Φορολογικές πιστώσεις της Αριζόνα

Φορολογικές πιστώσεις που επιτρέπονται από φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Αριζόνα που θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για πολλούς ανθρώπους και δεν θα τους κόστισαν ούτε ένα δολάριο. Το κράτος της Αριζόνα προσφέρει φορολογικές ελαφρύνσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, επιτρέποντας σε ορισμένους Αριζόνας να συνεισφέρουν σε σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στη συνέχεια να λαμβάνουν αυτά τα χρήματα ως άμεση πίστωση (όχι μόνο μια έκπτωση) κατά τον χρόνο καταβολής του φόρου εισοδήματος. Αυτές οι πιστώσεις φόρου αφορούν άτομα, όχι επιχειρήσεις.

Εδώ είναι τα βασικά.

1 - Συνεισφορές Φορολογικών Οργανισμών

Αρχίζοντας από το φορολογικό έτος 2013: δεν χρειάζεται να αναγράφει τις παρακρατήσεις ποσού για να ζητήσει πίστωση για εισφορές σε Οργανισμό Προκριματικών Φιλανθρωπικών Οργανώσεων ή Οργανισμό Φροντίδας Φροντίδας Υγείας. Δεν μπορείτε να επιλέξετε απλώς έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Για να δικαιούστε αυτή τη φορολογική πίστωση, μια φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία θα συνεισφέρετε πρέπει να παρέχει βοήθεια στους κατοίκους της Αριζόνα που λαμβάνουν παροχές Προσωρινής Βοήθειας των Αναπτυξιακών Οικογενειών, είναι κάτοικοι χαμηλού εισοδήματος της Αριζόνα ή είναι παιδιά χρόνιων ή σωματικά αναπηρικά. Ορισμένες οργανώσεις που εξυπηρετούν υιοθετούμενα παιδιά μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν χρειάζεται να το βρείτε αυτό για τον εαυτό σας. κάθε φιλανθρωπία γνωρίζει αν δικαιούται την πίστωση φόρου. Οι περισσότεροι από αυτούς θα το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους αν είναι. Ο οργανισμός μπορεί επίσης να έχει ένα έντυπο για αυτή τη συνεισφορά ή ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών.

Μπορείτε να βρείτε συχνά την ετήσια έκθεση σε απευθείας σύνδεση για να ρίξετε μια ματιά στο πώς τα χρήματα σε αυτή την οργάνωση δαπανώνται. Ακόμη και αν ο ιστότοπος της φιλανθρωπίας δεν διαθέτει τις πληροφορίες, μπορείτε να τις καλέσετε για να το αποκτήσετε. Το σημαντικό ζήτημα εδώ είναι ότι για να λάβετε τη φορολογική πίστωση, ο οργανισμός πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει ένα αντίγραφο της επιστολής πιστοποίησης από το Υπουργείο Εσόδων της Αριζόνα.

Αφού γνωρίζετε ότι ο οργανισμός που υποστηρίζετε είναι πιστοποιημένος, τότε μπορείτε να κάνετε τη συνεισφορά και να λάβετε την φορολογική πίστωση της Αριζόνα όταν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση. Θα χρειαστείτε το Έντυπο 321. Θα πρέπει επίσης να συνοψίσετε τις μη επιστρεφόμενες ατομικές πιστώσεις φόρου εισοδήματος στο Έντυπο 301.

Αν δεν έχετε χρόνο να ελέγξετε όλες τις επιμέρους οργανώσεις που ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχετε στο μυαλό σας μια αγαπημένη φιλανθρωπική οργάνωση, υπάρχουν ομπρέλες, όπως η United Way, όπου μπορείτε να δώσετε τα χρήματα και θα διανείμουν το.

Διαβάστε τις πλήρεις και επίσημες πληροφορίες σχετικά με την Φορολογική Φορολογική Υπηρεσία της Αριζόνα.

Συμβουλή : Δεν χρειάζεται να δώσετε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα όλα ένα κατ 'αποκοπή ποσό. Εάν δωρίσατε στον ίδιο οργανισμό αρκετές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μπορείτε να αναιρέσετε όλες αυτές τις προσφορές.

2 - Προβλέψεις Φιλανθρωπικών Συμβολαίων Φροντίδας Υγείας

Αρχίζοντας από το φορολογικό έτος 2013: Οι φορολογούμενοι της Αριζόνα μπορούν να λάβουν πίστωση για τον φόρο εισοδήματός τους στην Αριζόνα για δωρεές που πραγματοποιούνται σε φιλανθρωπικό οργανισμό προαγωγής. Ο οργανισμός πρέπει να παρέχει συνεχιζόμενες υπηρεσίες σε τουλάχιστον 200 ενήλικα παιδιά στην Αριζόνα και να δαπανά τουλάχιστον το 50% του προϋπολογισμού του σε τρέχουσες υπηρεσίες για την ενίσχυση των παιδιών στην Αριζόνα.

