Τι σημαίνει ο δακτύλιος υποσχέσεως;

Ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης απονέμεται για να συμβολίζει μια υπόσχεση που ένα άτομο κάνει σε κάποιον με καλή πίστη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης είναι πρόδρομος σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Αν και η τελευταία συμβολίζει την υπόσχεση να παντρευτεί, ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης μπορεί επίσης να σταθεί για πολλά άλλα είδη όρκων. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να δώσουν και να φορούν δαχτυλίδι υπόσχεσης.

Δαχτυλίδια υπόσχεσης μπορεί να σημαίνει

Οι υποσχέσεις δαχτυλιδιών και η δέσμευση και τα δαχτυλίδια του γάμου φαίνονται διαφορετικά;

Όταν ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης δίνεται ως δώρο προ-εμπλοκής, συχνά φέρει μια καρδιά στο ίδιο μέταλλο με το δαχτυλίδι. Ωστόσο, κάθε δαχτυλίδι μπορεί να αποτελέσει μια υπόσχεση, ακόμη και με μικρά, μέτρια πολύτιμους λίθους. Τα ζευγάρια ιρλανδικής εξόρυξης μπορούν να δώσουν και να λάβουν παραδοσιακά δαχτυλίδια Claddagh.

Οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν το δαχτυλίδι στο δαχτυλίδι δάχτυλο του αριστερού χεριού τους. Εάν ξεκινήσει μια δέσμευση, ο δακτύλιος δέσμευσης αντικαθιστά τον και ο δακτύλιος υποσχέσεως μπορεί να μετατοπιστεί στο δεξί χέρι.

Και αν το δαχτυλίδι υπόσχεσης δεν είναι σαφώς δαχτυλίδι προ-δέσμευσης, θα πρέπει να φορεθεί με το δεξί χέρι.

Η υπόσχεση πρέπει να είναι ξεκάθαρη

Όταν δίνετε ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο νόημα που του δίνετε. Για να αποφύγετε σύγχυση και αργότερα δυστυχία, βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης καταλαβαίνει τι συμβολίζει για τους δυο σας. Ίσως θελήσετε ακόμη και να δώσετε το δαχτυλίδι με μια σημειωματάριο που εξηγεί την υπόσχεση που κάνετε.

Πού μπορείτε να αγοράσετε ένα;

Κάθε κοσμηματοπωλείο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με μια ποικιλία δακτυλίων που μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης. Αν ψάχνετε για δακτύλιο IRL, μην αφήστε τον πωλητή να σας πείσει να ξοδέψετε περισσότερα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το είδος του κοσμήματος θα πρέπει να είναι μέτρια τόσο στην τιμή και την εμφάνιση. Επίσης, φροντίστε να ρωτήσετε για μια πολιτική επιστροφής σε περίπτωση που τα πράγματα δεν λειτουργούν. Και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τους πωλητές καθόλου, μπορείτε να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι υπόσχεσης από το Amazon. Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το μέγεθος του δακτυλίου του παραλήπτη πριν να κάνετε μια παραγγελία.

Αν ο δακτύλιος είναι αρκετά ευρύς, ο δωρητής μπορεί να έχει χαραγμένα ονόματα ή αρχικά ή μερικές λέξεις που συνοψίζουν την υπόσχεση. Εν συνεχεία γίνεται αναστρέψιμο.

Τι κι αν αλλάξουν το μυαλό τους;

Οι δακτύλιοι υποσχέσεων χαμηλής αξίας δεν χρειάζεται να επιστραφούν, αν και ο παραλήπτης μπορεί να μην θέλει να κρατήσει ένα δαχτυλίδι γύρω αν προκαλεί κακές αναμνήσεις.