Ποιο ασιατικό αεροδρόμιο ονομάστηκε το καλύτερο στον κόσμο το 2016;

Τώρα Έλεγχος: Οι νικητές

Αμέσως μετά που ο Skytrax ονόμασε τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου , ανακοίνωσε επίσης τους νικητές των καλύτερων ξενοδοχείων αεροδρομίου στον κόσμο.

Αεροδρόμιο Crowne Plaza Changi

Το αεροδρόμιο Crowne Plaza Changi ονομάστηκε το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου για δεύτερη συνεχή χρονιά στα βραβεία Skytrax. Το ξενοδοχείο κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του το 2016 με σημαντικό περιθώριο. Το ξενοδοχείο 320 δωματίων πρόκειται να επεκταθεί προσθέτοντας 243 νέα δωμάτια μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Ένας εκπρόσωπος της Skytrax είπε ότι το αεροδρόμιο Crowne Plaza Changi συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να ικανοποιεί τους επισκέπτες του. Είναι το μόνο διεθνές ξενοδοχείο μάρκας που βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το αεροδρόμιο Changi . Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το Skytrain ή να συνδέσουν τη γέφυρα από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο ξενοδοχείο ή να καλέσουν τον θυρωρό πριν φτάσουν και να ζητήσουν μια υπηρεσία συνάντησης και χαιρετισμού.

Το ξενοδοχείο είναι η ιδανική εγκατάσταση για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, που χαρακτηρίζονται από σύγχρονο σχεδιασμό, καινοτόμες υπηρεσίες και ειδικά διαμορφωμένους χώρους συσκέψεων. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια διαμορφωμένη εξωτερική πισίνα για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις, αναζητώντας μια όαση για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε όταν φτάνουν και πριν αναχωρήσουν. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν ένα δωμάτιο με θέα στο διάδρομο ή αργά το βράδυ 6:00 μμ.

Ο νικητής για το καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη ήταν επίσης ένας επαναλαμβανόμενος νικητής: το Hilton Munich Airport.

Αυτό το αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 του αεροδρομίου του Μονάχου και ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στο διάδρομο. Τα ηχομονωμένα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τσαγιέρα και καφετιέρα, καθώς και μίνι μπαρ. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε μια σουίτα, έχουν υπέροχες μηχανές καφέ Nespresso και χώρους καθιστικού.

Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα και το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο με τραπεζαρία σε μπουφέ, ένα αίθριο μπαρ και ένα καφέ στο λόμπι. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν γυμναστήριο, χώρο σπα με μασάζ και εσωτερική πισίνα και σάουνα. Διατίθενται μασάζ. Υπάρχει επίσης ένα 24/7 επιχειρηματικό κέντρο και 30 αίθουσες συσκέψεων.

Το καλύτερο αεροδρόμιο στην Μέση Ανατολή είναι το Mövenpick Hotel Bahrain. Μόνο ένα χιλιόμετρο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν και με θέα στη λιμνοθάλασσα Dohat Arad, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi και δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ. Οι αναβαθμισμένες σουίτες διαθέτουν ξεχωριστό καθιστικό και τραπεζαρία και ιδιωτικές βεράντες. Υπάρχουν 3 εστιατόρια στο χώρο του ξενοδοχείου, μαζί με ένα σπα, μια εξωτερική πισίνα υπερχείλισης. Άλλες ευκολίες περιλαμβάνουν γυμναστήριο, επιχειρηματικό κέντρο και έξι αίθουσες συσκέψεων.

Το αεροδρόμιο Pullman Guangzhou Baiyun κέρδισε το βραβείο ως Best Airport Hotel στην Κίνα. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο κέντρο του αεροδρομίου, διαθέτει δωμάτια με διπλά τζάμια για σιωπή, μεγάλα κρεβάτια, επιλογές γυμναστηρίου στο δωμάτιο, Wi-Fi και τηλεόραση LCD με πρόσβαση σε δορυφορικά κανάλια. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στο αεροδρόμιο. Απέχει μόλις 15 δευτερόλεπτα με τα πόδια από την κύρια αίθουσα αναχωρήσεων και 30 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της πόλης.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πληροφορίες για τις πτήσεις στο λόμπι και τα δωμάτια και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εκτυπώσουν τις κάρτες επιβίβασης στο λόμπι. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, σπα, τρία εστιατόρια (μεταξύ των οποίων ένα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο) και χώρο συνάντησης.

Το Fairmont Vancouver Airport Hotel του Καναδά ονομάστηκε νικητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως το Best Airport Hotel στη Βόρεια Αμερική. Το ξενοδοχείο 392 δωματίων βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον τερματικό σταθμό αναχωρήσεων των ΗΠΑ.

Όλα τα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και έχουν θέα από το δάπεδο μέχρι την οροφή στους διαδρόμους του αεροδρομίου, στους ωκεανούς και στα βουνά. Για τους ταξιδιώτες που χρειάζονται μικρότερη διαμονή, η "Quiet Zone" του ξενοδοχείου διαθέτει αίθουσες ημέρας για όσους βρίσκονται σε αποθήκες. Οι παροχές περιλαμβάνουν το εστιατόριο Globe @ YVR, το Jetside Bar, ένα πλήρες σπα και κέντρο ευεξίας και συνεδριακές εγκαταστάσεις με περισσότερα από 8.800 τετραγωνικά πόδια χώρου και υπηρεσία δωματίου όλο το εικοσιτετράωρο.

Η Skytrax έλαβε 13,25 εκατομμύρια ερωτηματολόγια έρευνας αεροδρομίων από 106 διαφορετικές εθνικότητες πελατών αεροπορικών εταιρειών μεταξύ Ιουνίου 2015 και Φεβρουαρίου 2016 σε 550 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Οι επιθεωρητές κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμπειρίες τους, συμπεριλαμβανομένου του check-in, των αφίξεων, των μεταφορών, των αγορών, της ασφάλειας και της μετανάστευσης μέχρι την αναχώρηση στην πύλη. Επίσης, αξιολόγησε την ικανοποίηση των επισκεπτών στη συνολική εμπειρία, το επίπεδο εξυπηρέτησης, την καθαριότητα δωματίων και λουτρών, την ποιότητα των τροφίμων, τον ελεύθερο χρόνο, το γυμναστήριο και τις εγκαταστάσεις σπα, την άνεση και την πρόσβαση στο αεροδρόμιο.