Το Ενυδρείο του Καναδά Ripley - Το Ενυδρείο του Τορόντο

Μάθετε όλα σχετικά με το ενυδρείο του Ripley του Τορόντο

Το Τορόντο διαθέτει πολλά αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης και πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε. Αλλά αν ενδιαφέρεστε για την υποθαλάσσια ζωή και τα υδρόβια πλάσματα όλων των ειδών, σίγουρα θα θελήσετε να προσθέσετε μια επίσκεψη στο Ενυδρείο του Καναδά Ripley στο δρομολόγιο του Τορόντου, είτε επισκέπτεστε την πόλη ή κατοικείτε εδώ. Το κέντρο αξιοθέατο Τορόντο διαθέτει 16.000 υδρόβια ζώα που στεγάζονται σε 10 διαφορετικές γκαλερί, διαδραστικές πισίνες και εκθέματα αφής.

Εκτός από να πάρει για να δείτε όλα αυτά τα συναρπαστικά πλάσματα, το ενυδρείο φιλοξενεί επίσης διάφορες εκδηλώσεις, μαθήματα και προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

Πού είναι το ενυδρείο του Τορόντο;

Το ενυδρείο βρίσκεται στη βάση του πύργου CN, με θέα στην Bremner Boulevard. Αυτό το βάζει νότια του πυρήνα του κέντρου και κοντά στο κέντρο Rogers και στο συνεδριακό κέντρο Metro Toronto και σχεδόν απέναντι από το Steam Whistle Brewing Roundhouse.

Να φτάσετε στο Ενυδρείο

Θα είναι εύκολο να περπατήσετε στο Ενυδρείο του Καναδά του Ripley από το Union Station χρησιμοποιώντας το μονοπάτι Skywalk ή να πάρετε το τραμ Spadina στην Bremner Boulevard και να περπατήσετε ανατολικά από το κέντρο Rogers. Οι πεζοί θα πρέπει επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας το μονοπάτι που ξεκινά στη βάση της John Street στο Front Street West και πηγαίνει νότια από το κέντρο Rogers.

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στο Ενυδρείο του Καναδά του Ripley

Υπάρχει κάτι για όλους όσους ενδιαφέρονται για την υποθαλάσσια ζωή στο ενυδρείο του Ripley.

Υπάρχουν 10 γκαλερί εδώ που γεμίζουν με ψάρια και άλλα υδρόβια πλάσματα. Οι γκαλερί περιλαμβάνουν:

Ένα από τα κυριότερα σημεία στο Ενυδρείο του Καναδά του Ripley είναι η Dangerous Lagoon, η οποία φιλοξενεί 17 καρχαρίες τριών διαφορετικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων καρχαριών τίγρης άμμου, καρχαριών νοσοκόμων και καρχαριών sandbar. Εκτός από τους καρχαρίες μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το moray χέλια, grouper, πράσινα κολοκυθάκια και θαλάσσιες χελώνες. Το καλύτερο πράγμα για την Επικίνδυνη Λιμνοθάλασσα είναι το πώς το βλέπετε. Αυτό γίνεται μέσω ενός υποθαλάσσιου τούνελ μήκους 96 μέτρων, με έναν κινούμενο διάδρομο, το μεγαλύτερο υπόγειο σήραγγα προβολής στη Βόρεια Αμερική. Η επικίνδυνη λιμνοθάλασσα είναι η μεγαλύτερη έκθεση στο ενυδρείο σε περίπου 2,5 εκατομμύρια λίτρα. Ο Shark Reef, μια ανελλινής σήραγγα, στεγάζει μαύρο άσπρο και καρχαρίας και καρχαρίες από ζέβρα.

Προγράμματα και εκδηλώσεις

Το Ενυδρείο του Καναδά του Ripley δεν είναι απλώς ένα μέρος για να έρθουν και να εντοπίσουν καρχαρίες, ζελέ, χέλια και άλλες υποθαλάσσιες ζωές. Το ενυδρείο προσφέρει επίσης διάφορες εκδηλώσεις, μαθήματα και προγράμματα. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

Παρασκευή Νυχτερινή Τζαζ : Ακούστε την τζαζ με ένα σκηνικό από πολύχρωμα πλάσματα της θάλασσας με την Παρασκευή Νυχτερινή Τζαζ του Ripley, που φιλοξενείται τη δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα.

Πρωινά μαθήματα γιόγκα : Πρακτική σκύλος σας προς τα κάτω μεταξύ των τροπικών ψαριών από την εγγραφή για έξι εβδομάδες της πρωινής γιόγκα. Ελέγχετε συχνά τον ιστότοπο, καθώς αυτές οι περιόδους εξαγορώνουν γρήγορα.

Μαθήματα φωτογραφίας : Βουρτσίστε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία με μια τάξη στο ενυδρείο που απευθύνεται σε λάτρεις της ψηφιακής φωτογραφίας με ενδιαφέρον για την υποβρύχια ζωή.

Καθημερινά στρατόπεδα για παιδιά : Το ενυδρείο του Ripley προσφέρει διάφορα εκπαιδευτικά στρατόπεδα για παιδιά ηλικίας 2 έως 18 ετών.

Paint Nite : Εμπνευστείτε από τη ζωή στη θάλασσα και δημιουργήστε μια ζωγραφική σε καμβά με θέμα τη θάλασσα. Η τιμή εισόδου περιλαμβάνει καμβά 16x20 και είσοδο στο ενυδρείο και υπάρχουν ποτά και σνακ για αγορά.

Πειραματική εμπειρία : Γίνετε στενοί και προσωπικοί με τα stingrays του ενυδρείου με μια εμπειρία δύο ωρών που περιλαμβάνει την ευκαιρία να μπείτε στο νερό με τα απαλά πλάσματα.

Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα τολμηροί, μπορείτε να εγγραφείτε για μια βουτιά ανακαλύψεων, μια 30λεπτη καθοδηγούμενη κατάδυση στο Dangerous Lagoon όπου μπορείτε να κολυμπήσετε με τους καρχαρίες.

Συμβουλές για επίσκεψη

Είναι καλή ιδέα να εξοικονομήσετε χρόνο και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να παραλείψετε την γραμμή αγοράς εισιτηρίων την ημέρα της επίσκεψής σας.

Αν θέλετε να αποφύγετε πλήθη, σχεδιάστε την επίσκεψή σας εκτός των ωρών αιχμής από τις 11πμ έως τις 2μμ τις καθημερινές και από τις 11πμ έως τις 4μμ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Παρακολουθήστε τη σελίδα συμβάντων για διασκεδαστικά και μοναδικά προγράμματα και εμπειρίες.