Χριστούγεννα 2017 στο όρος Vernon Estate

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στο σπίτι του George Washington

Το Mount Vernon Estate and Gardens γιορτάζει την περίοδο των διακοπών με ειδικό προγραμματισμό από το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Οι ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν θεματικές διακοσμήσεις, μεράκι Vernon, ιστορικές επιδείξεις σοκολάτας, χορό του 18ου αιώνα και ακόμη και καμήλα Χριστουγέννων, όπως ακριβώς είχε ο Γιώργος Ουάσιγκτον στους αγώνες κατά τα Χριστούγεννα του 1787. Το Mount Vernon είναι ανοιχτό καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων και των Πρωτοχρονιά.

Χριστουγεννιάτικες φώτιες στο όρος Βερνόν

15-16 Δεκεμβρίου 2017, 5: 30-9 μ.μ. Ο Όρος Βερνόν θα ανοίξει τις πόρτες του για μια βραδιά θεματικών πυροτεχνημάτων και ειδικών προγραμμάτων. Πριν ξεκινήσει η έκθεση πυροτεχνημάτων στις 8:45 μ.μ., παρακολουθήστε τους αποικιοκράτες να κάνουν σοκολάτα, να συναντήσουν τους επαναστάτες από το πρώτο σύνταγμα της Βιρτζίνια, να απολαύσουν το μηλίτη από φωτιά και να μάθουν χορευτικές κινήσεις του 18ου αιώνα από κοστούμιους οδηγούς. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια περιήγηση στον πρώτο και δεύτερο όροφο του αρχοντικού, να απολαμβάνουν παραστάσεις από τοπικές χορωδίες και μουσικούς που παίζουν μουσική του 18ου αιώνα και να τελειώνουν το βράδυ με μια αφρώδη οθόνη πυροτεχνημάτων που έχει μουσική διακοπών και έχει θέα στον ποταμό Potomac. Ειδικά εισιτήρια απαιτείται για να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός.

Καθημερινά προγράμματα Χριστουγέννων στο όρος Βερνόν

Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο όρος Βερνόν

Mount Vernon εκδρομές με κεριά

Η Martha Washington φιλοξενεί τα Χριστούγεννα του 18ου αιώνα με περιπάτους με κεριά, καροτσάκι με φωτιά και εορταστική διακόσμηση. Το βραδινό πρόγραμμα πραγματοποιείται σε επιλεγμένες ημερομηνίες και είναι πολύ δημοφιλές. Τα εισιτήρια για αυτό το πρόγραμμα είναι ξεχωριστά από την κανονική είσοδο στο κτήμα. Προτείνεται να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδρομές Candlelight του Mount Vernon