Εκδηλώσεις του Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο

Ένα ημερολόγιο των εργασιών - Μάρτιος 2015

Βραβεία Μήνας Ιστορίας Γυναικών
3 Μαρτίου, στις 3: 30-6: 45 μ.μ.
Για να επισημάνει το Μήνα Ιστορίας Γυναικών, το Συμβούλιο Εποπτών, ο Εισαγγελέας George Gascón και η Επιτροπή για το Καθεστώς των Γυναικών αποτίουν φόρο τιμής στη Γυναίκα της Χρονιάς του Σαν Φρανσίσκο και τιμητές από κάθε μία από τις 11 εποπτικές περιφέρειες.
Στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο, 1 Carlton B. Goodlett Place. Ελεύθερος.

Magnolias από το Moonlight
5 Μαρτίου, στις 7-9 μ.μ.
Ένας φυσιοδίφης οδηγεί μια φεγγαρισμένη βόλτα στη συλλογή των σπανίων και ιστορικών μανόλιας του Σαν Φρανσίσκο, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη άνοδο από τα μέσα Ιανουαρίου έως το Μάρτιο.

Ο περίπατος τελειώνει με τσάι και μπισκότα στο Moon Viewing Pond. Φέρτε έναν φακό.
Στο βοτανικό κήπο του Σαν Φρανσίσκο, 9η Ave. στο Lincoln Way ή στο μνημείο Martin Luther King, Jr. από το Music Concourse, το Golden Gate Park. Σαν Φρανσίσκο 94122. Εισιτήρια $ 10, 20.

Αποσυνδέστε το SF
6 Μαρτίου, 7 μ.μ. - 12.30 μ.μ.
Γιορτάστε την Εθνική Ημέρα Αποσύνδεσης σε ένα πάρτι «αποτοξίνωσης» με παλιομοδίτικη διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης και της τέχνης, επιτραπέζια παιχνίδια, χορό, αφήγηση, ζωντανή μουσική, γραφομηχανές και σαλόνι μασάζ. No-nos για τη νύχτα: talk shop, δικτύωση, τηλέφωνα και ψηφιακή τεχνολογία (μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας στην πόρτα).
Στα Broadway Studios, 435 Broadway St., Σαν Φρανσίσκο 94133. Εισιτήρια $ 15-25. Ηλικίες 21+.

CAAMFeast Βραβεία: Ιστορίες, Τρόφιμα & Εσείς
7 Μαρτίου, στις 6 μ.μ.
Οι καλλιεργητές ροδακινιάς Masumoto της τέταρτης γενιάς. Το οικογενειακό αγρόκτημα Masumoto της περιοχής Fresno, Danielle Chang, ιδρυτής της LUCKYRICE, και ο σεφ Tim Luym του εστιατορίου Attic, τιμούν αυτό το όφελος για το Κέντρο Ασιατικών Αμερικανικών ΜΜΕ.

Ορεκτικά και ποτά από το Hakkasan, Chino και αλλού, καθώς και μια ζωντανή δημοπρασία.
Στο One Kearny Club, 23 Geary St., Σαν Φρανσίσκο 94108. Εισιτήρια: $ 175, 200.

Φεστιβάλ Τεχνών SFUSD
Μέχρι τις 8 Μαρτίου
Ένα φεστιβάλ χαιρετίζοντας την καλλιτεχνική δημιουργικότητα των σχολικών παιδιών του Σαν Φρανσίσκο. Περιλαμβάνει παραστάσεις σχολικών χορωδιών, συγκροτημάτων, ορχηστρών, θεατρικών και χορευτικών ομάδων, προβολές ταινιών, αναγνώσεις ποίησης και ιστορίας και έκθεση εκθεμάτων από 2.000 μαθητές.

Μια τελετή απονομής των 5 Μαρτίου τιμά καθηγητές και άλλους που έχουν συμβάλει σημαντικά στην εκπαίδευση των τεχνών.
Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, 200 Larkin St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Δωρεάν.

