Το Steakhouse του Durant

Η κατώτατη γραμμή

Το Fine Food του Durant δεν φαίνεται εντυπωσιακό από έξω, αλλά μόλις βρεθείτε μέσα στο ροζ ορόσημο Phoenix, θα ξεχάσετε το "ταπεινό" εξωτερικό του. Τρεις από εμάς είχαμε μια είσοδο, μοιράσαμε δύο ορεκτικά και δύο επιδόρπια. Έχουμε δαπανήσει κατά μέσο όρο 46 δολάρια ανά άτομο που σερβίρεται στο Durant στο Φοίνιξ, εξαιρουμένων των ποτών, των φόρων και των συμβουλών.

Τι μου άρεσε

Να είσαι σε επιφύλαξη για

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Πρόστιμο φαγητό του Durant

Το Durant είναι μια εικόνα. Άνοιξε το 1950, υπάρχει ένα μοναδικό ιστορικό εδώ, και οι ιστορίες μπορεί να είναι ή όχι αλήθεια. Ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πολλές διασημότητες έχουν φάει εδώ και πολλές αποφάσεις σχετικά με την πόλη του Φοίνιξ και το κράτος της Αριζόνα ήταν πιθανόν να γίνουν πάνω σε μία από τις μπριζόλες μπύρας του Durant, ένα ποτήρι μπέρμπον και ένα ωραίο πούρο.

Δεν είδαμε μεσίτες εξόρυξης για την επίσκεψή μας στο Durant στο Φοίνιξ, αλλά είδαμε κυρίως μεσήλικες φίλους και επιχειρηματικούς συνεργάτες να απολαμβάνουν ένα βράδυ σε ένα περιβάλλον που δεν μπαίνουν σε νεότερα εστιατόρια. Δεν θα βρείτε πολλά γυαλιά ή χρώμιο ή ασημί ή μαξιλάρια. Αυτό που θα βρείτε είναι κόκκινο τσαμπιά ταπετσαρία, κόκκινα δερμάτινα περίπτερα, σκούρα έπιπλα από ξύλο κερασιάς, και servers σε σμόκιν.

Μας άρεσαν τα πάντα για το φαγητό. Από το δωρεάν Evian, μέχρι το ψωμί στα βότανα και το σκόρδο (πολλά σκόρδα!), Στη φρέσκια σαλάτα και στο τρυφερό άπαχο και νόστιμο κρέας. Η άριστη εξυπηρέτηση είναι εμπορικό σήμα στο Durant, και δεν απογοήτευσαν.

Είναι πιθανό να μην ξοδέψετε μια περιουσία στο Durant. Η πρωτιά μου, με σαλάτα και πατάτα, ήταν $ 20. Πολύ λογικό. Είναι επίσης δυνατό να ξοδέψετε πολλά χρήματα εδώ. Ένα κοκτέιλ γαρίδας με έξι γαρίδες ήταν $ 19, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν η καλύτερη γαρίδα που είχα εδώ και αρκετό καιρό. Το εισιτήριο κοτόπουλου μου ήταν $ 40. Τα επιδόρπια είναι ακριβό, αλλά μπορούν να μοιραστούν. Τα κρασιά από το γυαλί ξεκινούν από περίπου 6 δολάρια.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. (2006)