Ένας οδηγός για την επίσκεψη Reptilia

Μάθετε τα πάντα για τα ερπετά στο ζωολογικό κήπο Reptilia Indoor

Βρίσκεται λίγο βόρεια του Τορόντο στην πόλη Vaughan, το Reptilia είναι ένα εσωτερικό ερπετό και αμφίβιο ζωολογικό κήπο, το οποίο στεγάζει επίσης ένα κατάστημα λιανικής πώλησης. Αν θέλετε να περάσετε μια ημέρα προβολής ή να μάθετε για αυτά τα συναρπαστικά πλάσματα ή είστε σοβαροί για την παροχή κατοικίας για ένα ερπετό ή αμφίβιο ως κατοικίδιο ζώο, η Reptilia έχει εκθέματα, ζώα και έμπειρο προσωπικό στην υπηρεσία σας.

2501 Rutherford Road, Vaughan
Τηλέφωνο: (905) 761-6223
Ιστοσελίδα: Reptilia.org

Ώρες λειτουργίας Reptilia

Όπως και ο ζωολογικός κήπος του Τορόντο, η Reptilia είναι κλειστή την ημέρα των Χριστουγέννων. Διαφορετικά, το κατάστημα λιανικής πώλησης και ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτά από τις 10πμ κάθε μέρα της εβδομάδας, κλείνοντας στις 6μμ Δευτέρα έως Κυριακή και 5μμ στις αργίες.

Reptile Zoo Εισδοχή

Πόσο κοστίζει η επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο Reptilia;

Εναλλακτικά, υπάρχουν και ετήσιες συνδρομές. Κλήση ή επίσκεψη για λεπτομέρειες.

* Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο και υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την τρέχουσα τιμολόγηση καλώντας Reptilia ή ελέγχοντας τον ιστότοπο Reptilia.

Το κατάστημα λιανικής της Reptilia είναι πάντα ελεύθερο να επισκεφθείτε, οπότε σταματήστε ανά πάσα στιγμή να πάρετε συμβουλές φροντίδας ερπετών και να αγοράσετε ζώα και προμήθειες.

Ειδικές εκδηλώσεις και προγραμματισμός

Το Reptilia έχει πολλά πακέτα γενεθλίων διαθέσιμα ή μπορεί να προσληφθεί για να φέρει μια ποικιλία ζώων στο σπίτι σας.

Τα καλοκαιρινά και χειμερινά κατασκηνάρια για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών διαρκούν αρκετές εβδομάδες όλο το χρόνο. Τα στρατόπεδα δεν περιλαμβάνουν μόνο εκπαιδευτική εμπειρία με τα ερπετά και τα αμφίβια (χειρισμός, προετοιμασία φαγητού κλπ.), Αλλά και πιο παραδοσιακές δραστηριότητες κατασκηνώσεων όπως η χειροτεχνία και τα παιχνίδια με ερπετά

Άλλες ειδικές εκδηλώσεις μπορούν να προγραμματιστούν από ομάδες, όπως ξεναγήσεις ή ειδικές εκδρομές με φακό που κρατούν τα φώτα χαμηλά ώστε οι νυχτερινοί ζωολογικοί κάτοικοι θα ζωντανέψουν.

Το κατάστημα λιανικής Reptilia

Το κατάστημα λειτουργεί τόσο ως κατάστημα δώρων όσο και ως κατάστημα εφοδιασμού για τους χομπίστες. Στην κατηγορία του κατάστημα δώρων, υπάρχουν τα πάντα, από τα γεμιστά ζώα, τους μαγνήτες και τα μπλουζάκια, μέχρι το εσωτερικό ντεκόρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για τους χομπίστες, υπάρχουν τα terrariums, τα φώτα και άλλος εξοπλισμός για να σας φτιάξω το set-up, πολλά βιβλία που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, μια ποικιλία τροφίμων (συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών για να ανεβάσετε τους δικούς σας γρύλους) και, φυσικά, .