Κυριακές
8 Μαρτίου, στις 11 π.μ. - 4 μ.μ.
Αυτό το δημοφιλές πρόγραμμα πόλης, το οποίο εμποδίζει τα αυτοκίνητα από πολυσύχναστες αρτηρίες και τα μετατρέπει σε πεζοί και σε τροχούς που κινούνται με ανθρώπους, ξεκινά μια νέα εποχή. Εκτελέστε, ποδήλατο, πατινάζ και απολαύστε αναρρίχηση, ζωντανή μουσική, χορευτικές και τσίρκο παραστάσεις, εκθέσεις από το Exploratorium και SF MOMA και πολλά άλλα.
Στο Embarcadero μεταξύ Fisherman's Wharf και AT & T Park, Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Τις γυναίκες, την πόλη και την Παγκόσμια Έκθεση του 1915
10 Μαρτίου, στις 6 μ.μ.
Μια ομάδα συγγραφέων και καθηγητών εξετάζει την πολιτική των γυναικών και των φύλων το 1915 στο Σαν Φρανσίσκο. Στην Διεθνή Έκθεση Παναμά-Ειρηνικού τον Σεπτέμβριο του 1915, οι ακτιβιστές αγωνίστηκαν για την εκλογή των γυναικών και πραγματοποίησαν την πρώτη διεθνή συνδιάσκεψη των γυναικών ψηφοφόρων.
Στην Ιστορική Εταιρεία Καλιφόρνιας , 678 Mission St., Σαν Φρανσίσκο 94105. Εισιτήρια δωρεάν, $ 5.

CAAMFest
12-22 Μαρτίου
Παρουσιάζεται από το Κέντρο για τα Ασιατικά Αμερικάνικα Μέσα, το φεστιβάλ είναι το πρώην Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμερικανικού Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο με προσφορές εκτός οθόνης, όπως συναυλίες από καλλιτέχνες hip-hop.

Οι ταινίες περιλαμβάνουν τη Seoul Searching της νύχτας, μια κορεατική λέσχη πρωινού που έκανε πρεμιέρα στο Sundance. Τα ντοκιμαντέρ του Arthur Dong για τα νυχτερινά κέντρα της Chinatown και για τον νικητή του Oscar και τον επιζήσαντα Khmer Rouge Haing Ngor. ένα ντοκιμαντέρ για εφήβους που παίζουν πινγκ πονγκ με την ελπίδα να κάνουν την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ. και τίτλους από 20 άλλες χώρες.
Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο και στον Ανατολικό Κόλπο. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Περιοχές Bay Area Harmony Sweepstakes Φεστιβάλ A Cappella
14 Μαρτίου, στις 8 μ.μ.
Εννέα τοπικές ομάδες capella , με ονόματα όπως Business Casual και Butter Babes, εκτελούν απόψε. Μόνο ένας θα επιλεγεί για να αντιπροσωπεύσει την Περιοχή Bay και να τραγουδήσει εναντίον επτά άλλων τοπικών πρωταθλημάτων των ΗΠΑ στους εθνικούς τελικούς, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο San Rafael.
Στο παλάτι των Καλών Τεχνών, 3301 Lyon St., San Francisco. Εισιτήρια $ 29.95, 34.50.

Διεθνές Σαλόνι Σοκολάτας Σαν Φρανσίσκο
15 Μαρτίου, στις 10 π.μ.-6 μ.μ.
Δοκιμάστε τα προϊόντα δεκάδων σοκολατοποιών και ζαχαροπλαστών, καθώς και ορισμένα οινοποιεία και πωλητές τροφίμων χωρίς σοκολάτα.

Οι επιδείξεις και συνομιλίες καλύπτουν θέματα όπως η διακόσμηση του κέικ και η σύζευξη της σοκολάτας με το αλκοόλ.
Στο Fort Mason Centre, Pavilion Φεστιβάλ, Σαν Φρανσίσκο 94123. Εισιτήρια $ 10-30.

Περσικό Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς
17 Μαρτίου, στις 6-10 μ.μ.
Την τελευταία Τρίτη του χειμώνα, γιορτάζουμε την Περσική Πρωτοχρονιά, πηδώντας πάνω από μια φωτιά και χαζεύοντας τα περσικά τρόφιμα, τη μουσική και τα παιχνίδια των παιδιών. Οι πολιτιστικοί οργανισμοί και οι βιοτέχνες θα είναι σε ετοιμότητα.
Στο Περσικό Κέντρο, 2029 Durant Ave., Berkeley 94704. Δωρεάν.

Ένα παιδί σαν κι εμένα: Yuki Morishima σε συνομιλία με τον Tatsu Aoki
19 Μαρτίου, στις 7-8:30 μ.μ.
Ο μουσικός, ο σκηνοθέτης και καθηγητής Tatsu Aoki μιλάει για το εξαιρετικό ιστορικό του που μεγάλωσε στο γκέισα της γιαγιάς του στο Τόκιο. Η εκπαίδευσή του στο γκέισο πολιτισμό επηρέασε τη μουσική του και τις καλλιτεχνικές του επιδιώξεις. Η συζήτηση του Aoki, που συντονίζεται από τον βοηθό επιμελητή ιαπωνικής τέχνης του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης, είναι σε συνδυασμό με την εκδήλωση Seduction: Floating World της Ιαπωνίας .
Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, 200 Larkin St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Ελεύθερη με εισδοχή στο μουσείο.

