Περιπέτειες ιατρικά σύνολα: Πρώτες Βοήθειες για τους Παγκόσμιους Ταξιδιώτες

Όποιος ταξιδεύει τακτικά έχει πιθανώς μια ιστορία τρόμου ή δύο για να μοιραστεί για να αρρωστήσει ή να υποστεί έναν απροσδόκητο τραυματισμό ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματικό για τους ταξιδιώτες περιπέτειας, καθώς συχνά βρισκόμαστε σε απομακρυσμένους χώρους και μακριά από κάθε είδους ουσιαστική ιατρική περίθαλψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχετε πάντα μαζί σας ένα καλά εξοπλισμένο κιτ πρώτων βοηθειών, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε, καθώς δεν γνωρίζετε ποτέ πότε θα χρειαστείτε κάτι τόσο απλό όσο ένα Band-Aid ή πιο σοβαρό σαν γάζα και επίδεσμοι πλήρους μεγέθους για πληγή Φροντίδα.

Ευτυχώς, μια εταιρεία που ονομάζεται Adventure Medical Kits έχει καλύψει πλήρως σε αυτόν τον τομέα, παρέχοντας φανταστικά πακέτα πρώτων βοηθειών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους ταξιδιώτες, τους υπαίθριους τυχοδιώκτες, τους ορειβάτες και τους αθλητές στο μυαλό.

Η ομάδα της AMK έχει κάνει πολλή σκέψη και έρευνα για την ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ταξιδιωτών. Τα παιδιά τους πρώτης βοήθειας προορίζονται να είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, αλλά εξακολουθούν να έχουν ό, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειαστεί να σας δούμε με ασφάλεια μέσα από το ταξίδι σας. Για παράδειγμα, θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των αντιδιαρροϊκών και των ψυχρών φαρμάκων που είναι κρυμμένα μέσα στα κιτ τους. Θα βρείτε επίσης αλοιφές για τη θεραπεία εγκαυμάτων και κυψελών, αντισηπτικών μαντηλιών, συρίγγων, ψαλιδιών επίδεσμου και πολλά άλλα.

Αυτά τα ιατρικά πακέτα έχουν σχεδιαστεί για να αρπάξουν και να πάνε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα πετάξετε ακριβώς στο σακίδιο σας ή τις αποσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε δύο φορές για το τι είναι μέσα.

Και δεδομένου ότι όλα είναι αρκετά συμπαγή και ελαφριά, ίσως ξεχάσετε ακόμη και ότι το έφερα μαζί στο ταξίδι σας μέχρι να το χρειαστείτε πραγματικά. Είναι τότε που θα χαρούμε να το φέρετε μαζί.

Εάν μεταφέρετε μαζί σας ένα από αυτά τα ιατρικά πακέτα, θα αρχίσετε φυσικά να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα.

Είτε πρόκειται για να γεμίσει τον πόνο ενός πονοκέφαλου ή να σταματήσει την αιμορραγία από μια περικοπή, κάποια από τα αναλώσιμα θα αρχίσουν τελικά να τρέχουν χαμηλά. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αποκαταστήσετε αυτά τα αντικείμενα όπως θεωρείτε κατάλληλα, αλλά η AMK έχει κάνει ακόμα πιο εύκολη την επαναπλήρωση απλά παραγγέλλοντάς τα απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εγώ προσωπικά κατέχω δύο διαφορετικά ιατρικά κιτ περιπέτειας και ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι σε ένα μεγάλο ταξίδι χωρίς ένα από αυτά. Ποια από αυτά φέρνω εξαρτάται από τη φύση της εκδρομής. Για τα περισσότερα ταξίδια, όπου ο χώρος και το βάρος δεν αποτελούν πρόβλημα, μου αρέσει να φέρω το Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό Σετ, το οποίο είναι εφοδιασμένο με αρκετές προμήθειες για να υποστηρίξει 1-4 άτομα σε μια παρατεταμένη διαφυγή. Περιέχει δεκάδες αντικείμενα και έρχεται σε μια ανθεκτική - αλλά συμπαγής - περίπτωση που είναι εξαιρετικά συσκευασία και πολύ καλά οργανωμένη. Το προϊόν αυτό έχει κατασκευαστεί για χρήση σε εκδρομές που διαρκούν έως και δύο εβδομάδες, ή ακόμα και περισσότερο, με κάποια εκπληκτικά χρήσιμα αντικείμενα που περιέχονται μέσα. Έχει μια τιμή των $ 80.

Το άλλο κιτ πρώτων βοηθειών που συχνά κουβαλάω μαζί μου είναι το Ultralight & Watertight .9, ένα εξαιρετικά ελαφρύ προϊόν που προορίζεται για γρήγορες εκδρομές όπου γνωρίζετε ότι θα είστε σε κίνηση πολύ. Αυτό το σετ περιέχει πολλά από τα ίδια στοιχεία με το πακέτο πρώτων βοηθειών World Travel, αλλά σε ένα μικρότερο πακέτο.

Έρχεται επίσης με μια αδιάβροχη θήκη DryFlex, η οποία σας βοηθά να κρατήσετε το περιεχόμενο της τσάντας καλά προστατευμένο από τα στοιχεία. Λόγω του μεγέθους και του βάρους του, αυτό το κιτ δεν είναι μόνο εξαιρετικά δημοφιλές στους ταξιδιώτες περιπέτειας, αλλά και ελίτ αθλητές περιπέτειας, καθώς και σε τιμές μόλις 36 δολάρια.

Δεν θα βρείτε άλλα ιατρικά πακέτα που έχουν σκεφτεί τόσο πολύ στο σχεδιασμό τους, το οποίο εστιάζεται κυρίως στην κάλυψη των αναγκών των ταξιδιωτών. Τα Adventure Medical Kits έχουν σκεφτεί ουσιαστικά τα πάντα, τα οποία δίνουν στους πολυάσχολους ταξιδιώτες ένα λιγότερο ενδιαφέρον θέμα. Ως αποτέλεσμα, αυτά είναι προϊόντα που πραγματικά μπορούν να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε υγιέστεροι ενώ είστε στο δρόμο. Μετά από όλα, πώς μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις περιπέτειες μιας ζωής όταν δεν αισθανόμαστε το καλύτερό μας;

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων Adventure Medical Kit, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.