Δωρεάν και φθηνά πράγματα να κάνουμε για τις διακοπές στο Τορόντο

Διακοπές και δραστηριότητες στο Τορόντο που είναι φτηνές ή δωρεάν

Όχι κάθε γεγονός διακοπών σημαίνει να σκάβετε βαθιά στο πορτοφόλι σας. Με όλα αυτά τα ψώνια και διασκέδαση που ξοδεύουμε αρκετά κατά τη διάρκεια των διακοπών, γι 'αυτό είναι ωραίο να έχουμε μερικές εορταστικές επιλογές που είναι είτε δωρεάν είτε φτηνές. Ψάχνετε για κάποιους τρόπους για να απολαύσετε τις διακοπές τις φιλικές προς τον προϋπολογισμό; Εδώ είναι οκτώ για να ελέγξετε έξω.

Φαντασία φώτων

Το θέαμα των φώτων στο Waterfront του Τορόντο τρέχει μέχρι την 1η Ιανουαρίου και θα ανάψει τη γειτονιά σε μια σειρά σπινθηρογράφων διακοπών.

Ο Τορόντο Μουσικός Κήπος θα ζωντανέψει με μια πλήρως κινούμενη οθόνη φωτισμού και επιπλέον θα υπάρχουν εγκαταστάσεις στο The Westin Hotel, το Fire Hall και το Tall Ship στη γέφυρα του Άμστερνταμ στο Harbourfront Centre - όλοι ελεύθεροι να βιώσουν.

Σκέϊτ στον πάγο

Το παγοδρόμιο είναι μια τόσο πεμπτουσία χειμερινή δραστηριότητα και αυτή που συμβαίνει επίσης να είναι επιπλέον διασκέδαση γύρω από το χρόνο των διακοπών. Και αν δεν νοικιάσετε πατίνια, ανεβαίνοντας στον πάγο σε ένα από τα πολλά υπαίθρια παγοδρόμια της πόλης, είναι εντελώς δωρεάν. Εκτός από τη ζεστή σοκολάτα κοστίζει, επίσης, αλλά φέρνοντας τη δική σας σε ένα θερμοσ.

Χριστουγεννιάτικη αγορά του Τορόντου

Υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες για να βιώσετε τη μαγεία της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς του Τορόντο, η οποία αναδιπλώνεται στις 20 Δεκεμβρίου. Ενώ είναι ελεύθερη να μπείτε μέσα στην εβδομάδα, υπάρχει κόστος $ 5 για να μπείτε στα Σαββατοκύριακα. Δεδομένου ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο της αγοράς, αναμένετε μια πολλή φασαρία και φασαρία. Εάν μπορείτε να φτάσετε εκεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Προχωρήστε στο Ποτάλιο για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, να ψωνίσετε για μερικές χειροτεχνίες διακοπών και στολίδια και να πιείτε ζεστό κρασί.

Union Station Holiday Market

Μια άλλη αγορά που αξίζει να επισκεφθείτε αυτές τις διακοπές, και η οποία δεν θα σας κοστίσει τίποτα, αν δεν αποφασίσετε να κάνετε κάποια ψώνια (και ίσως), είναι η Union Station Holiday Market, που ολοκληρώνεται επίσης μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Αν θέλετε να βγάλετε το πορτοφόλι σας, έχετε την επιλογή σας από μια ποικιλία εξειδικευμένων πωλητών λιανικής πώλησης, τεχνίτες, σχεδιαστές και εμπόρους τροφίμων, έτσι είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε κάποια ψώνια από την τελευταία στιγμή.

Ταινίες διακοπών

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρει τη διάθεση για τις διακοπές είναι με μια ταινία των Χριστουγέννων και πολλά θέατρα του Τορόντου παρουσιάζουν σήμερα διάφορες κινήσεις διακοπών για δωρεάν ή με μειωμένες τιμές. Το Bloor Hot Docs Cinema, για παράδειγμα, προσφέρει σήμερα ένα πρόγραμμα Bloor Holiday Classics μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν (δύο ανά άτομο, ανά ταινία) από τα άλμπουμ Home Alone και Die Hard . Υπάρχει επίσης δωρεάν κοινοτική προβολή του Elf στις 20 Δεκεμβρίου στις 3:30 στο Revue Cinema. Τα εισιτήρια για το A Christmas Carol, που παίζουν στο The Royal στις 17 Δεκεμβρίου, είναι λογικά $ 8.

Winterfest

Το Winterfest συμβαίνει στην προκυμαία από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ενώ πολλά γεγονότα έρχονται με μια τιμή, ο διαγωνισμός διατροφής ζύμης BeaverTails είναι δωρεάν και θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να γεμίσετε χωρίς κόστος, υποθέτοντας ότι έχετε ένα γλυκό δόντι . Μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε απέναντι από την προκυμαία για να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα και να ακούσετε τα κάλαντα των διακοπών από την ομάδα Cappella The Current σε όλο το Winterfest.

Εμφανίζεται το φως διακοπών

Τι πιο εορταστικό από το να κοιτάς τα φώτα των διακοπών; Και το καλύτερο μέρος είναι, να απολαύσετε οθόνες φωτισμού διακοπών δεν κοστίζει τίποτα - και υπάρχουν αρκετές στο Τορόντο αξίζει τον έλεγχο. Ορισμένα σημεία που μπορείτε να βάλετε στη λίστα προβολής σας περιλαμβάνουν την πλατεία Nathan Philips, η οποία φιλοξενεί το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τορόντο. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την πλατεία Yonge-Dundas για το φωτισμό των διακοπών σας όπου μπορείτε επίσης να πιάσετε τα φώτα στα παράθυρα του κέντρου Eaton. Άλλα καλά σημεία περιλαμβάνουν το Casa Loma λόγους και κατά μήκος της προκυμαίας.

Bloor-Yorkville Holiday Μαγεία

Για ακόμα πιο εορταστικό μαγικό κεφάλι στο Bloor-Yorkville μέχρι το τέλος του μήνα για να δείτε τη γειτονιά να μετατραπεί σε γιορτή των διακοπών, γεμάτη με οθόνες φώτων, διακοσμήσεις διακοπών και οθόνες παραθύρων. Η περιπλάνηση είναι ένας ελεύθερος και εορταστικός τρόπος να περάσετε ένα χειμερινό βράδυ.