Δεν χρειάζεται να καθορίσετε ποιες από αυτές πληρούν τις προϋποθέσεις, επειδή μπορείτε να βρείτε μια λίστα με αυτούς τους εγκεκριμένους οργανισμούς στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Αμοιβών της ΑΖ. Δεν χρειάζεται να παραθέτετε τις παρακρατήσεις για να ζητήσετε πίστωση για αυτή τη φιλανθρωπική εισφορά. Οι δωρεές σε αναγνωρισμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις αναγεννητικής φροντίδας πρέπει να διεκδικηθούν στο έντυπο 352 της Αριζόνα. Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε τις μη επιστρέψιμες ατομικές πιστώσεις φόρου εισοδήματος στο Έντυπο 301.

Διαβάστε τις πλήρεις και επίσημες πληροφορίες σχετικά με την Φορολογική Φορολογική Φορολογική Υπηρεσία της Αριζόνα.

3 - Δημόσιες Σχολικές Φορολογικές Πιστώσεις

Αν δεν παραθέτετε παρακρατήσεις στον φόρο εισοδήματός σας, μπορείτε ακόμα να κάνετε καλό για τους άλλους συμβάλλοντας στην εκπαίδευση στην Αριζόνα μέσω της σχολικής φορολογικής πίστωσης. Θα αναφέρετε αυτή τη συμβολή στο έντυπο 322 της Αριζόνα.

Δεν χρειάζεται να έχετε παιδί στο σχολείο, αλλά πρέπει να έχετε φορολογική υποχρέωση για τουλάχιστον το ποσό της δωρεάς σας.

Με άλλα λόγια, αν χρωστάτε μόνο $ 100, δεν μπορείτε να πάρετε μια πίστωση φόρου ύψους 200 δολαρίων. Το σχολείο πρέπει επίσης να έχει τα προσόντα του τμήματος εισοδήματος της Αριζόνα. Όλα τα δημόσια σχολεία της Αριζόνα πληρούν τις προϋποθέσεις και υπάρχουν και κάποια ειδικά σχολεία. Αν δεν χρεώνετε φόρους της Αριζόνα φέτος, αλλά αισθάνεστε ότι θα τα έχετε στα επόμενα χρόνια, μπορείτε να μεταφέρετε τη σχολική σας πίστωση φόρου για πέντε συνεχόμενα φορολογητέα έτη.

Αυτά τα χρήματα δεν χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση τακτικών σχολικών δραστηριοτήτων. Οι δωρεές που πραγματοποιείτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως αθλητικά προγράμματα, επιτόπια ταξίδια, προγράμματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετά τα σχολικά προγράμματα τέχνης κλπ. Ή που ορίζονται ως "προγράμματα εκπαίδευσης χαρακτήρων". Έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε ποια προγράμματα θέλετε να υποστηρίξει η δωρεά σας.

Διαβάστε τις πλήρεις και επίσημες πληροφορίες σχετικά με την φορολογική πίστωση σχολείων εισοδήματος της Αριζόνα. Θα βρείτε τους συνδέσμους στους καταλόγους των επιλέξιμων σχολείων, συμπεριλαμβανομένων των σχολείων ναύλωσης, εδώ.

4 - Φορολογική Φορολογική Φορολογική Ατομική Σχολή

Οι συνεισφορές σε ειδικά ιδιωτικά σχολεία στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση υποτροφιών για δίδακτρα ή επιχορηγήσεις. Οι πιστώσεις για τις συνεισφορές σε οργανισμούς ιδιωτικών σχολών αναφέρονται στο έντυπο 323 και η πίστωση για συνεισφορές σε οργανισμούς πιστοποίησης σχολείων πιστοποιούνται με το έντυπο 348.

Διαβάστε τις πλήρεις και επίσημες πληροφορίες σχετικά με την φορολογική πίστωση σχολείων εισοδήματος της Αριζόνα. Θα βρείτε επίσης τους συνδέσμους προς τη λίστα σχολών που είναι επιλέξιμες για αυτό το είδος συνεισφοράς.

Σημαντική αποποίηση ευθύνης: Δεν είμαι φορολογικός σύμβουλος ή λογιστής. Δεν εκπροσωπώ το Τμήμα Εσόδων της Αριζόνα ή το Υπουργείο Παιδείας της Αριζόνα. Συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό σχετικά με τις φορολογικές ελαφρύνσεις της Αριζόνα.

Όλες οι φορολογικές πληροφορίες που αναφέρονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.