Η τεράστια υπαίθρια αφρικανική αγορά του Μπρούκλιν: Χορός Αφρικής στο BAM

Αυτό το εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε Μάιο, είναι μια τεράστια υπαίθρια αγορά τριών ημερών που γιορτάζει και προβάλλει την υλική κουλτούρα - εντάξει, τα δροσερά "πράγματα" - ενός ευρέος φάσματος αφρικανικών πολιτισμών και χωρών.

Είναι παγκόσμιο. Μπορείτε να αγοράσετε αφρικανικό ύφασμα και ρούχα από παραδοσιακό αφρικανικό βαμβακερό υλικό, μουσικά όργανα, κοσμήματα, καπέλα, μουσική, όργανα, λοσιόν σώματος, αρώματα, μουσική, τρόφιμα και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με την BAM, "Πάνω από 200 πωλητές από όλο τον κόσμο συγκλίνουν στους δρόμους γύρω από το BAM, μετατρέποντας τη γειτονιά σε παγκόσμια αγορά" που πωλεί μια σειρά από αφρικανικά, καραϊβικά και αφροαμερικάνικα τρόφιμα, βιοτεχνίες και μόδα.

Το DanceAfrica Bazaar είναι κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για ψώνια!

Είναι μια αξέχαστη εμπειρία

Αυτή η ετήσια υπαίθρια αγορά χρησιμεύει ως τόπος συνάντησης όπου οι φίλοι συγκεντρώνονται. αισθάνεται περισσότερο σαν ένα μεγάλο πάρτι σε μια μικρή πόλη από ένα εμπορικό κέντρο. Είναι χαλαρή, πολυφυλετική και πολυεθνική, περήφανα παναφρικανική, διασκεδαστική - και συχνά αρκετά γεμάτη. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο ψώνια, με τον επικεντρωμένο, λειτουργικό τρόπο που κάποιος κάνει στο σούπερ μάρκετ - μάλλον, έχουν καλό χρόνο. Οι φίλοι χαιρετίστηκαν ο ένας τον άλλο. Οι πωλητές εκτός πόλης συναντούν τοπική οικογένεια και συναδέλφους εδώ. Η συζήτηση, η παρακολούθηση ατόμων και η ευχαρίστηση είναι το νόμισμα.

Οι καλλιτέχνες επισκέπτονται την αγορά, παίζουν όργανα ή τραγουδούν.

Υπάρχουν χώροι για να παίζουν τα παιδιά: μπορείτε να βρείτε ζωγραφική προσώπου και βιοτεχνίες στο Παιδικό χωριό.

Αυτό το παζάρι, που χρηματοδοτείται από την BAM, αποτελεί μέρος της πλούσιας και ποικίλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Αφρικής και της διασποράς της στο Φεστιβάλ DanceAfrica. Μπορείτε να περπατήσετε δωρεάν στο παζάρι. δεν υπάρχει χρέωση εισόδου.

Αλλά για να δείτε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις BAM στα διάφορα θέατρα του, είναι καλύτερο να πάρετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων.

Χορός Africa Bazaar At-A-Glance

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein