Καταστήματα αποθήκης Costco στο Φοίνιξ

Φανταστεί εδώ είναι ένας χάρτης των καταστημάτων αποθήκης Costco στο μετρό Φοίνιξ. Εδώ είναι ο κατάλογος των τοποθεσιών:

Glendale
17550 Ν. 79th Ave., Glendale

Βορειοδυτικό Φοίνιξ
19001 Ν. 27η Ave., Phoenix

Βόρειο Φοίνιξ
2450 Ε. Beardsley Rd., Phoenix

North Scottsdale
15255 Ν. Hayden Road, Scottsdale

Δυτικό Φοίνιξ
1646 W. Montebello, Phoenix

Avondale
10000 W. McDowell Road, Avondale

Paradise Valley
4570 Ε. Cactus Road, Phoenix

Ανατολικό Φοίνιξ
4502 East Oak Street, Φοίνιξ

Tempe
1445 West Elliot Road, Tempe

Κηροποιός
595 S. Galleria Way, Chandler

Μονάδα μαγνητοκινητικής δύναμης
1415 Βόρεια Αριζόνα, Gilbert

Μονάδα μαγνητοκινητικής δύναμης
2887 S. Market St., Gilbert

Ανατολικό Μέσα
1444 S. Sossaman Rd., Mesa

Μπορείτε να δείτε αυτές τις τοποθεσίες σε χάρτη. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση και να βρείτε το καταλληλότερο κατάστημα στην τοποθεσία σας.

Το Costco είναι ένα κατάστημα με έδρα το κατάστημα που μεταφέρει τρόφιμα, νωπά κρέατα και θαλασσινά, προϊόντα απολύμανσης, κατεψυγμένα τρόφιμα, είδη αρτοποιίας, ποτά, βιβλία, συσκευές, είδη κουζίνας, προσωπικά ηλεκτρονικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, προμήθειες αυτοκινήτων, περισσότερο. Είναι μια πολύ δημοφιλής στάση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής. Τα Snowbirds που ζουν στην Κοιλάδα του Ήλιου θα κάνουν συχνά το Costco μία από τις πρώτες στάσεις τους όταν φτάσουν στην πόλη. Ακόμη και οι τουρίστες και οι ταξιδιώτες από την RV γνωρίζουν ότι μερικές από τις καλύτερες τιμές για τα σνακ, τα ποτά, τα βιβλία, τα DVD και τα φάρμακα χωρίς συνταγή μπορούν να βρεθούν στο Costco. Τα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση είναι ένα χτύπημα με οικογένειες. Μην ξεχνάτε ότι έχουν επίσης φαρμακεία, κέντρα ακρόασης (σε περίπτωση που ξεχάσατε τις μπαταρίες ακουστικών), καταστήματα φωτογραφιών, οπτικά κέντρα και πολλά άλλα.

Ναι, μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν ακριβώς στο Costco για να γευματίζουν δείγματα ή να πάρουν φτηνά hot dogs και πίτσα στο γήπεδο τροφίμων τους.

Οι αγορές σε ένα κατάστημα αποθήκης είναι ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και τα προϊόντα εδώ πωλούνται συχνά σε μεγάλες ποσότητες. Τα περισσότερα καταστήματα Costco διαθέτουν φαρμακείο, οπτικό τμήμα και τμήμα ακρόασης.

Όλα τα καταστήματα της Costco στην περιοχή Phoenix διαθέτουν βενζινάδικο, όπου τα μέλη μπορούν να γεμίσουν μέχρι και δέκα λεπτά λιγότερο ανά γαλόνι από ό, τι σε άλλα πρατήρια βενζίνης. Για να ψωνίσετε σε ένα κατάστημα Costco, πρέπει να πληρώσετε μια ετήσια συνδρομή μέλους και να δείξετε την κάρτα σας κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυτή τη στιγμή, καμία από αυτές τις θέσεις δεν είναι προσβάσιμη από το METRO Light Rail. Αν δεν έχετε αυτοκίνητο, ίσως μπορείτε να φτάσετε με λεωφορείο . Χρησιμοποιήστε την παραπάνω διεύθυνση και το Planner Metro Trip Planner για να δείτε εάν είναι εφικτή η υπηρεσία λεωφορείων.

Υπάρχουν άλλα καταστήματα αποθήκης ή μεγάλα κουτιά στο Phoenix;

Ναι, φυσικά υπάρχουν! Το Sam's Club είναι ένα άλλο κατάστημα αποθήκης που είναι δημοφιλές. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις τοπικές τοποθεσίες του Sam's Club εδώ.

Όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξοικειωμένοι με την Walmart - ναι, έχουμε πολλά καταστήματα της Walmart στην περιοχή Phoenix. Ακολουθεί μια λίστα με τις τοποθεσίες της Walmart μέσα και γύρω από το Phoenix. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το ποια είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα. Δεν υπάρχει απαίτηση συμμετοχής στη Walmart.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.