Αν αγαπάτε ερπετά και αμφίβια - ή προσπαθείτε να αγοράσετε ένα δώρο για κάποιον που το κάνει - το κατάστημα Reptilia είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περιηγηθείτε και πολύ πιθανό να αγοράσετε. Υπάρχει πάντοτε ενημερωμένο προσωπικό στο χέρι για όποιον έχει ερωτήσεις σχετικά με ένα ζώο που ήδη κατέχει ή κάποιος που ενδιαφέρεται να κατέχει.

Αλλες υπηρεσίες

Με έμφαση στην εκπαίδευση, το προσωπικό και τα ζώα από την Reptilia μπορούν να κρατηθούν για να ταξιδέψουν σε σχολεία ή άλλους οργανισμούς για να παρουσιάσουν. Συνεργάζονται επίσης με συνεργεία παραγωγής ταινιών και τηλεόρασης όταν χρειάζονται ζώα σε set.

Να φτάσετε στην Reptilia με τη δημόσια διαμετακόμιση

Επειδή βρίσκεται στην πόλη Vaughan, η Reptilia δεν εξυπηρετείται απευθείας από τη διαμετακόμιση του Τορόντο.

Υπάρχουν αρκετές διαδρομές που συνδέονται με την Περιφέρεια Υόρκης Transit εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το δεύτερο εισιτήριο.

Μια επιλογή είναι να πάρετε το TTC σε σταθμό Downsview και να πάρετε 107C, 107D, ή 107F Keele Northbound. Αυτό το λεωφορείο θα φτάσει μέχρι την οδό Rutherford Road, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον εισιτήριο της Περιφέρειας Υόρκης για να το οδηγήσετε τόσο μακριά. Σιγουρευτείτε για να πάρετε μια μεταφορά για να μπορέσετε να πάρετε το λεωφορείο του Rutherford προς το Δυτικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Υόρκης, το οποίο σταματά ακριβώς δίπλα στην Reptilia.

Οδήγηση στην Reptilia

Εντάξει, η μετάβαση από το Τορόντο στο Reptilia κατά τη διέλευση μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά η οδήγηση δεν θα ήταν εύκολη. Βγείτε στον αυτοκινητόδρομο 400 Βόρεια. Μόνο μερικές εξόδους βόρεια του 407 είναι η έξοδος για Rutherford Road. Βγείτε στην οδό Rutherford Road προς τα ανατολικά, περνώντας το γιγαντιαίο Vaughan Mills Mall.

Οδηγήστε για περίπου πέντε λεπτά και θα δείτε Reptilia. Απλά αναζητήστε τα μεγάλα πράσινα πανό στη νότια πλευρά του δρόμου, πέρα ​​από το WEGZ Stadium Bar.

Εισάγετε το πάρκινγκ από το Rutherford Road. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Προσιτότητα

Το ζωολογικό κήπο Reptilia και το κατάστημα λιανικής πώλησης είναι εξ ολοκλήρου κλειστού τύπου και είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια. Τα προγράμματα Camp μπορούν να πάνε εκτός τοποθεσίας, οπότε αν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος σε αυτά ή σε άλλα ειδικά γεγονότα, πρέπει να καλέσετε για να διερευνήσετε τις λεπτομέρειες.

Τα ζώα των Reptilia

Θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε όταν φτάσετε εκεί; Υπάρχουν πολλά μοναδικά και ενδιαφέροντα ζώα για να τα δοκιμάσετε στο Reptila, συμπεριλαμβανομένου του μαζικού κροκοδείλου του Νείλου, ένα υψηλό σημάδι λόγω του μεγέθους του. Υπάρχουν επίσης ασιατικές οθόνες νερού, οθόνες μαύρου λαιμού, χελώνες, νάνος καϊμάν και μια ποικιλία σαυρών που βλέπουν.

Τα φίδια όλων των μεγεθών περιμένουν για το επόμενο γεύμα τους - οι δαγκώματα, οι πύθωνες, οι συστολείς και οι κροτίδες είναι έτοιμοι. Μιλώντας για τα γεύματα, αν ενδιαφέρεστε να δείτε μια σίτιση, μπορείτε να ελέγξετε το online πρόγραμμα για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αλλά εάν είστε σπεύδους να βλέπετε ένα ποντίκι ή ένα αρουραίο να καταπιεί ολόκληρο, ίσως να θέλετε να κολλήσετε στις σαύρες και τους γρύλους τους.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula