Από το Πάρκο Άγριας Ζωής της Αφρικής

Λιοντάρια και Τίγρεις και Αρκούδες και άλλα, ακριβώς βόρεια του Φοίνιξ

Μέσα σε περίπου 2 ώρες από τα περισσότερα σημεία στο Φοίνιξ, το Out of Africa Wildlife Park βρίσκεται σε περισσότερα από 100 στρέμματα άγριας φύσης στη βάση της οροσειράς Mingus στο Camp Verde της Αριζόνα. Ο καιρός και το τοπίο είναι παρόμοιο με την περιοχή Masai Mara της Κένυας και το Serengeti της Τανζανίας, το οποίο ταιριάζει στους κατοίκους - αρκούδες, τίγρεις, λεοπαρδάλεις, καμηλοπάρδαλες, ζέβρες, λύκοι, ελάφια και άλλα - ωραία. Ο στόχος εδώ είναι να παράσχει ένα φυσικό περιβάλλον για τα ζώα, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους ανθρώπους να εκτιμούν και να τους απολαμβάνουν.

Το πάρκο ανήκει και λειτουργεί από σύζυγο, τον Dean και τον Prayeri Harrison.

Περίπου τα μισά από τα ζώα είναι διασώσεις. Τα επιμέρους ενδιαιτήματα κυμαίνονται σε μέγεθος από περίπου μισό στρέμμα έως 6-1 / 2 στρέμματα.

Δείτε εικόνες από την Αφρική.

Πότε είναι ανοιχτό το Wildlife Park Out of Africa;

Η Αφρική είναι ανοιχτή επτά ημέρες την εβδομάδα, 363 ημέρες το χρόνο, από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Δεν πωλούνται εισιτήρια μετά τις 4 μ.μ. Η Αφρική είναι ανοιχτή στις διακοπές εκτός από τις ευχαριστίες και τα Χριστούγεννα.

Που είναι?

Από την Αφρική ήταν λίγο έξω από το Fountain Hills, αλλά μετακινήθηκαν στο Camp Verde το 2005. Βρίσκεται περίπου 90 λεπτά βόρεια του Φοίνιξ.

Διεύθυνση: 3505 West Highway 260, Camp Verde, AZ 86322

Τηλέφωνο: 928-567-2840

Οδηγίες: Πάρτε I-17 βόρεια για να βγείτε από το 287 (Hwy 260 προς Cottonwood). Στρίψτε αριστερά (δυτικά) πάνω στον αυτοκινητόδρομο. Πηγαίνετε δυτικά 3 μίλια στον αυτοκινητόδρομο 260. Στρίψτε αριστερά στο W. Cherry Creek Rd στην αναμμένη διασταύρωση. Μετά από ένα μπλοκ και στρίψτε δεξιά στο Commonwealth Drive.

Οδηγήστε ένα μπλοκ στην είσοδο Out of Africa Wildlife Park.

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Γενικά εισιτήρια εισόδου μπορούν να αγοραστούν στο πάρκο ή στο διαδίκτυο. Οι χρεώσεις είναι 32,95 δολάρια για τους ενήλικες, 30,75 δολάρια για τους ηλικιωμένους (65+), 25,25 δολάρια για βετεράνους και ενεργούς στρατιωτικούς με δελτίο ταυτότητας (χωρίς κουπόνια ή πρόσθετες εκπτώσεις), 16,45 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

(Ιανουάριος 2017 τιμές, συμπεριλαμβανομένου του φόρου).

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις;

Έχω δει εκπτωτικά κουπόνια που προσφέρονται σε διάφορα έντυπα και περιοδικά κουπονιών. Θα λάβετε δωρεάν είσοδο κατά τη διάρκεια του μήνα των γενεθλίων σας με ταυτότητα αν αγοράσετε στην πύλη. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον υπάλληλο εισαγωγής πριν αγοράσετε το εισιτήριό σας.

Ελέγξτε αυτή τη σελίδα για online κουπόνι ή ειδικές προσφορές.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Η γενική είσοδός σας καλύπτει το Αφρικανικό Μπους Safari Tour, το Wildlife Preserve Tram Shuttle, το Giant Show Snake, το Tiger Splash Show, το Predator Feed, τα θαύματα της Wildlife Show και το Creature Feature. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Reptile Resort. Μπορείτε να ταΐσετε μια τίγρη καθημερινά στις 13:45 μετά το Tiger Splash με επιπλέον χρέωση $ 5 ανά άτομο. Δεν είναι όλες οι εμφανίσεις διαθέσιμες όλες τις ημέρες. Ελέγξτε το πρόγραμμα για να δείτε ποιες παρουσιάσεις προσφέρονται την ημέρα που θα πάτε.

Ειδικές εκδρομές

Το Unimog Tour έχει σχεδιαστεί για μικρότερη ομάδα ανθρώπων, ηλικίας τουλάχιστον 5 ετών, σε μονοήμερη προσωπική περιήγηση στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένου του αφρικανικού Μπους Safari όπου τα ζώα περπατούν μέχρι το όχημα. Out of Africa Wildlife Park προσφέρει μια περιήγηση VIP Behind the Scenes καθώς και μια περιοδεία Zipline. Παρέχονται επίσης διάφορα πακέτα. Απαιτούνται κρατήσεις και η τιμολόγηση είναι διαφορετική για αυτές τις εμπειρίες.

