Το συνεδριακό κέντρο Mesa και το αμφιθέατρο Mesa

Το συνεδριακό κέντρο Mesa είναι μια αίθουσα συσκέψεων στο Downtown Mesa στην ανατολική κοιλάδα . Συνεδριάσεις, συνέδρια και δημόσιες εμπορικές εκθέσεις πραγματοποιούνται εδώ όλο το χρόνο. Μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο για να δείτε τι συμβαίνει στο Mesa Convention Center.

Δίπλα στο συνεδριακό κέντρο βρίσκεται το αμφιθέατρο Mesa, μια υπαίθρια συναυλία και εκθεσιακός χώρος στο Mesa της Αριζόνα.

Οδηγίες για το συνεδριακό κέντρο Mesa και το αμφιθέατρο Mesa

Από το I-17: Βγείτε I-17 νότια έως I-10 ανατολικά.

Στη συνέχεια, πάρτε το Loop 202 East προς την έξοδο Country Club. Πηγαίνετε νότια (δεξιά) στο Country Club στο Πανεπιστήμιο και στρίψτε αριστερά στην κεντρική οδό. Στρίψτε δεξιά στην κεντρική οδό.

Από τις ΗΠΑ 60: Πάρτε US60 στην έξοδο Country Club. Πηγαίνετε βόρεια (αριστερά) στο University Drive. Στρίψτε δεξιά για να φτάσετε στην κεντρική οδό, και στο κέντρο, στρίψτε δεξιά πάλι.

Το Συνεδριακό Κέντρο Mesa και το Αμφιθέατρο βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση (λιγότερο από 1/2 μίλι) από το σιδηροδρομικό σταθμό Valley Metro. Απλά τραβήξτε το ελαφρύ σιδηρόδρομο προς το Mesa, το σταθμό Main Street / Centre. Περπατήστε βόρεια προς 2η οδό και ανατολικά προς το συνεδριακό κέντρο / αμφιθέατρο.

Mesa Convention Center
263 N Centre Street
Μέσα, Αριζόνα 85201

Τηλέφωνο 480-644-2178

GPS 33.419509, -111.829633

Διεύθυνση Αμφιθέατρο Μέσα
263 Ν. Κέντρο Street
Μέσα, Αριζόνα 85201

Τηλέφωνο 480-644-2560

GPS 33.42117, -111.83084

Περισσότερα για το αμφιθέατρο Mesa

Το αμφιθέατρο Mesa είναι ένας υπαίθριος χώρος με γενικά καθίσματα γκαζόν. Το κάθισμα δεν απέχει περισσότερο από 175 πόδια από τη σκηνή.

Το αμφιθέατρο Mesa έχει χωρητικότητα για 4.200 άτομα. Εδώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη μουσική της Συμφωνικής Ορχήστρας Mesa και τις παραγωγές που παρουσιάζει η Εταιρεία Shakespeare Southwest.

Πού να φτάσετε στο Mesa Amphitheater Performances

  1. Mesa Amphitheatre Box Office, που βρίσκεται στην οδό 263 N. Center, στη νότια πλευρά του Rendezvous Centre (Κτήριο A)
  1. Ticketmaster.com
  2. Μέσω τηλεφώνου και στα καταστήματα Ticketmaster

Κανόνες του αμφιθεάτρου Mesa
Δεν υπάρχουν καρέκλες, κουβέρτες, ψυγεία, φαγητά, ποτά, κάμερες ή συσκευές εγγραφής. Ένα μπουκάλι νερού 20 τόνων σφραγισμένο με νερό ανά άτομο επιτρέπεται. Οι πύλες συνήθως ανοίγουν 1-1 / 2 ώρες πριν από την εμφάνιση του χρόνου.

Για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα του παραπάνω χάρτη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Πού να μείνετε κοντά

Το Phoenix Marriott Mesa βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Εάν αυτό δεν είναι διαθέσιμο ή δεν λειτουργεί για σας, μερικά από αυτά τα ξενοδοχεία στο Mesa θα μπορούσε .

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.