Επισκεφθείτε την Καλιφόρνια, επίσημο ταξιδιωτικό πόρο

Επιτηρεί το μάρκετινγκ και την προώθηση του Χρυσού Κράτους

Επισκεφθείτε την Καλιφόρνια (παλαιότερα γνωστή ως California Travel & Tourism Commission) είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός μάρκετινγκ προορισμού (DMO). Είναι επιφορτισμένη με την ανάπτυξη προγραμμάτων μάρκετινγκ που παρουσιάζουν το κράτος ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Όπως όλες οι DMOs, η Visit California συνεργάζεται με την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Στην Καλιφόρνια, αυτή η βιομηχανία είναι μια ισχυρή δύναμη, φέρνοντας τους επισκέπτες σε εικονικά ορόσημα από το Χόλιγουντ μέχρι τη γέφυρα Golden Gate.

Οικονομικό όφελος

Σύμφωνα με την επίσκεψη στην Καλιφόρνια, ο τουρισμός ξοδεύει στο κράτος υπερβαίνει τα 106 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτοί οι αριθμοί μεταφράζονται σε περίπου 917.000 θέσεις εργασίας και 6.6 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικά έσοδα για κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις.

Αξιοσημείωτες καμπάνιες

Η επίσκεψη στην Καλιφόρνια είναι πολύ επαινεμένη για τα καινοτόμα προγράμματα μάρκετινγκ, προώθησης και προβολής για να προσελκύσει την προσοχή στο Χρυσό Κράτος. Το 2014 ο οργανισμός ξεκίνησε το "Dream 365 Project" με "24 ώρες. 24 Dreams "στο YouTube.

Με το ντεμπούτο σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, η καμπάνια αναλαμβάνει το YouTube σε μια πρώτη λειτουργία.

"24 ώρες. 24 Dreams "αποτελεί μέρος μιας ψηφιακής στρατηγικής συνεργασίας με το Google BrandLab και δίνει στην Καλιφόρνια 100% μερίδιο φωνής στους επιτραπέζιους και κινητούς ιστότοπους του YouTube για 24 ώρες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Το καθαρό αποτέλεσμα είναι πάνω από 135 εκατομμύρια εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Visit California, η συνεργασία με το YouTube που ανήκει στο Google έχει νόημα.

Η Google είναι εμβληματική της δημιουργικής ενέργειας και της καινοτομίας που είναι γνωστή για το κράτος.

Η συλλογή των "24 ωρών". 24 Dreams "περιστρέφονται γύρω από ένα κεντρικό θέμα: κάνοντας τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα στην Καλιφόρνια. Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν θρυλικά ορόσημα καθώς και λιγότερο γνωστά "κρυμμένα πετράδια".

Είναι ένα εκλεκτικό μείγμα θεμάτων, αλλά όλα αποτελούν μέρος της εμπειρίας της Καλιφόρνιας.

Για παράδειγμα, τα 24 βίντεο περιλαμβάνουν την επιπλέουσα πλατφόρμα skate του Bob Burnquist, το Big Top του Edward Sharpe και το California DreamGig με το μουσικό συγκρότημα Band of Horses στην Coachella που γυρίστηκε από την οπτική γωνία μιας κάμερας GoPro που αιωρείται πάνω από το πλήθος. Πρόσθετα βίντεο διαθέτουν περιπέτειες Shasta Cascade του Boston Terrier και θηλυκό μύθο σέρφινγκ που αναλαμβάνει το φημισμένο σέρφινγκ Mavericks.

Εκτός από τα βίντεο, το Dream 365 Project περιλαμβάνει memes, tweets, time-lapse και φωτογραφίες. Συμφωνεί με τις τηλεοπτικές κηλίδες που αερίζονται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία για να εισαγάγουν τα μηνύματα νέας μάρκας.

Τουριστικοί πόροι εμπορίου

Η επίσκεψη στην Καλιφόρνια επιβλέπει επίσης ορισμένους πόρους μάρκετινγκ για επαγγελματίες τουρισμού στην Καλιφόρνια Περιλαμβάνουν μια επαγγελματική κοινότητα ταξιδιών μέσω διαδικτύου, η οποία σχεδιάστηκε για να φέρει μαζί τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια και τους εταίρους της βιομηχανίας Οι συμμετέχοντες αναφέρουν επιτυχία στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας και πιθανών εταιρικών σχέσεων.

Το Πρόγραμμα Διασύνδεσης Σχέσεων Βιομηχανίας παρέχει συνεργάτες και οργανισμούς που ασχολούνται με το ταξίδι με εξειδικευμένα εργαλεία και πόρους. Είναι ένα κανάλι αφιερωμένο στην αναμετάδοση των τελευταίων τάσεων της βιομηχανίας ταξιδιών, των δεδομένων μάρκετινγκ και της έρευνας για να βοηθήσει στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το επίσημο πρόγραμμα Liaisons συναντά καθημερινά με βασικούς ενδιαφερόμενους. Μπορούν να προσφέρουν ανεκτίμητες γνώσεις και γνώση της βιομηχανίας σε όσους ενδιαφέρονται να αυξήσουν την ταξιδιωτική και τουριστική τους δραστηριότητα.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Διασύνδεσης Βιομηχανικών Σχέσεων μπορούν να επωφεληθούν από τις συνεργασίες, τις εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης, τις εγχώριες και διεθνείς εμπορικές εκθέσεις και τις εκδόσεις που εμφανίζονται τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορούν ακόμη και να υποβάλουν περιεχόμενο σχετικά με τους τουριστικούς προορισμούς της Καλιφόρνια και τις εμπειρίες τους στον κορυφαίο ιστοχώρο των καταναλωτών για πιθανούς επισκέπτες στην Καλιφόρνια Ο ιστότοπος προσελκύει περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε μήνα.

Καλιφόρνια Πρόγραμμα Ειδικών Προορισμών

Οι επαγγελματίες του εμπορικού τομέα που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τα διαπιστευτήριά τους πρέπει να εξετάσουν το πρόγραμμα ειδικών προορισμών της Καλιφόρνιας. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα κατάρτισης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες να μάθουν περισσότερα για την πώληση στην Καλιφόρνια στους πελάτες.

Τα θέματα περιλαμβάνουν κορυφαίους προορισμούς, αξιοθέατα, πολιτιστικές εμπειρίες, εκδηλώσεις και πολλά άλλα.