Γραμμή Zip της Predator

Αυτή δεν είναι η φερμουάρ της γιαγιάς σας. Πρόκειται για μια πλήρη εμπειρία 2-1 / 2 ωρών με πέντε γραμμές που ξεκινούν σε πλατφόρμα 75 'πάνω από το πάρκο άγριων ζώων. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 8 ετών, μεταξύ 60 και 250 κιλά και σε καλή υγεία. Δεν επιτρέπονται τηλέφωνα ή κάμερες. Η είσοδος στο πάρκο δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε επίσης Out of Africa Wildlife Park από το έδαφος, θα πρέπει να διαχωρίσετε εισιτήρια για αυτό. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία zipline. Παρέχονται ημερήσιες και νυχτερινές περιηγήσεις με zipline. Επισκεφθείτε το Predator Zip Line online για τιμές, περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις.

Γραμμή Zip της Predator Φωτογραφία # 1
Γραμμή Zip της Predator Φωτογραφία # 2

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Στην επόμενη σελίδα σας προσφέρω δέκα συμβουλές που θα θέλετε να διαβάσετε πριν επισκεφθείτε την Αφρική.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Out of Africa Wildlife Park στο 1-928-567-2840 ή επισκεφτείτε τις στο διαδίκτυο.

Επόμενη Σελίδα >> Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν επισκέψεις για λόγους αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτό το άρθρο, About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας. Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 10/13

Από το Africa Wildlife Park δεν είναι πραγματικά ζωολογικός κήπος. Είναι ένα καταφύγιο άγριας φύσης όπου οι άνθρωποι καλούνται να απολαύσουν την ομορφιά εκατοντάδων πλάσματα που δεν βρίσκονται συνήθως στην έρημο της Αριζόνα.

Δείτε εικόνες από την Αφρική.

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

  1. Μπορείτε εύκολα να περάσετε 4 ή 5 ώρες στο Out of Africa εάν θέλετε να επωφεληθείτε από όλες τις εκδρομές και τις παρουσιάσεις σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα.
  2. Δεν είναι όλες οι εμφανίσεις διαθέσιμες όλες τις ημέρες. Ελέγξτε το πρόγραμμα για να δείτε ποιες παρουσιάσεις προσφέρονται την ημέρα που θα πάτε.
  1. Χρειάστηκαν λίγα χρόνια μετά την μετακίνηση στο Camp Verde για να φέρει πίσω το show Tiger Splash, και είναι η πιο δημοφιλής επίδειξη στο πάρκο. Τα ζώα δεν εκπαιδεύονται, οπότε δεν γνωρίζετε πραγματικά τι θα δείτε οι τίγρεις. Υπάρχουν πολλές θέσεις στο Tiger Splash Arena, αλλά μόνο μερικές σειρές στο πίσω μέρος είναι πάγκοι με πλάτη. Τα άλλα καθίσματα είναι βασικά σαν να κάθεστε σε συγκεκριμένα σκαλοπάτια. Το μεγαλύτερο μέρος του καθιστικού στο Tiger Splash Arena καλύπτεται.
  2. Επειδή τα ζώα εδώ έχουν μεγάλους οικότοπους που τους παρέχουν αρκετό χώρο για να κινηθούν, να παίξουν, να πάρουν σκιά και να κρύψουν, υπάρχουν στιγμές που ίσως να μην τους βρείτε. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό. Είστε υπομονετικοί, ή επιστρέψτε και δοκιμάστε ξανά αργότερα την ημέρα.
  3. Αν και η Αφρική είναι περίπου 2.000 πόδια ψηλότερα από το Phoenix και είναι πιο δροσερή, να θυμάστε ότι το καλοκαίρι στο Camp Verde είναι ακόμα ζεστό! Πάρε προφυλάξεις!
  4. Η Αφρική είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει παραδοσιακός ζωολογικός κήπος εδώ. Υπάρχουν ευκαιρίες να τροφοδοτήσετε μια τίγρη (επιπλέον χρέωση), να τροφοδοτήσετε μια καμηλοπάρδαλη ή μια καμήλα ή να αγγίξετε ένα φίδι, αλλά αυτό είναι περίπου για πρακτικές δραστηριότητες.
  1. Να είστε έτοιμοι να περπατήσετε πάνω σε χωματόδρομους και ανώμαλες επιφάνειες.
  2. Μπορείτε να φτάσετε μόνο στο Safari του Αφρικανικού Μπους, αλλά μπορείτε να περπατήσετε ή να οδηγήσετε, ή ένα συνδυασμό των δύο στην άγρια ​​φύση. Σίγουρα θα θέλετε να κάνετε και τα δύο. Εάν μπορείτε να κάνετε μόνο ένα, όμως, πάντα απολαμβάνω περιπλάνηση μέσα από το Wildlife Preserve καλύτερα, όπου θα δείτε τις μεγάλες γάτες, τις ύαινες, τις αρκούδες και πολλά άλλα.
  1. Τα σνακ μπαρ κοντά στο Tiger Splash Arena έχουν λογικές τιμές. Αφήστε το κατάστημα δώρων μέχρι το τέλος της επίσκεψής σας, ώστε να μην έχετε τόσο πολλά να μεταφέρετε. Το κατάστημα με είδη δώρων βρίσκεται στην είσοδο / έξοδο.
  2. Η Αφρική είναι λίγο ρουστίκ. Αυτό δεν είναι θεματικό πάρκο. Το όχημά σας μπορεί να μην είναι πολύ glitzy (εκτός αν είστε στην περιοδεία VIP), δεν υπάρχουν βόλτες με καρναβάλι, απλά τραμ και λεωφορεία.