήθη και ακριβότερα καταλύματα και πτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου του έτους.