Τα καλύτερα γεγονότα του Φεβρουαρίου στο Τορόντο

8 πράγματα να κάνουμε αυτό το Φεβρουάριο στο Τορόντο

Ο Φεβρουάριος μπορεί να φανεί σαν ένα θλιβερό μήνα, όταν οι περισσότεροι από εμάς αρρωσταίνουν το χειμώνα και επιθυμούν την άνοιξη. Ενώ βρίσκετε να αισθάνεστε μερικές μέρες χειμώνα blahs, μην απελπίζεστε εξ ολοκλήρου - υπάρχει αρκετό για να σας κρατήσει κατεχόμενα αυτό το μήνα. Αποσπάστε τον εαυτό σας και εισάγετε έναν ακόμα ενθουσιασμό τον Φεβρουάριο με μερικά από τα καλύτερα γεγονότα του μήνα. Εδώ είναι οκτώ για να ελέγξετε έξω.

Η εβδομάδα La Poutine (1-7 Φεβρουαρίου)

Αν βρείτε τον εαυτό σας λαχταρούσε τον αγαπημένο συνδυασμό πάπιας, τυρόπιτας και σάλτσας, κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Φεβρουαρίου μπορείτε να κάνετε κάποια σοβαρή επιρροή χάρη στην εβδομάδα La Poutine.

Η εκδήλωση βλέπει διάφορα εστιατόρια του Τορόντο που εξυπηρετούν την υπογραφή παίρνει το oh-so-καναδικό πιάτο έτσι μπορείτε να πάρετε γεμίζουν τις διάφορες ενσαρκώσεις του κλασικού φαγητού παλιοπραγμάτων.

Kuumba (5-7 Φεβρουαρίου)

Το Harbourfront Center παρατηρεί κάθε μήνα το Μήνα της Μαύρης Ιστορίας με το Kuumba, έναν από τους μεγαλύτερους εορτασμούς του Μήνα της Μαύρης Ιστορίας στην πόλη, και φέτος δεν διαφέρει. Το φετινό θέμα είναι το "Black Like We", το οποίο θα διερευνηθεί μέσα από εμπνευσμένους και εκπαιδευτικούς προγραμματισμούς που περιλαμβάνουν χορό, συζητήσεις, μουσική, κωμωδία και οικογενειακές δραστηριότητες.

Φεστιβάλ Μουσικής Winterfolk (12-14 Φεβρουαρίου)

Σκάψτε τις μέσες χειμωνιάτικες αποδράσεις με τη βοήθεια κάποιων ζωντανών μουσικών. Το Winterfolk επιστρέφει για άλλη μια φορά και φέρνει τρεις ημέρες μουσικής σε πέντε χώρους κατά μήκος του Danforth. Πάρτε τη συλλογή σας από πάνω από 150 καλλιτέχνες που παίζουν αστική, μπλουζ, ροκ, τζαζ, χώρα, λαϊκή μουσική και ρίζες. Ένα βραχιολάκι σας φέρνει σε 90 δείχνει πάνω από το λαϊκό γεμάτο Σαββατοκύριακο και υπάρχουν τέσσερις ticketed δείχνει ότι το κόστος επιπλέον.

NBA All-Star Game (14 Φεβρουαρίου)

Εντάξει, οπότε το ίδιο το παιχνίδι είναι σχεδόν εξαντλημένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι αυτό παίζεται κοντά. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πήρε λίγο πιο ιδιαίτερη για τους αθλητές. Το παιχνίδι All-Star NBA θα διεξαχθεί στο Τορόντο στο αεροναυτικό κέντρο στις 14 Φεβρουαρίου, η πρώτη φορά που το παιχνίδι έχει παίξει ποτέ έξω από τις ΗΠΑ. Ορισμένοι από τους πρωτοεμφανιζόμενους του τρέχοντος έτους είναι οι Kobe Bryant, Carmelo Anthony, LeBron James, Dwayne Wade και ο Stephen Curry.

Η έκθεση μοτοσικλετών (19-21 Φεβρουαρίου)

Οι οπαδοί μοτοσικλετών όλων των ηλικιών θα θέλουν να κάνουν το δρόμο τους στο Enercare Centre στην Έκθεση Τόπος 19-21 Φεβρουαρίου για το The Motorcycle Show. Η τριήμερη εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδηλώσεις που θα καλύπτουν θέματα όπως η υπερπήδηση εμποδίων, η οδήγηση σε χαλίκια, η ανάληψη μιας πεσμένης μοτοσικλέτας και οι τεχνικές χαμηλής ταχύτητας οδήγησης. Επιπλέον, θα υπάρξει μια σκηνική επίδειξη, μια νύχτα αφιερωμένη σε γυναίκες αναβάτες και μια ευκαιρία για παιδιά 6-12 να οδηγούν.

Καναδική Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου (12-21 Φεβρουαρίου)

Αν οι τέσσερις τροχοί είναι περισσότεροι από τους δύο, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για το Διεθνές Autoshow του Καναδά που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Metro Toronto. Ελέγξτε τα καλύτερα σε εξωτικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα φτιαγμένα για τους ιδιοκτήτες των διασημοτήτων τους, εκθετήριο αφιερωμένο στο Indy 500, έκθεση υπερσύγχρονων πολυτελών αυτοκινήτων επιδόσεων και πολλά άλλα.

LunarFest (20-21 Φεβρουαρίου)

Γιορτάστε το Έτος των Μαϊμού στο LunarFest, το οποίο θα εξερευνήσει τις παραδόσεις της κινεζικής, της κορεατικής και της ταϊβανέζικης Πρωτοχρονιάς. Το Harbourfront θα φιλοξενήσει φεστιβάλ που θα περιλαμβάνουν μουσική, χορευτικές παραστάσεις, περιπέτειες, την ευκαιρία να δοκιμάσετε το χέρι σας σε ορισμένες παραδοσιακές τέχνες και μια δοκιμή τσαγιού.

Bloor-Yorkville Icefest (20-21 Φεβρουαρίου)

Το Village του Yorkville Park θα φιλοξενήσει το 11ο ετήσιο Icefest. Το φετινό θέμα είναι "Εκφράσεις της Αγάπης", εμπνευσμένες από τον Μήνα της Καρδιάς και την εποχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Δείτε μερικές παγωμένες σκάλες σε δράση στις 20 Φεβρουαρίου όταν τα τεμάχια πάγου μετατρέπονται σε αρχικά γλυπτά πάγου και στη συνέχεια ψηφίζουν για την αγαπημένη σας δημιουργία. Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία της σκάλισμα πάγου στις 21 ης, όταν θα υπάρξουν επιδείξεις πάγος γλυπτική στο πάρκο