Πώς να προγραμματίσετε την τέλεια ρομαντική απόδραση στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι η πιο ευρωπαϊκή των πόλεων στην Αμερική. Με θαυμάσια γεύματα, διασκέδαση και γραφικές τοποθεσίες, δεν θα βρείτε ένα πιο γλυκό μέρος για να περάσετε με την αγαπημένη σας από την πόλη που είναι ευρέως γνωστή ως "Η πιο ρομαντική πόλη στην Αμερική". Είτε γιορτάζετε ένα μήνα του μέλιτος, μια επέτειο, μια νέα ανακάλυψη αγάπης στην άνθιση, μια αναζωπύρωση μιας πολύχρονης ερωτικής σχέσης, η Νέα Ορλεάνη θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας για μια ρομαντική απόδραση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Τι ώρα της χρονιάς πρέπει να πάτε;

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια πόλη γεμάτη διασκέδαση, ανεξάρτητα από την εποχή που έρχεστε. Το Fodor's.com ονόμασε τη Νέα Ορλεάνη το καλύτερο μέρος για να χτυπήσει στο νέο έτος. Αυτό είναι για έναν καλό λόγο. Η μεγάλη γιορτή στο Riverwalk, με τη μουσική και το εκπληκτικό θέαμα πυροτεχνημάτων πάνω από τον ποταμό Μισισιπή , που προστέθηκε στα άλλα μέρη διασκέδασης για να πάει στη γαλλική συνοικία κάνει για μια μεγάλη και ρομαντική επίσκεψη. Προσθέστε λίγες μέρες μπροστά για να συμπεριλάβετε μερικά από τα Χριστούγεννα στις δραστηριότητες διακοπών της Νέας Ορλεάνης .

Ο Φεβρουάριος φέρνει το Mardi Gras με όλες τις μπάλες και τις παρελάσεις. Μπορεί να είναι ταραχώδης, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει και το αγαπημένο σας πρόσωπο την ευκαιρία να κόψετε πραγματικά και να είστε ελεύθεροι από τη βαρετή κανονικότητα της καθημερινής ζωής.

Η άνοιξη είναι η εποχή των Ανοιξιάτικων Φεστιβάλ. Ο καιρός είναι τέλειος και υπάρχει ένα φεστιβάλ με μεγάλη μουσική και φαγητό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Ελέγξτε το Φεστιβάλ της γαλλικής συνοικίας ή το φεστιβάλ μουσικής και φαγητού του Big Daddy της Νέας Ορλεάνης, το Φεστιβάλ Τζαζ και Κληρονομιάς της Νέας Ορλεάνης.

Το καλοκαίρι φέρνει σπουδαίες προσφορές στα ξενοδοχεία, στο Μουσικό Φεστιβάλ Essence και πολλά άλλα. Η Νέα Ορλεάνη έχει αυτό το τροπικό κλίμα που φέρνει ζεστές σοφοί νύχτες γεμάτες με τις μυρωδιές της Γιασεμί και άλλα αρώματα που το καθιστούν ιδανικό για ρομαντισμό.

Με το φθινόπωρο έρχεται ποδόσφαιρο, περισσότερα φεστιβάλ, αποκριές, hauntings και πολλά άλλα.

Ο καιρός είναι τραγανός, ο αέρας γεμίζει με διασκέδαση και είναι η τέλεια στιγμή για να περπατήσετε ή να πάρετε μια οδική μεταφορά για να δείτε τους ιστορικούς δρόμους της Νέας Ορλεάνης.

Πτώση στη Νέα Ορλεάνη

Πού πρέπει να μείνεις;

Η διαμονή σας είναι σημαντική. Σκεφτείτε τη θέση, τη θέα από το δωμάτιό σας, τις ανέσεις που έχετε επιλέξει. Ελέγξτε το μενού υπηρεσίας δωματίου και ζητήστε πάντα δωρεάν αναβάθμιση όταν γιορτάζετε μια ιδιαίτερη περίσταση, όπως η επέτειος ή τα γενέθλια. Όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στη Νέα Ορλεάνη, η γαλλική συνοικία είναι ο τόπος που οι περισσότεροι τουρίστες θέλουν να είναι και υπάρχουν πολλά υπέροχα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή. Ακριβώς έξω από τη γαλλική συνοικία της λεωφόρου Esplanade υπάρχουν μερικά γραφικά B & B που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το Uptown της Νέας Ορλεάνης έχει μερικά υπέροχα ξενοδοχεία και είναι απλώς ένα τραμ μακριά από τη γαλλική συνοικία. Έχετε θεωρήσει ποτέ ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο; Εδώ είναι τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία.

Πού να δειπνήσετε;

Τα ρομαντικά εστιατόρια είναι άφθονα στη Νέα Ορλεάνη. Βρείτε ένα με υπηρεσία σε μια όμορφη αυλή, όπως Broussard του. Ή, επιλέξτε ένα με μια όμορφη θέα όπως το Ralph's στο πάρκο. Το δείπνο σε ένα κλασικό εστιατόριο Creole της Νέας Ορλεάνης μπορεί πραγματικά να σας κοσμήσει το βράδυ. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στη Νέα Ορλεάνη.

Τι πρέπει να κάνεις?

Η Νέα Ορλεάνη είναι ένα μυστικιστικό μέρος. Είναι ιστορικό, ρομαντικό, μέρος του Νότου. Αλλά, πάνω απ 'όλα, η Νέα Ορλεάνη είναι μέρος της ψυχής της Αμερικής. Απλά περπατώντας κατά μήκος ενός από τα ιστορικά δρόμους είναι εμπνευσμένο. Περπατήστε στην ιστορία της ζωής γύρω από την πλατεία Jackson . Kiss σε όλα τα πιο ρομαντικά μέρη στη Νέα Ορλεάνη. Πάρτε μια βόλτα με ποταμόπλοιο . Περάστε ένα βράδυ στο γαλλικό δρόμο ακούγοντας ζωντανή μουσική. Πάνω απ 'όλα, διασκεδάστε, ζήστε περισσότερο και αγαπάτε περισσότερο όταν βρίσκεστε στη ρομαντική Νέα Ορλεάνη.