Τέχνη Άνοιξη Άνοιξη Studios Art
20-22 Μαρτίου
Το Art Explosion Studios, συλλογικό καλλιτέχνη, ανοίγει τις πόρτες του. Περίπου 100 καλλιτέχνες προβάλλουν τα έργα ζωγραφικής, της φωτογραφίας, του κοσμήματος, της γλυπτικής και της μόδας και απαντούν στις ερωτήσεις σας.
Στα Art Explosion Studios, 2425 17η και 744 Αλαμπάμα, Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Rev. James Lawson
21 Μαρτίου, στις 7 μ.μ.
Πιστωμένος με την εισαγωγή μη-βίας στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος, ο Lawson μιλά στο πλαίσιο μιας σειράς διαλέξεων που παρουσιάστηκε από το Κέντρο Ελευθερίας του Martin Luther King Jr. Ο Lawson βοήθησε επίσης στην οργάνωση της φοιτητικής μη βίαιης συντονιστικής επιτροπής, των εκδρομών ελευθερίας και του Μαρτίου του 1963 στην Ουάσινγκτον.
Στην πρώτη αφρικανική μεθοδιστική επισκοπική εκκλησία, 3601 Telegraph Ave., Oakland 94609. Free; καλέστε ( 510) 434-3988 στο RSVP.

Merola πηγαίνει στις ταινίες : Manon
22 Μαρτίου, 1 μ.μ.
Δείτε τη παραγωγή του Staatskapelle Berlin για αυτή την παθιασμένη ιστορία, στην οποία ο προστατευμένος Manon Lescaut ερωτεύεται βαθιά την αγάπη, ενώ κατευθύνεται σε ένα μοναστήρι. Πριν από την προβολή, ένας εκπρόσωπος του προγράμματος Opera Merola, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, μιλά για την όπερα.
Στη δημόσια βιβλιοθήκη του Σαν Φρανσίσκο, 100 Larkin St., Σαν Φρανσίσκο 94102. Δωρεάν.

Χορός Οπουδήποτε
27 Μαρτίου, στις 12 μ.μ.
Στο μεσημέρι, σταματήστε ό, τι κάνετε και σπάστε σε χορό (αγγίζοντας το πόδι σας ή χτυπώντας το κεφάλι σας μετράει). Θα ενώσετε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που κάνουν το ίδιο ταυτόχρονα. Αυτή η παγκόσμια, ταυτόχρονη δημόσια καλλιτεχνική παράσταση έχει σκοπό να οικοδομήσει την κοινότητα και να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα. Οι επαγγελματίες χορευτές θα χορεύουν σε μέρη όπως το Χυτήριο του Σαν Φρανσίσκο, η πλατεία Jessie, οι κήποι Yerba Buena και το Crissy Field και το Μουσείο της Καλιφόρνιας του Όκλαντ.

Ουίσκι του Κόσμου
28 Μαρτίου, στις 6-9 μ.μ.
Δοκιμάστε εκατοντάδες ουίσκι από όλο τον κόσμο και άλλα πνεύματα όπως το τζιν, το ρούμι και το κονιάκ, μιλήστε με τους αποστακτικούς, μάθετε για τη μεθοδολογία και δοκιμάστε ζευγάρια με φαγητό και πούρα.
Στο σκάφος SF Belle, Pier 3, Σαν Φρανσίσκο 94111. Εισιτήρια $ 125, 155.

ώρα γης
28 Μαρτίου, στις 8:30 - 9:30 μ.μ.
Απενεργοποιήστε τα φώτα σας για μία ώρα για να συμβολίσουν την υποστήριξή σας για έναν αειφόρο κόσμο. Η Ώρα της Γης ξεκίνησε ως ένα ελαφρύ γεγονός στο Σίδνεϊ το 2007, που διοργανώθηκε από το WWF και έχει εξελιχθεί σε ένα λαϊκό κίνημα σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ψηφιακή παραγωγή: Πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τη νεολαία μας
31 Μαρτίου, στις 6: 30-9: 15 μ.μ.
Τα αμερικανικά παιδιά καταναλώνουν βίντεο, παιχνίδια, ταινίες, διαφήμιση, Facebook και άλλα μέσα ενημέρωσης με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Ο Jim Steyer, ιδρυτής του Common Sense Media, συζητά τις επιπτώσεις στα παιδιά και τι πρέπει και μπορεί να γίνει. Το βράδυ περιλαμβάνει μια υποδοχή, ένα δώρο και ένα σχέδιο λοταρίας.
Στο Mill Valley Community Center, 180 Camino Alto, Mill Valley 94941. Τα εισιτήρια $ 75.