Πώς να κάνετε κράτηση για Summerlicious

Ετοιμαστείτε για το Summerlicious στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι μια εστιασμένη στην τροφή πόλη με αμέτρητα καταπληκτικά φαγητά. Ευτυχώς, κάθε καλοκαίρι, πάνω από 200 από τα καλύτερα εστιατόρια στο Τορόντο προσφέρουν μενού μεσημεριανού γεύματος και δείπνου με προκαθορισμένη τιμή (σταθερή τιμή). Αυτή η ετήσια γαστρονομική εκδήλωση είναι η πρόσκλησή σας να ζήσετε ό, τι πρέπει να προσφέρετε στους πολυάριθμους εκλεκτούς σεφ του Τορόντο και να δοκιμάσετε νέα εστιατόρια που πιθανώς να μην έχετε επισκεφθεί. Αν θέλετε στην καλοκαιρινή διασκέδαση, οι κρατήσεις συνιστώνται ιδιαίτερα και είναι εύκολο να γίνουν.

Εδώ είναι πώς:

  1. Επιλέξτε τους συντρόφους σας
    Η τεράστια ποικιλία από κουζίνες διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του Summerlicious είναι υπέροχη, αλλά σημαίνει επίσης ότι υπάρχει αρκετός χώρος για διαφωνία. Θα πρέπει να αποφασίσετε νωρίς ποιος θέλετε να κάνετε με το Summerlicious, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε ένα εστιατόριο (ή εστιατόρια) που θα ταιριάζει σε όλα τα γούστα του κόμματος σας και τους περιορισμούς διατροφής.

  2. Αποφασίστε για μια μέρα και ώρα για να δειπνήσετε
    Το Summerlicious τρέχει για λίγο πάνω από δύο εβδομάδες κάθε Ιούλιο στο Τορόντο. Βρείτε μια ημέρα που λειτουργεί για όλους - και να θυμάστε ότι οι ώρες κάθε εστιατορίου θα ποικίλλουν, ώστε να καλέσετε μπροστά ή να ελέγξετε την ιστοσελίδα του εστιατορίου για να επιβεβαιώσετε τις ώρες τους.

  3. Επιλέξτε το Fix Prix
    Υπάρχουν τρεις κατηγορίες τιμών για μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με το εστιατόριο που επιλέγετε και ποιο γεύμα (μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο) επισκέπτεστε.

    Μεσημεριανό γεύμα - μεταξύ $ 23 και $ 33
    Δείπνο - μεταξύ $ 33 και $ 53

    Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν έναν εκκινητή, ένα επιτόπιο και ένα επιδόρπιο, εκ των οποίων συνήθως υπάρχουν τρεις επιλογές από κάθε μάθημα για να διαλέξετε. Αλλά οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ποτά, φόρους ή συμβουλές. Να είστε προετοιμασμένοι - πολλά εστιατόρια θα περιλαμβάνουν την άκρη ως χρέωση δωρεάν στο λογαριασμό σας και το ποσοστό που υπολογίζουν θα ποικίλει. Ίσως θελήσετε να ρωτήσετε το εστιατόριο για την πολιτική δωρεών όταν καλείτε.

  1. Επιλέξτε το εστιατόριό σας
    Τώρα που γνωρίζετε πόσα εσείς και οι σύντροφοί σας σχεδιάζετε να περάσετε, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του City of Toronto Summerlicious όπου αναρτώνται τα μενού Summerlicious (ελέγξτε ξανά τον Ιούλιο για πλήρη λίστα). Σημειώστε ότι πολλά εστιατόρια δεν θα είναι σε θέση να κάνουν αντικαταστάσεις κατά τη διάρκεια του Summerlicious, οπότε είναι σημαντικό όλοι να συμφωνούν σε ένα ελκυστικό μενού.

    Υπάρχουν χρήσιμα εικονίδια στην τοποθεσία για να σας ενημερώσουμε ποια εστιατόρια έχουν χορτοφαγικές ή βέγκαν επιλογές, χωρίς γλουτένη επιλογές, και τα οποία είναι προσβάσιμα με αναπηρική καρέκλα.

  1. Πραγματοποιήστε την κλήση
    Καλέστε απευθείας το εστιατόριο που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας τον αριθμό που παρέχεται με το μενού στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε συγκεκριμένα ότι θέλετε να κάνετε μια "Summerlicious κράτηση" και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τυχόν λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ομάδα σας, όπως η πολιτική δωρεών, οι πληροφορίες για αλλεργίες ή ο κώδικας ένδυσης.

    Οι κρατήσεις Summerlicious είναι συνήθως διαθέσιμες τον Ιούνιο, περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε online κρατήσεις στα πιο συμμετέχοντα εστιατόρια.

  2. Εμφανίζομαι
    Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο εστιατόριο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ακυρώσετε τουλάχιστον 48 ώρες προειδοποίηση. Αυτό θα επιτρέψει σε μια άλλη ομάδα diners να απολαύσουν την εμπειρία Summerlicious.

  3. Απολαμβάνω! Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βυθιστείτε στην ακμάζουσα σκηνή φαγητού του Τορόντο .

Summerlicious Συμβουλές:

  1. Δημιουργήστε ένα "σύντομο κατάλογο" εστιατορίου όταν κοιτάζετε τα μενού με τους συνοδούς των τραπεζαρίας σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ο πρώτος που καλείτε δεν είναι σε θέση να σας δώσει το χρόνο που θέλετε ή να ικανοποιήσετε άλλες ανάγκες, δεν θα αισθανθείτε πιεσμένοι να κάνετε μια κράτηση που δεν είστε ικανοποιημένοι.
  2. Μόλις κάνετε την κράτηση, εκτυπώστε το online μενού και φέρτε το μαζί σας. Μερικές φορές αυτές έχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιλογές σας από τα μενού του εστιατορίου.
  1. Χρησιμοποιήστε το Summerlicious ως μια ευκαιρία να δοκιμάσετε εστιατόρια στα οποία δεν έχετε πάει ποτέ, ή να επεκτείνετε τα γαστρονομικά σας όρια, αλλά επιλέγοντας να δοκιμάσετε κουζίνες που είναι νέες για εσάς.