Κορυφαία χειμερινά φεστιβάλ στις ΗΠΑ

Αμερικανικά Χειμερινά Φεστιβάλ που Αγκαλιάζουν τα Στοιχεία

Η επιθυμία να υποχωρήσουμε σε θερμότερα κλίματα είναι πολύ συνηθισμένη στους χειμερινούς ταξιδιώτες. Αλλά αποφεύγοντας το κρύο μπορεί να σας κάνει να χάσετε μερικά από τα πιο αυθεντικά και εορταστικά γεγονότα στη χώρα. Επιπλέον, τα χειμερινά ταξίδια τείνουν να είναι λιγότερο ακριβά από ό, τι ταξίδια σε οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου (εκτός αν πηγαίνετε στα πιο απαιτητικά χιονοδρομικά κέντρα, οπότε εδώ θα βρείτε το σκι και το snowboard ).

Για έμπνευση για το πού να πάτε, ελέγξτε έξω αυτό το ραντεβού μερικών από τα καλύτερα χειμωνιάτικα φεστιβάλ στη χώρα, από το Βορειοδυτικό Ειρηνικό έως το Midwest στη Νέα Αγγλία. Αυτά είναι φεστιβάλ στα οποία οι διοργανωτές αγκαλιάζουν το χιόνι, τον άνεμο και τον πάγο, αξιοποιώντας στο έπακρο το τοπίο του χειμώνα.

Έτσι, μπλέξτε με ψαράδες πάγου, συμμετέχετε σε μια ομάδα καταπολέμησης της χιονοστιβάδας ή παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι χόκεϊ σε λίμνη - αυτά τα χειμωνιάτικα φεστιβάλ μπορεί να σας χαλαρώσουν τη μύτη, αλλά πιθανότατα θα σας αφήσουν με ζεστές αναμνήσεις για το ταξίδι στις ΗΠΑ το χειμώνα .