Τα μαγαζιά του Sam's Warehouse Store στο Φοίνιξ

Εδώ φαίνεται ένας χάρτης των καταστημάτων αποθήκης του Sam's Club στο μετρό Φοίνιξ. Ακολουθεί ο κατάλογος των καταστημάτων του Sam's Club:

Εκπληξη
16573 W. Bell Road, Έκπληξη

Glendale
18501 Ν 83rd Ave., Glendale

Βόρειο Φοίνιξ
1525 W. Bell Road, Φοίνιξ

Δυτικό Φοίνιξ
8340 W. McDowell, Phoenix

Avondale
1459 North Dysart Road, Avondale

Κηροποιός

700 N. 54th St., Chandler

Μονάδα μαγνητοκινητικής δύναμης

2621 S. Market St., Gilbert

Μονάδα μαγνητοκινητικής δύναμης
1225 Ν. Gilbert Rd., Gilbert

Μπορείτε να δείτε αυτές τις τοποθεσίες σε χάρτη. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση και να βρείτε το καταλληλότερο κατάστημα στην τοποθεσία σας. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στα αριστερά της φράσης "Όλα τα στοιχεία" στο αριστερό παράθυρο για να δείτε τις τοποθεσίες ή απλώς κάντε κλικ σε ένα δείκτη για να δείτε τη διεύθυνση, τις διασταυρώσεις και τον αριθμό τηλεφώνου.

Το Sam's Club είναι ένα κατάστημα με έδρα το κατάστημα, το οποίο μεταφέρει τρόφιμα, νωπά κρέατα και θαλασσινά, είδη αποσταγμάτων, κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη αρτοποιίας, ποτά, βιβλία, συσκευές, είδη κουζίνας, προσωπικά ηλεκτρονικά, υπολογιστές, κάμερες, κι αλλα. Είναι μια πολύ δημοφιλής στάση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής. Τα Snowbirds που ζουν στην Κοιλάδα του Ήλιου θα κάνουν συχνά τον Sam's Club μία από τις πρώτες στάσεις τους όταν φτάσουν στην πόλη. Ακόμη και οι τουρίστες και οι ταξιδιώτες από την RV γνωρίζουν ότι μερικές από τις καλύτερες τιμές σε σνακ, ποτά, βιβλία, DVD και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή μπορούν να βρεθούν στο Sam's Club.

Τα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση είναι ένα χτύπημα με οικογένειες. Μην ξεχνάτε ότι έχουν επίσης φαρμακεία, κέντρα ακρόασης (σε περίπτωση που ξεχάσατε τις μπαταρίες ακουστικών), καταστήματα φωτογραφιών, οπτικά κέντρα και πολλά άλλα. Ναι, μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν στο Sam's Club για να γευματίζουν δείγματα ή να πάρουν φτηνά hot dogs και πίτσα στο γήπεδο τροφίμων τους.

Οι αγορές σε ένα κατάστημα αποθήκης είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και τα προϊόντα πωλούνται συχνά σε μεγάλες ποσότητες. Τα περισσότερα καταστήματα του Sam's Club έχουν φαρμακείο, οπτικό τμήμα και τμήμα ακουστικών. Για να ψωνίσετε σε κατάστημα αποθηκών του Sam's Club, πρέπει να πληρώσετε ετήσια συνδρομή μέλους και να δείξετε την κάρτα σας κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυτή τη στιγμή, καμία από αυτές τις θέσεις δεν είναι προσβάσιμη από το METRO Light Rail. Αν δεν έχετε αυτοκίνητο, ίσως μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο . Χρησιμοποιήστε την παραπάνω διεύθυνση και το Planner Metro Trip Planner για να δείτε εάν είναι εφικτή η υπηρεσία λεωφορείων.

Υπάρχουν άλλα καταστήματα αποθήκης ή μεγάλα κουτιά στο Phoenix;

Ναι, φυσικά υπάρχουν! Το Costco είναι ένα άλλο κατάστημα αποθήκης που είναι δημοφιλές. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις τοπικές τοποθεσίες Costco εδώ.

Όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξοικειωμένοι με την Walmart - ναι, έχουμε πολλά καταστήματα της Walmart στην περιοχή Phoenix. Ακολουθεί μια λίστα με τις τοποθεσίες της Walmart μέσα και γύρω από το Phoenix. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το ποια είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα. Δεν υπάρχει απαίτηση συμμετοχής στη Walmart.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.