Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Νέα Ορλεάνη το φθινόπωρο

Η πτώση είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη. Ο καιρός του Crescent City είναι δροσερός, η υγρασία είναι χαμηλή, ο ουρανός είναι μπλε και πολλά αρωματικά λουλούδια είναι σε άνθιση. Ήρθε η ώρα για γιορτές, φεστιβάλ, αθλητικές εκδηλώσεις και, φυσικά, αποκριές. Για να βοηθήσετε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας πτώσης στη Νέα Ορλεάνη, ελέγξτε αυτά τα σημεία και προσθέστε τα στη λίστα των πραγμάτων που θέλετε να κάνετε.

Απόκριες στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη αγαπάει το Απόκριες (και έχει μια μακρά ιστορία από τρομακτικές ιστορίες), οπότε μην ξεχάσετε να συσκευάσετε μια φορεσιά για να φτάσετε στο πνεύμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα είναι η εκδήλωση της Molly's Market Halloween Parade, μια παρέλαση που περνάει μέσα από τη διάσημη γαλλική συνοικία της πόλης. Μια άλλη μεγάλη κλήρωση είναι η Voodoo Music + Arts Experience, ένα πολυήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στο City Park, όπου μπορείτε να δείτε μεγάλους μουσικούς. Δείτε περισσότερα αποκριάτικα γεγονότα στη Νέα Ορλεάνη.

Μουσική πτώσης στη Νέα Ορλεάνη

Η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο στην κουλτούρα της πόλης και μπορείτε να δείτε μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της χώρας όλο το χρόνο εδώ, ιδιαίτερα το φθινόπωρο. Την Πέμπτη μέσα στα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου (και την άνοιξη), ελέγξτε την Jazz in the Park, μια σειρά ελεύθερων συναυλιών που λαμβάνουν χώρα στο πάρκο Louis Armstrong. Στα μέσα Οκτωβρίου, κατευθυνθείτε στο πάρκο Lafayette Square για το Φεστιβάλ Crescent City Blues & BBQ, όπου μπορείτε να ακούσετε όλους τους τύπους μπλουζ μουσικής και να απολαύσετε τον εαυτό σας με μερικές ορεκτικές μπάρμπεκιου.

Φεστιβάλ πτώσης στη Νέα Ορλεάνη

Αν αγαπάτε φεστιβάλ, η πτώση στη Νέα Ορλεάνη είναι ο τόπος που πρέπει να είναι.

Κάθε πτώση, το Carnaval Latino γιορτάζει την ισπανική κληρονομιά με μουσική, φαγητό και παρέλαση. Τον Οκτώβριο, το Φεστιβάλ Θαλασσινών Λουιζιάνα περιλαμβάνει μαγειρικές διαδηλώσεις και ζωντανή μουσική, καθώς και Art for Art Sake με μουσική, κρασί, ψώνια και ανοιγόμενα γκαλερί κατά μήκος της Περιοδικής οδού. Οι εραστές ταινιών μπορούν να πάρουν μερικές ανεξάρτητες ταινίες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Ορλεάνης στα μέσα Οκτωβρίου.

Το Oktoberfest, που πραγματοποιήθηκε τα Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο, χαρακτηρίζει τη μπύρα, τους brats και όλα τα γερμανικά. Επίσης, ο Οκτώβριος έχει το Oak Street Po-Boy Festival, μια γιορτή του ξεχωριστού και νόστιμου σάντουιτς της Νέας Ορλεάνης. Τον Νοέμβριο, τα παιδιά (και οι γονείς) θα έχουν τη διασκέδαση να συναντήσουν και να ταΐσουν μερικά από τα βάλτο ζώα της Λουιζιάνα κατά τη διάρκεια του Swamp Fest στο ζωολογικό κήπο του Audubon.

Αθλητισμός στη Νέα Ορλεάνη

Οι θερμοκρασίες της Νέας Ορλεάνης ξεκινούν να δροσίζονται το φθινόπωρο, καθώς αρχίζουν να θερμαίνονται τα αθλήματα. Θα βρείτε επαγγελματικά και κολέγια ποδοσφαιρικά παιχνίδια εδώ. Πάρτε ένα παιχνίδι NFL όταν οι Άγιοι της Νέας Ορλεάνης μπαίνουν στο Superdome. Οι φιλάθλοι του κολλεγίου ποδοσφαίρου δεν θέλουν να χάσουν το δημοφιλές Bayou Classic. Αυτό το υψηλόβαθμο παιχνίδι τρυπώνει το Tibers κρατικού πανεπιστημίου Grambling κατά των Jaguars του Πανεπιστημίου του Νότου σε ένα μεγάλο ετήσιο γεγονός στο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Εάν το μπάσκετ είναι το αγαπημένο σας, φροντίστε να δείτε ένα παιχνίδι της Νέας Ορλεάνης Pelicans στο σπιτικό τους γήπεδο από το Superdome.

Ημερολόγιο πτώσης των εκδηλώσεων της Νέας Ορλεάνης

Για πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα γεγονότα που πέφτουν στη Νέα Ορλεάνη, δείτε τα ημερολόγια για τον Σεπτέμβριο , τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.